Vadászcsizma Parcours 2 Signature, megerősített

119 990 Ft

8356734

Ellenálló, bőr béléssel készült csizma a vadászat minden típusához erdőben.

A kényelmes Parcours 2 Signature vadászcsizmát egy teljes napon keresztül viselheted anélkül, hogy kényelmetlenné válna. A szára állítható, jó tapadást biztosít és ellenáll a karcolásnak.

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Kopásállóság

Többrétegű gumi.

Tapadás

360°-os tapadást biztosító, járáskönnyítő barázdák.

Ütéscsillapítás

Fáradtságérzetet csökkentő, három különböző sűrűségű anyagból készült talp.

Kényelem

Teljes barkás bőr bélés a tökéletes szigetelés érdekében.

Univerzális méretek

A szárrésznél csattal bővíthető, így minden vádlimérethez megfelel.

Leírás

Tartósság

A csizma elülső része a rüszttől az orrig megerősített, ezért fokozottan ellenálló a növények okozta karcolással szemben. A GOMMA-PLUS anyagból készült, ez egy exkluzív, gumialapú strapabíró anyag. Ennek az anyagnak a rugalmassága lehetővé teszi a sima járást fáradtság nélkül, és megakadályozza a szakadást vagy repedést. Ráadásul a külső talp tapadó felülete kopásálló, kemény gumiból készült.

Fáradtságérzetet csökkentő kialakítás

A Parcours 2 Signature csizma egyszerre strapabíró és rugalmas: lehetővé teszi a vadász számára, hogy hosszabb ideig sétáljon fájdalomérzet nélkül a saroknál és a bokánál. Barkás bőr béléssel rendelkezik, így nagyon kényelmes viselet. A külső talp három rétegből áll: egy kemény a tapadás miatt, egy félkemény a stabilitás érdekében és egy lágyabb a maximális kényelemérzethez gyaloglás közben.

Megakadályozza a túlhevülést és csökkenti a verejtékezést

A teljes barkás bőr bélés megakadályozza a súrlódást a csizma belsejében. A talpbetét egy ütéselnyelő Softex szivacs bőr borítással. Segít a verejtékezés szabályozásában, hogy szárazon tartsa a csizma belsejét. A három sűrűségű külső talp szigetel a talajtól és a hidegtől.

Ütéscsillapítás

A külső talp első rétege puha gumiból áll, amely csökkenti a rezgéseket minden lépésnél. A sarok "rugó hatású" párnázással rendelkezik. Elnyeli az ütéseket és elősegíti a láb gördülését miközben visszaadja a lépés energiájának egy részét. A járás így "könnyedebb", a hosszú séták kevésbé fárasztóak.

Állíthatóság

A száron található egy betoldás és egy bőr állítópánt, amelyek lehetővé teszik, hogy a csizma szára tökéletesen illeszkedjen a vádlihoz (3 cm-es állíthatóság).

Összetétel és minőségmegőrzés

Tárolási tanácsok

Száraz, fénytől védett helyen tárolandó!
Tiszta vízzel tisztítható.

Használatra vonatkozó korlátozások

Nyílt lángtól tartsd távol!

További ajánlatunk

Képek

Vadászcsizma Parcours 2 Signature, megerősített
Vadászcsizma Parcours 2 Signature, megerősített
Vadászcsizma Parcours 2 Signature, megerősített

Vélemények

Betöltés...