Vadászbakancs, vízhatlan - Crosshunt 500 V2

49 990 Ft

8560076

//RENDSZERES HASZNÁLAT, TECHNIKÁS TEREP, KEVÉS TÖVISES NÖVÉNY// A vízhatlan bakancs bármilyen terepen kiválóan használható a Vibram talpnak és a bőr felsőrésznek köszönhetően.

Kiváló tapadás a Vibram talppal, nagyon jó kényelem a bőr felsőrész révén és kiváló tartás a magas szárnak köszönhetően.

Szín:

Barna / Fekete / Sötétbarna

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Ellenáll a tüskés bozótnak

Dupla orrvédő, dupla varrások és 2 mm-es bőr felsőrész.

Vízhatlanság

Vízhatlan és lélegző membrán a bőr alatt (24 órán át vízbe merítve).

Jól tart

2 zónás fűző, merev talp és 7" magas szár technikás terepre.

Tapadás

A VIBRAM talp száraz és nedves talajon is helytáll.

Kényelem

Rendkívül kényelmes az 5 mm poliuretán szivacs talpbetétnek köszönhetően.

Könnyű karbantartás

Kezeld megfelelő ápolószerekkel a bőr felsőrészt, hogy megőrizd a cipő élettartamát.

Súly

680 g 43-as méretben.

Leírás

Bőr karbantartása

1,8 és 2 mm vastag barkás bőrt használtunk a teljes felsőrész kialakításához, hogy strapabíró és tartós legyen. Ints búcsút a repedező bőrnek! Ha rendszeresen ápolod a bakancsot, illetve közvetlen hőforrástól és radiátortól távol szárítod, hosszú éveken át kiszolgál a mindennapokban. 1/ Egy kefe segítségével portalaníthatod a bakancsot. Ha szükséges, használj vizet és szappant.
2/ Alkalmazd a Nikwax bőrápoló krémet.

Európában gyártott termék

A bakancsot Franciaországban terveztük, Olaszországban dolgoztuk ki a gyártócsapattal és Romániában gyártotta a partner beszállítónk. Az összetevők nagy része szintén Európából származik.

Tartós kialakítás, tapadás és jó tartás

A helyzet egyszerű: különféle vadászatokon vesztek részt vagy épp kültéri munkákat végeztek a természetben, a síkságon vagy az erdőben, és igen gyakran kell átvágnotok a sűrű, vad növényzeten. Ezekhez a körülményekhez készült ez a bakancs 1,8/2 mm vastag, barkás bőr felsőrésszel, bevarrt, dupla rétegű orrvédővel, VIBRAM talppal és 17,8 cm magas szárral.

Vízhatlanság

Nincs is ahhoz fogható, ha a cipőd nem ázik be és a lábad száraz marad a nap végéig. Éppen ezért az első számú hibája egy terepbakancsnak, ha ezt nem biztosítja a számodra. A tervezőcsapat keményen dolgozott ezen a problémán. Egy vízhatlan és légáteresztő membránt terveztek a bőr alá, amely megköti a csapadékot (eső, harmat, stb.), de a verejtéket nem. Laboratóriumban teszteltük, ahol víz alá merítve 100 000 hajlítást végeztünk rajta, ami kb. 40 km vagy 24 óra gyaloglásnak felel meg és ez idő alatt nem ázott át.

Vízhatlan kamásli és nadrág

Ha nem is esik az eső, a fű lehet nyirkos, úgyhogy ne feledkezz meg a kamásliról és a vízhatlan nadrágról! Máskülönben a nadrág felszívja a vizet, majd a zoknid is nedves lesz. Ügyelj arra is, hogy megfelelő zoknit válassz mint a Solognac ACT 500, hogy még kényelmesebben érezd magad a bakancsban.

Közös tervezés

Ez a cipő teljes egészében a Decathlon együttműködési platformján készült:
https://cocreation.decathlon.fr/, több mint 150 felhasználó részvételével.Több hónapon keresztül kérdőíveket készítettünk, hogy kiválaszthassuk az anyagokat, meghatározzuk a felépítést, a műszaki jellemzőket és a designt. Az elkészült bakancsot néhány résztvevő tesztelte 1 éven keresztül. Ezt a bakancsot ti állítottátok össze és nagyon jó munkát végeztetek!

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Felsőrész 80% Bőr - Szarvasmarha - Barkás bőr, 20% Poliamid 6.6 Alsó rész 60% Poliuretán, 40% Gumi Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Használatra vonatkozó korlátozások

Ne használd hajtóvadászathoz!

Tesztek

Ezt az új Crosshunt 500 bakancsot egy tucat együttműködő tervező és 5 vadász tesztelte a terepen közel 1 éven keresztül, különböző időjárási körülmények között.

További ajánlatunk

Képek

Vadászbakancs, vízhatlan - Crosshunt 500 V2
Vadászbakancs, vízhatlan - Crosshunt 500 V2
Vadászbakancs, vízhatlan - Crosshunt 500 V2
Vadászbakancs, vízhatlan - Crosshunt 500 V2
Vadászbakancs, vízhatlan - Crosshunt 500 V2

Vélemények

Betöltés...