Vadászbakancs, vízhatlan - Crosshunt 100

14 990 Ft

8281869

//ALKALMANKÉNTI, KEVÉSBÉ TECHNIKÁS, RITKÁS NÖVÉNYZET// A műbőr, vízhatlan bakancs ideális könnyen járható és sáros terepre is.

Strapabíró, vízhatlan és egyszerűen karbantartható. Ideális alkalmankénti használatra mérsékelten technikás terepen, kevés tüskés növényzettel.

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Ellenáll a tüskés bozótnak

Orrvédővel ellátott, hogy ellenálljon a töviseknek.

Vízhatlanság

Vízhatlan és lélegző membrán a bőr alatt (4 órán át vízbe merítve).

Jól tart

1 zónás fűző, merev talp és 4" magas szár technikás terepre.

Tapadás

Mélyen barázdált, sártaszító kialakítás és kiváló tapadás.

Súly

560 g a 43-as méret.

Kényelem

EVA talpbetét a kényelemhez és ütéscsillapításhoz.

Leírás

Vízhatlanság

Mivel sosem kellemes esős időben vadászni, tervezőcsapatunk gondolt rád! Ez a bakancs szintetikus, víztaszító kezeléssel ellátott anyagok felhasználásával készült, ezáltal vízhatlan. Légáteresztő membránja lehetővé teszi a verejték kivezetését. Szárazon tartja a lábadat akkor is, ha esőben vadászol vagy nedves növényzetben gyalogolsz. Ezt a bakancsot 4000 hajlítással teszteltük vízben.

Tartósság

Tervezőink ezt a bakancsot alkalmankénti használathoz képzelték el, mérsékelten vad növényzetben (kevés tüske, tövis). Külső anyagai ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak (laboratóriumban tesztelt). Varrásai és illesztései is teszteken estek át, hogy mindenfajta környezetben helytálljanak. Orrvédővel megerősített a teljes alsó részensarok, orr, oldalai. A kampók és a fűzőlyukak fémből, a talp 100% gumiból készült, amely ellenáll a kopásnak.

Tapadás

Nagy barázdák a talpán, melyek biztosítják a kiváló tapadást mezőn, földön, sáros terepen... Elöl és hátul pedig lépcsőzetes barázdák segítik a tapadást. Járás közben segítik, hogy a föld és a sár könnyen leperegjen a talpról, és ha séta után egymáshoz ütögeti a két cipőt.

Kényelem

Belül jól szellőző mesh és könnyű, vékony szivacs bélés: kényelem és légáteresztő hatás. 4 mm-es kivehető szivacs talpbetét, mely hatékonyan csillapítja az ütéseket. Fém fűzőbújtatók: egyszerűen, gyorsan, egyenletesen megszorítható a fűző és kevésbé dörzsölődik. A magas szár és a levarrt cipőnyelv megakadályozza, hogy a víz, növényzet és homok, stb. a cipőbe jusson.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Alsó rész 100% Gumi Felsőrész 80% Poliuretán, 20% Polietilén-tereftalát (PET) Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Száraz, jól szellőző helyen tárolandó.
Nyílt lángtól tartsd távol!

Tesztek

Minden Solognac cipőnket laboratóriumban teszteljük és hagyjuk jóvá A modell tökéletes vízhatlanságát teszt igazolja: egymás után 4000-szer hajlítottuk meg víz alatt.

További ajánlatunk

Képek

Vadászbakancs, vízhatlan - Crosshunt 100
Vadászbakancs, vízhatlan - Crosshunt 100

Vélemények

Betöltés...