Ecodesign
Zokni túrázáshoz SH920-Warm, 2 pár
Zokni túrázáshoz SH920-Warm, 2 pár
Zokni túrázáshoz SH920-Warm, 2 pár
Zokni túrázáshoz SH920-Warm, 2 pár
Zokni túrázáshoz SH920-Warm, 2 pár
Zokni túrázáshoz SH920-Warm, 2 pár
Zokni túrázáshoz SH920-Warm, 2 pár

Zokni túrázáshoz SH920-Warm, 2 pár

9 490 Ft

Optimális hőtartást biztosít túrázás során hideg időben. Környezettudatos eljárással, intenzív téli túrázáshoz fejlesztettük ki ezt a zoknit.

Hőtartó és rendkívül légáteresztő zokni, mely kellemes hőérzetet biztosít és hatékonyan kivezeti a nedvességet. Rendkívül vékony merino gyapjú, ideális túrázáshoz havas terepen és hideg időben.

Szín:

Fekete / Piros / Világosszürke

Méret:

Méretválasztó
Ismerd meg az Ecodesign-t!

Termékelőnyök

Meleg

A teljes zokni 45%-a.

Izzadság-elvezetés

A felsőrésznél és a bokánál jól szellőzik, kivezeti a nedvességet.

Univerzális méretek

Jobb- (R) és ballábas (L) kialakítás: illeszkedik a lábra.

Kopásállóság

Tartós, több tagból szőtt poliamid struktúra a sarkán.

Eco design

Az akrilt a gyapjúval helyettesítve 22%-kal csökkent a környezetre gyakorolt hatás.

Hasonló termékek

Technikai információ

Mit húzzak a lábamra téli túrázáshoz?

A megfelelő téli felszerelés összeállításához tartsd be az alábbiakat: Meleg: viselj hőtartó (lehetőleg gyapjútartalmú) zoknit!
Légáteresztés: A túra intenzitásának megfelelő zoknit válassz, az izzadság elvezetése érdekében ügyelj arra, hogy légáteresztő legyen!
Szár magassága: a cipő szárának magasságához igazodó magasságú zoknit válassz! Ha fokozott védelemre vágysz, válaszd a magas szárú modelleket!

2 pár/csomag

2 pár azonos színű termék egy csomagban.

A megfelelő méretű túrazokni kiválasztása

Az elasztánnak köszönhetően (melyet minden zoknink tartalmaz) a zokni nem mozdul el, rásimul a lábra mozgás közben. Mindannyiunk lábfelépítése különböző, hosszúságában, szélességében eltérő, ezért fontos, hogy a túrazoknit vásárlás előtt felpróbáld az áruházban! Majd próbáld ki használat közben rövidebb távon, mielőtt hosszan gyalogolnál benne!

Hogyan működik a jótállás?

A termékre 2 év jótállást vállalunk, mely a vásárláskor a számlán, blokkon feltüntetett időponttól lép életbe. Érvényes jótállással a termékek cseréje ingyenes. A jótállás a termék hibáira érvényes, nem terjed ki a természetes elhasználódásból, valamint a nem megfelelő használatából eredő hibára.

Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához

A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez: A fenntartható fejlődéssel kapcsolatos programjaink: http://developpement-durable.decathlon.com/

Súly

35/38 : 0.07 kg
39/42 : 0.164 kg
43/46 : 0.176 kg

Koncepció és technológia

Összetétel

Zokni 45% Gyapjú, 39% Poliamid, 12% Polipropilén, 4% Elasztán

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Tárolás előtt teljesen szárítsd meg!

TESZTEK

Valamennyi modellünket terepen tesztelik olyan felhasználók, akik számára kifejlesztettük a terméket. Ezzel párhuzamosan laboratóriumi teszteknek vetjük alá őket. E két részletes és szigorúan kidolgozott teszt segít QUECHUA termékeink technikai jellemzőinek és stílusának kialakításában és folyamatos fejlesztésében. Visszajelzésed fontos számunkra, hogy kínálatunkat eszerint tudjuk folyamatosan fejleszteni.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...