Vadászbakancs, vízhatlan, strapabíró - Crosshunt 500 V2

49 990 Ft
8560076

//RENDSZERES HASZNÁLAT, TECHNIKÁS TEREP, KEVÉS TÖVISES NÖVÉNY// A vízhatlan bakancs bármilyen terepen kiválóan használható a Vibram talpnak és a bőr felsőrésznek köszönhetően.

Kiváló tapadás a Vibram talppal, nagyon jó kényelem a bőr felsőrész révén és kiváló tartás a magas szárnak köszönhetően.

Szín:

Barna / Fekete / Sötétbarna

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Ellenáll a tüskés bozótnak

Dupla orrvédő, dupla varrások és 1,8-2 mm-es bőr felsőrész.

Vízhatlanság

Szárazon tartja a lábat: vízhatlan összetevők és légáteresztő, vízhatlan membrán.

Ütéscsillapítás

Poliuretán szivacs talpa révén fáradtságérzet nélkül gyalogolhatsz hosszabb ideig.

Tapadás

A VIBRAM talp száraz és nedves talajon is helytáll.

Kényelem

Rendkívül kényelmes a poliuretán szivacs talpbetétnek köszönhetően.

Könnyű karbantartás

Kezeld megfelelő ápolószerekkel a bőr felsőrészt, hogy megőrizd a cipő élettartamát.

Súly

680 g a 43-as méret.

Képek

Vadászbakancs, vízhatlan, strapabíró - Crosshunt 500 V2
Vadászbakancs, vízhatlan, strapabíró - Crosshunt 500 V2
Vadászbakancs, vízhatlan, strapabíró - Crosshunt 500 V2
Vadászbakancs, vízhatlan, strapabíró - Crosshunt 500 V2
Vadászbakancs, vízhatlan, strapabíró - Crosshunt 500 V2
Vadászbakancs, vízhatlan, strapabíró - Crosshunt 500 V2

Technikai információ

Bőr karbantartása

1,8 és 2 mm vastag barkás bőrt használtunk a teljes felsőrész kialakításához, hogy strapabíró és tartós legyen. Ints búcsút a repedező bőrnek! Ha rendszeresen ápolod a bakancsot, illetve közvetlen hőforrástól és radiátortól távol szárítod, hosszú éveken át kiszolgál a mindennapokban. 1/ Egy kefe segítségével portalaníthatod a bakancsot. Ha szükséges, használj vizet és szappant.
2/ Alkalmazd a Nikwax bőrápoló krémet.

Európában gyártott termék

A bakancsot Franciaországban terveztük, Olaszországban dolgoztuk ki a gyártócsapattal és Romániában gyártotta a partner beszállítónk. Az összetevők nagy része szintén Európából származik.

Tartós kialakítás, tapadás és jó tartás

A helyzet egyszerű: különféle vadászatokon vesztek részt vagy épp kültéri munkákat végeztek a természetben, a síkságon vagy az erdőben, és igen gyakran kell átvágnotok a sűrű, vad növényzeten. Ezekhez a körülményekhez készült ez a bakancs 1,8 és 2 mm vastag, barkás bőr felsőrésszel, bevarrt, dupla rétegű orrvédővel, VIBRAM talppal és 17,8 cm magas szárral.

Vízhatlanság

Nincs is ahhoz fogható, ha a cipőd nem ázik be és a lábad száraz marad a nap végéig. Éppen ezért az első számú hibája egy terepbakancsnak, ha ezt nem biztosítja a számodra. A tervezőcsapat keményen dolgozott ezen a problémán. Egy vízhatlan és légáteresztő membránt terveztek a bőr alá, amely megköti a csapadékot (eső, harmat, stb.), de a verejtéket nem. Laboratóriumban teszteltük, ahol víz alá merítve 50000 hajlítást végeztünk rajta, ami kb. 20 km vagy 8 óra gyaloglásnak felel meg és ez idő alatt nem ázott át.

Vízhatlan kamásli és nadrág

Ha nem is esik az eső, a fű lehet nyirkos, úgyhogy ne feledkezz meg a kamásliról és a vízhatlan nadrágról! Máskülönben a nadrág felszívja a vizet, majd a zoknid is nedves lesz. Ügyelj arra is, hogy megfelelő zoknit válassz mint a Solognac ACT 500, hogy még kényelmesebben érezd magad a bakancsban.

Közös tervezés

Ez a cipő teljes egészében a Decathlon együttműködési platformján készült:
https://cocreation.decathlon.fr/, több mint 150 felhasználó részvételével.Több hónapon keresztül kérdőíveket készítettünk, hogy kiválaszthassuk az anyagokat, meghatározzuk a felépítést, a műszaki jellemzőket és a designt. Az elkészült bakancsot néhány résztvevő tesztelte 1 éven keresztül. Ezt a bakancsot ti állítottátok össze és nagyon jó munkát végeztetek!

Koncepció és technológia

Összetétel

Felsőrész 80% Bőr - Szarvasmarha - Barkás bőr, 20% Poliamid 6.6 Alsó rész 60% Poliuretán, 40% Gumi Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Használatra vonatkozó korlátozások

Ne használd hajtóvadászathoz!

TESZTEK

Ezt az új Crosshunt 500 bakancsot egy tucat együttműködő tervező és 5 vadász tesztelte a terepen közel 1 éven keresztül, különböző időjárási körülmények között.

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek