A legnagyobb hidegben is melegen tart.

Lovaglás Lovaglás - PADDOCK meleg női kabát FOUGANZA - Lovas ruházat
Lovaglás

PADDOCK meleg női kabát FOUGANZA

FOUGANZA
Víz,- és szélálló anyagú, kapucnis lovaskabát hölgyeknek. Meleg, kellemes viselet. Szürke színben. Ideális viselet télre a hideg ellen, lovagláshoz vagy lóval való munkához. Víz,- és szélálló. A kapucni levehető.

Szín : Grafitszürke

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 19 990Ft %

Minimum 19 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8339766
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Kapucnis: A levehető kapucni melegen bélelt.Ideális viselet hideg, csapadékos időben, lovagláshoz vagy lóval való munkához. Víz,- és szélálló. A kapucni levehető.
Zsebek: 'Dupla', meleg első zsebek:
Elöl, a lapos zsebek mögött két, könnyen hozzáférhető, bélelt, kézmelegítő zseb van elrejtve.Elöl két, cipzáras zsebbel és egy - szintén cipzáras - belső zsebbel.
Gumírozott derék és ujjak: Az ujjak végén és derékban gumírozott, így a meleg nem szökik ki!
Víz,- és szélálló szövet: Az anyag amellett, hogy víz,- és szélálló, lélegző tulajdonsággal is bír. Átengedi a mozgás közben keletkezett, felesleges hőt, így a lovas nem izzad meg. A külső anyag intenzív szélben is hatékonyan védi a lovast.A kabát anyaga akár 2 órán át tartó, közepesen erős esőben sem ázik be.A kabát anyagának víz,- és szélálló tulajdonságait szigorú laboratóriumi tesztekkel vizsgálják.
Decathlon a környezetvédelemért: A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (póló, nadrág, hátizsák stb.). A Decathlon önkéntes szereplője a környezetvédelmi jelölési folyamatnak.Magyarázó videó: https://youtu. be/8t63KkRwn_8
sustainability.decathlon.com
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE