Vadászbakancs, vízhatlan és strapabíró - Crosshunt 500

34 990 Ft

8493872

//RENDSZERES HASZNÁLAT, ENYHÉN TECHNIKÁS TEREP, MÉRSÉKELTEN SŰRŰ NÖVÉNYZET// A vízhatlan bakancs ideális választás bármilyen típusú vadászathoz és a természetben végzett munkákhoz.

Sokoldalú bakancsot keresel a különböző természetben végzett tevékenységeidhez? Könnyű, strapabíró, vízhatlan bakancs, amely ideális mindenféle technikás terepre, tüskés, tövises, vad növényzethez.

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Ellenáll a tüskés bozótnak

A hasított bőr és az orrvédő védelmet nyújt a tüskékkel és tövisekkel szemben.

Vízhatlanság

Vízhatlan és lélegző membrán a bőr alatt (8 órán át vízbe merítve).

Jól tart

2 zónás fűző, merev talp és 5" magas szár technikás terepre.

Tapadás

Nagy barázdákkal ellátott talp, amely sáros terepen is helytáll.

Kényelem

Poliuretán talpbetét.

Súly

Kényelmesen gyalogolhatsz: 680 g a 43-as méret.

Leírás

Tartósság

Mindig értékelünk egy olyan cipőt, amely nem kopik el három használat után, nem igaz? 1,8 mm vastagságú hasított bőr felsőrészével ez a bakancs tartós anyagokat foglal magába, így lassabban kopik. Az alsó része (ujj, sarok, oldalak) szintetikus anyagú védő megerősítéssel van ellátva, amely ellenáll mindenfajta növényzetnek. A külső talp dupla anyagú, barázdái kopásállóak. Nincs kétség: ez a bakancs hosszú ideig kiváló társad lesz a vadászatokhoz.

Kényelem

Mivel a hosszú és intenzív gyaloglás közben a kényelemérzet elsődleges, csapataink eldöntötték, hogy kiemelt figyelmet fordítanak erre. A talpbetét öntött és tökéletesen körülöleli a lábat. Az összetevők vízhatlanná és légáteresztővé teszik a bakancsot. A bakancs szabása úgy lett kialakítva, hogy csökkentse a kemény pontokat, így könnyed és puha lesz a járásod benne.

Karbantartás

Eleged van már a ficamokból és a fájdalmas ízületekből a nap végére? Ez a bakancs félmagas szárral készült és megerősített fűzőrendszerrel: jól tartja a lábadat, így magabiztosan gyalogolhatsz mindenféle terepen. Emellett egy formázott harántemelővel is rendelkezik a talpban. Ez a rész biztosítja az alátámasztást a talpboltozatnak: gyaloglás közben csökkented a lábat érő terhelést, miközben megőrzi stabilitását. Boka megtámasztva, ízületek épségben megőrizve!

Tisztítás

Mi sem könnyebb, mint ennek a bakancsnak a karbantartása! Egyszerűen tisztítsd meg vízzel és szappannal. Ne használj zsírt vagy mosószert. Szükség szerint fújd le impregnáló spray-vel miután megszáradt, hogy újra aktiváld a bőr víztaszító képességét. Őrizd meg az felsőrész puhaságát, ne szárítsd erős hőforrás közelében!

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Felsőrész 70% Bőr - Szarvasmarha - Hasított, 30% Polietilén-tereftalát (PET) Alsó rész 50% Poliuretán, 50% Gumi Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Tiszta és száraz helyen tárolandó, tisztítsd le és szárítsd meg tárolás előtt.

Használatra vonatkozó korlátozások

Hajtóvadászathoz nem megfelelő!

Tesztek

Az új Solognac modelleket több hónapig teszteljük a Decathlon független felhasználóinak segítségével. Magas elvárásaikhoz igazodva finomítottuk a terméket, mire sikerült megalkotnunk a szegmens legjobb cipőjét.
Az optimális minőség biztosítása érdekében laboratóriumban teszteljük a cipő minden részét és anyagát.

Jóváhagyta

Fabrice: A vadászat szerelmese és egy magántulajdonú vadász cég ügyvezetője.
„Ezt az új modellt több hónapja használom, nagyjából napi 8 órát. Szeretem, hogy kényelmes és tartós. Nagy elvárásaim vannak a cipőkkel szemben, mivel meg kell védenem és őriznem a lábaim épségét. Ha te is az intenzív vadászatot kedveled, ez a modell tökéletesen meg fog felelni az elvárásaidnak".

További ajánlatunk

Képek

Vadászbakancs, vízhatlan és strapabíró - Crosshunt 500
Vadászbakancs, vízhatlan és strapabíró - Crosshunt 500
Vadászbakancs, vízhatlan és strapabíró - Crosshunt 500
Vadászbakancs, vízhatlan és strapabíró - Crosshunt 500

Vélemények

Betöltés...