Vezeték nélküli Bluetooth-os fülhallgató Kalenji 900, fekete

19 990 Ft
8554468

Futóknak és sportolóknak, akik vezeték nélkül szeretnének zenét hallgatni a telefonjukról.

Bluetooth-os csatlakozás a nagy mozgásszabadságért.

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Termékelőnyök

Hangeffektus hatása

Kiegyensúlyozott hangzás, a basszusreflexnek köszönhetően

Jó tartás

INTRA-CONCHA: Memória fül kábel, fülhallgatóján kis „szárny”.

Üzemidő

8 óra üzemidő zenehallgatással

Vízállóság

Izzadságálló fülhallgatók és kábelek (IPX2).

Irányítás

Telefonálás és zenehallgatás (lásd a technikai leírást)

Könnyű súly

Tömeg: 15 g.

Kompatibilitás

Minden okostelefonnal (IOS >6.1 és ANDROID > 4.1) kompatibilis.

Technikai információ

VALÓBAN VÍZHATLAN

A vélemények segítségével 2021-ben felfedeztünk egy vízhatlansági problémát a Kaleni 900-as fülhallgatón. Időt szántunk a probléma beazonosítására és elvégeztük a szükséges változtatásokat.
Boldogok vagyunk, hogy egy hosszú teszt időszak után újra értékesíthetjük a fülhallgatót.

MIA KÜLÖNBSÉG A KALENJI 900 ÉS A KALENJI 500 KÖZÖTT ?

A Kalenji 900-as fülhallgatóval egy magasabb szintre helyeztük a kényelmet és a tartást: teljesen átdolgoztuk a fülhallgatót, hogy bármilyen alakú fülhöz lehessen használni, a kábel memória alakú és a fülhallgató 12 mm-es (a Kalenji 500 esetében 8 mm). A Kalenji 900 fülhallgató nagyobb üzemidővel rendelkezik: 8 óra (a Kalenji 500 esetében 4 óra).

Miben különbözik a sportfülhallgató egy hagyományos fülhallgatótól?

Futás közben, az egész test mozgásban van. A fülhallgatóknak tökéletesen kell rögzülniük a fülben. Fontos, hogy izzadságállók legyenek. Mindezt úgy, hogy a futó jól hallhassa a külső zajokat. A Kalenji 900-as sportfülhallgató tervezésekor ez a 3 szempont vezérelt minket.

Egy fülhallgató, mely nem mozdul el futás közben!

A KALENJI 900 fülhallgató felveszi a füled formáját, így stabil marad futás közben. A 2 fülhallgatót összekötő kábel a fül fölött halad és egy illesztéssel a megfelelő formára igazíthatod. A fülhallgatók szilikon végződésein „szárnyakat” alakítottunk ki, melyeket be kell helyezni a fülbe. Rögzítik a fülhallgatót anélkül, hogy zavarnának. 3 méretű fülhallgató-végződés.

Jól hallható külső zajok

Fuss akár városban, parkban vagy terepen, nem kellemes, ha elszigetelve érzed magad a külvilágtól. Éppen ezért döntöttünk a „nyílt” kialakítás mellett. Ez azt jelenti, hogy a fülhallgató végei nem érik el a hallójáratot, Így nem nyomják a fület futás közben. Így kényelmesebb. Más fülbe dugós kialakításokkal összehasonlítva, ez jobban beengedi a külső zajokat.

NAGY ÜZEMIDŐ A MÉG TÖBB SPORTÉRT

A Kalenji 900 fülhallgató üzemideje 8 óra zenehallgatással. Egy hang (angolul) tájékoztat az akkumulátor töltöttségi szintjéről, mikor kikapcsolod a fejhallgatót, hogy ne felejtsd el feltölteni a következő futásodhoz. Micro-USB kábellel tölthető (tartozék).

Puhaság a fülnek!

A füllel érintkező részek puha szilikonból készültek. A fülhallgató végeinek kialakításakor tanulmányoztuk a fül felépítését, és tesztalanyaink segítségével vizsgáltuk a termék nyújtotta kényelmet. A fülhallgató kényelmes kialakítása az egymást követő 3 fülhallgató generáció sikeres fejlesztésének gyümölcse.

Kiegyensúlyozott hangzás, a basszusreflexnek köszönhetően

A hangfalaknál gyakran használt basszusreflex technológiát vetettük be az Kalenji 900 fülhallgatónál is, hogy méltó legyen a kedvenc zenéidhez: a fülhallgató hátoldalán elhelyezett cső visszaveri a hangot. Ez a technológia úgy biztosít kiegyensúlyozott hangzást, hogy az ilyen típusú fülhallgatóknál gyakran háttérbeszoruló basszus hangokat is kiemeli.

