Wax szörfdeszkához, hideg vízbe (10-18°C)

1 490 Ft
Egységár 18 625 Ft/KG

Franciaországban, Hendaye-ban kifejlesztett wax, mely megakadályozza, hogy elcsússz a deszkán. A víz és a levegő hőmérsékletének megfelelő waxot válassz!

100%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó deszka wax. Nem mérgező a tengeri élővilágra.

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Természetes anyagok

100% természetes eredetű összetevők. Nem mérgező a tengeri élővilágra.

Leírás

Wax kiválasztása

A waxot a víz és a levegő hőmérséklete alapján kell kiválasztani. Ha a víz hűvös, a levegő meleg, akkor javasoljuk, hogy a magasabb hőmérséklethez megfelelő waxot használd. Például, ha a víz 18 °C-os, a levegő 30 °C hőmérsékletű, használj 22 °C-30 °C-hoz készült waxot, máskülönben előfordulhat, hogy a 10 °C- 17 °C-hoz kialakított wax a használat során nagyon felpuhul.

Óceánokra ártalmatlan formula

A Decathlon elkötelezett a téma iránt, ezért ezt a terméket úgy tervezték, hogy csökkentse a környezetre és különösen a tengerfenékre gyakorolt ​​hatását.
A formula megfelelt a független laboratórium alga és korall ökotoxicitási tesztjein az ISO 10253 / ISO 8692 szabvány szerint.
Ezeknek a teszteknek az eredménye, hogy formuláink normál használati körülmények között nincsenek negatív hatással a tengeri állat- és növényvilágra.

Illatanyagmentes, esszenciális formula

A korábbi wax formulával ellentétben, most úgy döntöttünk, hogy nem adunk hozzá illatanyagot, és csak a lényeges összetevőket használjuk. A wax illata tehát a viaszban jelenlévő 100%-ban természetes összetevők keverékének eredménye.

Minőségi kötelezettségvállalásunk

A Decathlon messzebbre megy a nemzetközi szabályozásokon: több mint 1000 kérdéses anyagot tiltottunk be, amelyeket akkor sem kívánunk termékeinkben használni, ha forgalomba hozataluk engedélyezett (köztük ismert endokrin károsítók és bizonyos tartósítószerek).

Csomagolás

A Franciaországban kifejlesztett és gyártott csomagolás újrahasznosított kartonból készül, hogy csökkentse a környezeti lábnyomát.

Összetétel

100%-ban természetes eredetű anyagok: olaj, méhviasz, kálcium-karbonát, gyanta, cellulóz.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Összetevők 50% KÁLCIUM-KARBONÁT, 20% Repceolaj, 15% Cera Alba, 15% COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL

Tárolási tanácsok

Ne tedd ki a waxot közvetlen napsütésnek vagy nagyon alacsony hőmérsékletnek. Ha lehetséges, tárold környezeti hőmérsékleten. A tárolásához használhatsz waxdobozt.

Tesztek

Tesztelőink különböző hőmérsékleti viszonyok között használják: Bretagne, Baszkföld, Martinique, Maldív-szigetek

Képek

Wax szörfdeszkához, hideg vízbe (10-18°C)
Wax szörfdeszkához, hideg vízbe (10-18°C)

Videók

Vélemények

Betöltés...