Vadászbakancs X-Hunt Boartrack Gore-Tex Vibram, vízhatlan és strapabíró

89 990 Ft

8664977

//INTENZÍV, TECHNIKÁS TEREP, SŰRŰ NÖVÉNYZET// A vízhatlan Gore-Tex Vibram bakancs ideális választás bármilyen típusú vadászathoz a legvadabb környezetben.

Az Asolo és a Solognac együttműködése bemutatja az intenzív erdei vadászathoz készült modelljét, Gore-tex membránnal, Vibram talppal és felsőrésszel, redkívül ellenálló Schoeller anyaggal.

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Ellenáll a tüskés bozótnak

Kivételesen strapabíró felsőrész integrált kavicsvédővel a durva terep ellen.

Vízhatlanság

A Gore-tex membrán védelmet biztosít az esővel szemben.

Tapadás

A Vibram Master talppal minden akadály legyőzhető.

Ütéscsillapítás

A PU (poliuretán) sarok tökéletes ütéscsillapítást biztosít gyalogláskor.

Jól tart

Magas szára tartja a bokát a technikás terepen való gyalogláshoz.

Flexibilitás

A merev EVA középső talp biztosítja a tökéletes kontrollt és stabilitást.

Súly

1,22 kg a 42-es pár

Leírás

Asolo X Solognac együttműködés

Az Asolo, a szabadtéri cipők szakértője és a Solognac, a vadászat specialistája közösen tervezte meg ezt az egyedülálló és rendkívüli cipőkből álló termékcsaládot: Gore-tex membrán, Vibram talp, strapabíró összetevőkből álló felsőrész, kiváló minőségű illesztések és kidolgozás teszi teljessé ezt a vadászbakancsot. Ezenkívül az összes modellt több hónapon át tesztelték vadásztúra vezető egész Franciaországban.

Gore-tex és Vibram

A Gore-tex Performance Comfort membrán és a Vibram Master talp: egy vízhatlan és légáteresztő membrán, amely segít szárazon tartani a lábat esős időben és intenzív mozgás közben, valamint egy letesztelt és jóváhagyott Vibram Master Mont összetevő és talpszerkezet, amellyel helytállhatsz durva terepen, bármilyen hőmérsékleten. A szakadásálló Schoeller felsőrész biztosítja, hogy a legsűrűbb növényzeten is átgázolhass.

Karbantartás

Mi sem könnyebb, mint ennek a bakancsnak a karbantartása! Egyszerűen tisztítsd meg vízzel és szappannal. Ne használj zsírt vagy mosószert. Szükség szerint fújd le impregnáló spray-vel miután megszáradt, hogy újra aktiváld a bőr víztaszító képességét. Őrizd meg az felsőrész puhaságát, ne szárítsd erős hőforrás közelében!

Asolo

Az 1975-ben Észak-Olaszországban alapított Asolo úttörő a túrázó és hegymászó bakancsok terén. Először fejlesztett ki Cordura szövetet és bőrt ötvöző túracipőt, majd 1980-ban elsőként készített vízálló cipőt a híres Gore-tex membránnal. A történetük elindult és az Asolo ma már egy elismert vállalt, amely finoman ötvözi a hagyományt, a gyártás minőségét és az innovációt.

Vibram

Az 1937 óta cipőtalpakat gyártó Pirelli közreműködésével, a gumivulkanizálási eljárással fejlesztették ki az első talpat hegymászáshoz. Megalkották a Vibram nevet, és a márka gyorsan ismertté vált a talpak kiváló tapadásának köszönhetően. A hegymászás okozta igénybevétel lehetővé teszi a Vibram számára, hogy valódi szakértelemmel fejlesszen. Mára a Mont egy elismert összetevő, amely a legjobb tapadást biztosítja meleg és hideg időben.

Gore-Tex

1958-ban Mr. és Mrs. Gore a Delaware-i Newarkban, a garázsukban hozták létre a Gore vállalatot. Tudományos felfedezés alapján képesek olyan anyag kifejlesztésére, amely ellenáll a rossz időjárásnak, anélkül, hogy felszívná a vizet. Megszületett a Gore-tex technológia. Megtalálható vízhatlan kabátokban vagy kesztyűkben. Ráadásul 1981-ben űrruhákban is alkalmazták. Gyorsan piacvezetők lettek és azóta is állandó újításokon dolgoznak, hogy bármilyen időben élvezhessük a kültéri tevékenységeket.

Schoeller Keprotec

A Schoeller története 1868-ban kezdődött, Svájcban. A technikai anyagok szövésére szakosodott Schoeller textileket fejleszt a sport, a munka, az autósport és a katonai ipar számára. Az innovációk iránt elkötelezett Schoeller képezi a tökéletesség fogalmát. A választott partner az együttműködéshez egy fokozottan strapabíró cipő kifejlesztéséhez, amely ellenáll a növényzetnek. A Keprotec szövet a motorkerékpározás világából származik, és bizonyított a hegymászásban is, mivel rendkívül ellenálló.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Felsőrész: vízhatlan Schoeller K-Tech + 1,6-1,8 mm hasított bőr Bélés : Gore-Tex Performance Comfort Footwear Talpbetét: Lite 2 Külső talp: Asolo/Vibram Master + mikroporózus, egyféle sűrűségű közbülső talp + kétszínű PU betétek a saroknál.

Tárolási tanácsok

Száraz, jól szellőző helyen tárolandó.
Lazítsd ki teljesen a cipőfűzőket és hajtsd ki a cipőnyelvet, hogy a cipő belseje megszáradjon.

Tesztek

Ezeket a cipőket több hónapon át intenzíven tesztelték vadásztúra vezetők egész Franciaországban.

További ajánlatunk

Képek

Vadászbakancs X-Hunt Boartrack Gore-Tex Vibram, vízhatlan és strapabíró
Vadászbakancs X-Hunt Boartrack Gore-Tex Vibram, vízhatlan és strapabíró
Vadászbakancs X-Hunt Boartrack Gore-Tex Vibram, vízhatlan és strapabíró
Vadászbakancs X-Hunt Boartrack Gore-Tex Vibram, vízhatlan és strapabíró

Vélemények

Betöltés...