Amint bekapcsolod, azonnal csatlakozik.

Az egyszerű dolgok hívei vagyunk! Leegyszerűsítettük a Kalenji 900 fülhallgató csatlakozását. Csak kapcsold be a fülhallgatót, és menj a telefon Bluetooth beállításaira, egy Bluetooth eszköz kereséséhez. Kattints a “KALENJI 900”-ra és kész is! Legközelebb a telefonod automatikusan csatlakozik a fülhallgatóhoz, amint bekapcsolod a közelében. Ne feledd aktiválni a Bluetooth-t a telefonodon!

Bluetooth csatlakozás kedvenc zenédhez.

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a zene akadozik. A zene akkor akadozhat, ha a bluetooth-jel nem elég erős. Ez veled nem fordulhat elő, hiszen kiemelt figyelmet fordítottunk a Kalenji 900 antenna minőségére.

Úgy alakítottuk ki, hogy ha teremben edzünk, hatósugara elérjen akár 10 m-re is.

Hol van a távirányítója?

A legtöbb bluetooth fülhallgatóval vezérelheted a telefonod, ha a zsebedben vagy a karodon van (hangerő-szabályozás, hívásfogadás, stb.). A távirányító általában a kábelen található, ami instabillá tehet. Ennek elkerülése érdekében, a Kalenji 900-nál a távirányító és a mikrofon közvetlenül a fülhallgatóban van. A kábel így nem mozog, nem zavar futás közben. A gombokat is könnyebb elérni.

Mobiltelefon továbbfejlesztve!

A Kalenji 900 fülhallgató a következőket tudja:
- hangerőszabályzás (Hangerő +/- gombbal)
- zene szüneteltetés (nyomd meg a Lejátszás gombot)
- ugrás a következő zeneszámra (kétszer nyomd meg a Lejátszás gombot)
- hívásfogadás (nyomd meg a Lejátszás gombot)
- hívás elutasítás
- hívás befejezés (nyomd meg a Lejátszás gombot)
- Siri vagy a Google Voice megnyitása (tartsd lenyomva 2 másodpercig a Hangerő+ és a Hangerő- gombokat)

Tárolózseb

Szilikon tárolózsebet biztosítunk a fülhallgatóhoz.

Bluetooth kompatibilitás

A vezeték nélküli bluetooth 4.1 csatlakozás minden okostelefonnal (IOS >6.1 és ANDROID >4.1), tablettel és AD2P/HSP/HFP/AVRCP bluetooth profilokkal kompatibilis.

A legtöbb Apple vagy Windows számítógép kompatibilis. Néhány Windows beállítás esetében ez utóbbi kérni fogja a Bluetooth profil telepítését.

Műszaki jellemzők

Hangszóró átmérő 12,2 mm
Impedancia 32 ohm
Érzékenység 102 Db (+/- 3 Db - 1 Khz és 1 mW)
Frekvenciatartomány 20 hz-20 Khz
Akkumulátor: 120 mAh (8 óra üzemidő) Bluetooth elérése: 10 m

ELÉGEDETT VAGY ELÉGEDETT

Komoly figyelmet fordítunk termékeink minőségére. A fejlesztési folyamat során több prototípust is létrehoztunk, melyeket tesztalanyainkkal közös futás során, és laboratóriumban is teszteltünk. Ha nem vagy elégedett a fülhallgatóval, használd ki a visszáru politikánkat: https://www.decathlon.hu/csere-es-visszakuldes-menete.html

Jótállás és vevőszolgálat

Minden DECATHLON termékre 2 év a jótállás.Kérdéseddel fordulj vevőszolgálatunkhoz: support.geonaute.com . Az oldalon tanácsokat találsz, hogyan használd sikeresen a terméket: útmutatókat, felhasználók által gyakran ismételt kérdésekre válaszokat, oktatóvideókat. Hogy maximálisan a segítségedre legyünk, a Geonaute vevőszolgálati csapata 24 órában rendelkezésedre áll, személyesen válaszol.

Koncepció és technológia

Összetétel

Fülhallgató 30% Akrilnitril-butadién-sztirol (ABS), 30% Akkumulátor (Lilo), 20% PCBA, 10% Szilikon, 10% Hőre lágyuló polietilén (TPE)

TÁROLÁSI TANÁCSOK

A Kalenji 900 fülhallgatót nedvességtől védve, száraz helyen tárold!

TESZTEK

A Kalenjinél minden terméket felhasználók tesztelnek valós használati körülmények között. A teszteket mérnökök irányításával végezzük. E tesztek segítségével a termékmenedzserek, mérnökök, illetve a Kalenji teljes csapata olyan technikai termékeket tud tervezni, létrehozni, fejleszteni, melyekkel a felhasználók biztosan elégedettek lesznek.

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek