Ecodesign
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920

Vadászmellény - SG920

24 990 Ft
37 990 Ft -34%
*2023. 10. 13.-től, a készlet erejéig

Könnyű, jól szellőző mellény apróvadas vadászatokhoz. Belepakolható minden kiegészítő és lőszer.

A 900-as barna mellényre adott visszajelzéseiteket figyelembe véve alkottuk meg ezt a verziót neon narancssárga betétekkel, kulacstartó zsebbel és jobb beállítórendszerrel a pántoknál.

Szín:

Narancssárga / Sötétbarna

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Láthatóság

Jó láthatóság. Minősített egyéni védőeszköz (EPI).

Kényelem

Kényelmes az állítható pántok és a szivaccsal bélelt hátrésznek köszönhetően.

Ellenáll a tüskés bozótnak

Kopásálló anyag.

Szellőzés

Mesh légáteresztő csatornák biztosítják a hátrész megfelelő szellőzését.

Sokoldalúság

Egy méret, a pántok révén a legtöbb testalkathoz megfelelő.

Zsebek

2 zseb, 3 cipzáras belső zseb, 1 vadzseb és egy kulacstartó zseb.

Vízlepergetés

Vízlepergető szövete véd enyhe eső esetén.

Súly

810 g az L-es méret (230 g/m²).

Leírás

Egyéni védőeszköz tanúsítvánnyal rendelkező kabát a fokozott biztonság érdekében

A többi ruhán hordd, ne húzz rá mást, pl. parkát vagy hátizsákot! Természetes fény teljes hiányában nem nyújt védelmet. A termék nem professzionális használatra szánt egyéni védőeszközA termék viselésétől függetlenül be kell tartani a vadászat során érvényes biztonsági előírásokat.

A 900-as barna mellényre kapott visszajelzések alapján terveztük meg

A klasszikus 900-as mellény nagy népszerűségre tett szert a felhasználók körében. Igen hamar visszajelzéseket is kaptunk a termék fejlesztésére vonatkozóan: szükség van egy élénk narancssárga modellre! Csapatunk ezért figyelembe vette ezeket a véleményeket, úgyhogy büszkén mutatjuk be a 920-as mellényt élénk narancssárga mintákkal az elején és a hátulján. Lecseréltük a hasi és mellkaspántokat is, hogy egyszerűbb legyen a beállítás.

A vélemények alapján még egy ponton javítottunk: zseb egy víztasak számára

Az új modell esetében messzebbre merészkedtünk. Bár a mellény rendelkezik két kulacstartó zsebbel, sokan kérték, hogy legyen egy nagy zseb hátul a víztasak számára (külön megvásárolható). Ezt megvalósítottuk. Ez a zseb cipzáras és elkülönül a vadzsebtől. A zsebben található egy akasztó a víztasak rögzítéséhez. A víztasak csövét a jobb- és a baloldalon is kivezetheted.

Különleges módon állítható mellény a kényelmes viselethez

Amikor egy hátizsákot viselsz, a benne lévő súly nem dől hátrafelé. Miért? Mert a pántok a csípő magasságában csatlakoznak vissza a táskához. Ebből inspirálódtunk. Eleinte a pántok előre jöttek, de a súly hátul a vadzsebben kiegyensúlyozatlanságot okozott. Aztán modellezőink olyan megoldást dolgoztak ki, hogy az alsó részen, a terhelésnél csatlakozzanak vissza a mellénybe. Ezáltal a súly megfelelően eloszlik és jó tartást garantál.

Megújult beállítórendszer a pántoknál

A klasszikus barna 900-as mellény esetében a mellkaspánt nem állítható. A 920-as verzió esetében feljebb vagy lejjebb csúsztatható, hogy ott csatold össze, ahol legkényelmesebb. A vállon, jobb és bal oldalon lévő bújtatókban elvezetheted a víztasak csövét vagy ráakaszthatod a nyakörv távirányítóját.

Szellőzőrendszer a hátrészen az izzadság elvezetéséhez

A hátrészen a mesh kényelmesebb viseletet tesz lehetővé. Ezen felül a szellőzőrendszernek köszönhetően kedvezőbb a szellőzés, mivel ez lehetővé teszi az izzadság optimális elvezetését. Ideális, ha nyitott, sík terepen vadászol a tűző napon. Kevésbé lesz meleged, kevésbé fáradsz el és akadálytalanul mozoghatsz.

A mellény különlegességei az előző verzióhoz képest

Ahogy a 900-as modell, a 920-as is szivacsozott pántokkal és hátrésszel rendelkezik, apró légáteresztő csatornákkal. De van a mellénynek még egy különlegessége: mérnökeink egy cipzáras belső zsebet is terveztek az övre a kiegészítők és az iratok tárolásához. Az utolsó fejlesztés az alsó zsebeket érintette, amelyekben egyenként 5 lőszert tárolhatsz.

További információk

Ez a mellény a legfelső rétegként viselhető egy póló fölött nyáron vagy egy kabáton télen. Anyaga nagyon ellenálló a kopással szemben és vízlepergető (ez azt jelenti, hogy véd enyhe esőben). Ezzel a modellel gyorsan hozzáférsz a vadzsebhez: kinyújtható a két oldalsó patentgombnak köszönhetően és egyszerűen tisztítható, mivel lecipzározható a teteje. A mellény súlya? 810 g, a megtöltött víztasak nélkül.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 100% Poliamid Belső réteg - Elsődleges bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán

Használatra vonatkozó korlátozások

Nagyvadak hajtóvadászatához nem használható!

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920
Vadászmellény - SG920

Vélemények

Betöltés...