Balett gyakorlócipő, vászon, csepptalpú, rugalmas

7 990 Ft

8527694

Tervezőcsapatunk középhaladóknak és haladóknak készítette ezt a rugalmas, csepptalpú, vászon gyakorlócipőt.

Olyan gyakorlócipőt keresel klasszikus baletthez, mely kiemeli a lábfej vonalait? A rugalmas anyag felveszi lábfejed ívét. Előnye: felvarrt gumipántok.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Rugalmasság

Csepptalpa és rugalmas anyaga segítik az optimális lábtartást.

Egyszerű használat

A keresztbe varrt gumipántok idomulnak a lábhoz és kiemelik a rüsztöt.

Sokoldalúság

A szorítópánt segítségével a cipő méretre állítható.

Rugalmas anyag

Az elasztántartalmú, rugalmas vászon rásimul a lábfejre.

Lágy tapintás

Bélése és a gumipántok miatt kényelmes.

Leírás

Miért válassz csepptalpú gyakorlócipőt?

A csepptalpú cipő középhaladó és haladó táncosoknak ideális, akik már ismerik a klasszikus balett mozdulatait. A csepptalpnak köszönhetően a lábfej a talpboltozatnál zavartalanul hajlítható, ami optimális lábtartást biztosít. Hajlékonyságának köszönhetően a cipő kiemeli a lábfej és a rüszt vonalait.
A cipő vásárlása előtt kérd ki a balettmester véleményét!

Miért válassz rugalmas gyakorlócipőt?

Ha rugalmas gyakorlócipőt keresel, mely rásimul a lábfejre, válaszd a rugalmas vászonból készült modellt! A rugalmas anyag segíti az optimális lábtartást és kiemeli a rüsztöt. A rugalmas vászonból készült gyakorlócipő kézzel mosható, szárítógépben nem szárítható. Talpa a tartós használat érdekében bőrből készült.

Mire való a szorítópánt?

Hallgattunk rátok:
Az új szorítópánt segítségével a cipő méretre állítható. Miután a lábadra igazítottad a cipőt, kösd meg és vágd le a pántot! A pánt végét ne felejtsd el betűrni a cipő felvételekor! Egy tanács: A pánt végét egy ragtapasz segítségével a felsőrészhez rögzítheted belülről.

A férfiak és nők, illetve a lányok és a fiúk tánccipői különbözőek?

A gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt olyan balettcipőt kell választaniuk, mely megfelel a tudásszintjüknek. A kezdők általában piskótatalpú, később pedig csepptalpú gyakorlócipőt viselnek. A lány/női és fiú/férfi gyakorlócipőknél a színekben van különbség. A rózsaszín és lazacszínű cipőket a nők, a fehér és fekete cipőket pedig a férfiak viselik.

Hogyan válasszam ki a megfelelő cipőméretet?

A lábujjaidnak szét kell terülnie a cipőben, ne legyenek behajlítva.Hogy ellenőrizd a méretet, állj lábujjhegyre, majd ereszkedj vissza telitalpra! Ezt ismételd meg párszor! Ha a lábujjaidat nem kell behúznod, a méret megfelelő.Ha keskeny a lábfejed, válaszd a szokásos méretet. Ha a lábfejed közepes, vagy széles, válassz a szokásos méretnél egy számmal nagyobbat.

Valami praktikus megoldás a cipő szállítására?

A Decathlon tánc termékei között találsz egy elegáns, fekete, csillámos táskát, melyben a kiegészítőket tárolhatod. Két rekeszének köszönhetően külön tárolhatod a tánccipőt és a kiegészítőket, például a kontykészítő szettet, a gyantát vagy a ragtapaszt.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Felsőrész 71% Pamut, 23% Poliamid, 6% Elasztán Belső rész 50% Teljes barkás sertésbőr, 40% Poliamid 6, 10% Elasztán Alsó rész 100% Bőr - Szarvasmarha - Hasított

Jóváhagyta

Mivel alapelvünk a technikai partnerekkel közös termékfejlesztés, a gyakorlócipőt is balettmesterekkel és hivatásos táncosokkal közösen fejlesztettük és teszteltük. A fejlesztés és a terméktesztek eredményeit a Decathlon táncos partnereivel is megosztottuk.

Karbantartási tanácsok

Szárítógépbe tenni tilos!.

További ajánlatunk

Képek

Balett gyakorlócipő, vászon, csepptalpú, rugalmas
Balett gyakorlócipő, vászon, csepptalpú, rugalmas

Vélemények

Betöltés...