Vadászkabát SG900, strapabíró és légáteresztő

39 990 Ft

Tervezőcsapatunk száraz időben történő aktív vadászathoz tervezte ezt a strapabíró és légáteresztő kabátot.

A legagresszívebb növényeztben történő vadászathoz készült kabát egy speciális, nagyon ellenálló megerősítéssel, hogy a növényzet ne szúrja át. Emellett vízlepergető.

Szín:

Olívazöld

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Ellenáll a tüskés bozótnak

Megerősítések a karon és a torzón az optimális védelem érdekében.

Izzadság-elvezetés

Cipzáras szellőzőnyílások oldalt és mesh anyag a hatékony légáteresztéshez.

Szabad mozgás

7% elasztánt tartalmaz, hogy kényelmesen mozoghass benne.

Zsebek

4 cipzáras külső zseb + 2 cipzáras belső zseb + 1 cipzáras vadzseb.

Vízlepergetés

Vízlepergető szövete véd enyhe eső esetén.

Hasonló termékek

Képek

Vadászkabát SG900, strapabíró és légáteresztő
Vadászkabát SG900, strapabíró és légáteresztő
Vadászkabát SG900, strapabíró és légáteresztő
Vadászkabát SG900, strapabíró és légáteresztő

Technikai információ

A kabát megerősítései a karokon és a torzón rendkívül jól ellenállnak a legagresszívabb növényzetnek.

Megerősített szövet a lábak alján, Dynamonous by Toray alkalmazásával (93% poliészter 7% DuPontTM Kevlar®) 269,2 g / m², nagyon ellenálló a szakadással és kopással szemben a nagyon agresszív növényzetben. "A DuPontTM és Kevlar" ® a DuPont de Nemours, Inc. leányvállalatainak tulajdonát képezik."

Hogyan biztosítják ezek a megerősítések a tartósságot?

A megerősítések a kabáton a szürke/fekete rátétek. E modell esetében figyelembe vettük a felhasználók visszajelzéseit, akik azt kérték, hogy a megerősítések feljebb érjenek, egészen a mellkasig. Igen, ezek a megerősítések ultra strapabírók: kb. ezerszer kell körkörös mozdulattal megdörzsölni ezeket a megerősítéseket egy csiszolópapírral ahhoz, hogy lyuk keletkezzen rajtuk. Tehát nyugodtan átgyalogolhatsz a tüskés bozótok között anélkül, hogy megszúrnának.

Légáteresztés

Ha szalonkára vadászol, biztosan órák hosszát kell gyalogolnod, hogy elejthesd ezt a különleges madarat. Borítékolható, hogy izzadni fogsz! A cipzáras oldalsó szellőzőnyílásoknak köszönhetően ez az egyedülálló kabát elősegíti a légáteresztést és az izzadság-elvezetést. Hogyan? A cipzár lehúzásával előtűnik egy mesh anyag, amely számos lézervágott lyukkal rendelkezik. Ezen a résen keresztül biztosított a szellőzés.

Szabad mozgás: egy másik szempont, amire hangsúlyt fektettek csapataink

7% elasztánt tartalmaz a fő anyagösszetétel mellett. Ez a szál megnyúlik, majd visszanyeri eredeti alakját függetlenül attól, milyen tevékenységet végzel. Nem kell bizonyítani azt a kényelemérzetet, amelyet ez a rugalmas anyag és az elasztán biztosít. Átjuthatsz a sűrű növényzeten vagy hosszú órákon át sétálhatsz anélkül, hogy az anyag elszakadna vagy a kabát elnehezedne rajtad. Ez a modell alkalmazkodik a mozgásodhoz.

Vidd magaddal minden fontos kiegészítődet a számod zsebeknek köszönhetően

Ez a kabát 2 külső zsebbel rendelkezik, amelyek a nagyobb biztonság érdekében cipzárral zárhatók és bevonatosak, hogy a növényzet ne szúrja át. Mindegyik zsebben egyenként 5 lőszernek van hely, tehát összesen 10 lőszert tarthatsz magadnál a kabátban. 2 másik függőleges, cipzáras zseb is található rajta. A hátrészen lévő vadzseb 3 cipzárral zárható, ideális az elejtett apróvad tárolásához. 3 oldalról nyitható, hogy megkönnyítse a tisztítást.

Az anyag vízlepergetése

Korán reggel, amikor vadászni indulsz, mindent harmat borít. De ezeket a vízcseppeket az anyag magába szívja, ha nem kezelték vízlepergető kezeléssel vagy, ha nem vízhatlan. Amikor átgyalogolsz a sűrű, nedves növényzeten, idővel nedves lesz a felsőtested. E modell esetében a teljes anyag vízlepergető. Ez pontosabban azt jelenti, hogy a vízcseppek leperegnek a felületről és nem szívódnak fel. Ideális, ha elered egy enyhe zápor.

A nadrág apró extrája

A kabát elöl duplakocsis cipzárral rendelkezik. Miért dupla? Mivel a kabát felülről és alulról is nyitható, egyszerűbben biztosítja a levegő áramlását, valamint kényelmesebb is lehet benne mozogni.

A kabát további jellemzői, melyekre csapataink nagy figyelmet fordítottak

Ez a sportos megjelenésű kabát tépőzárral rendelkezik a mandzsettákon, hogy igény szerint beállíthasd. A mandzsetták szorosra állítása biztosítja, hogy ne jussanak a kabátujj alá a növények és az eső. Emellett a mellkason (jobb és bal oldalon) található rátétekre rögzítheted a kutyasípot és a kiképző nyakörv távirányítóját.

Súly

S-es méret: 0,800 kg
M-es méret: 1,000 kg
L-es méret: 1,090 kg
XL-es méret: 1,200 kg
2XL-es méret1,350 kg
3XL-es méret 1,500 kg

Koncepció és technológia

Összetétel

Belső réteg - Elsődleges bélés 50% Poliamid, 43% Polietilén-tereftalát (PET), 7% Elasztán Külső réteg - Másodlagos bélés 93% Polietilén-tereftalát (PET), 7% Aramid Elsődleges bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Zseb 100% Pamut

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Száraz, jól szellőző helyen tárolandó.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...