Vadászbakancs Crosshunt 300, vízhatlan, khaki

29 990 Ft
8281598

//RENDSZERES, TECHNIKÁS TEREP, SŰRŰ NÖVÉNYZET// A vízhatlan bakancs ideális választás bármilyen típusú vadászathoz.

A tökéletes és sokoldalú bakancs! Kényelmes, strapabíró, és vízhatlan mindenfajta enyhén durva terephez és sűrű, vad növényzethez.

Szín:

Khaki

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Ellenáll a tüskés bozótnak

Mindenfajta terepen sétálhatsz vele, mert ellenáll a lyukadásnak.

Vízhatlanság

Szárazon tart: vízhatlan összetevők és lélegző membrán.

Ütéscsillapítás

Védd az ízületeidet az ütésektől a poliuretán szivacs talppal.

Tapadás

Mélyen barázdált, sártaszító kialakítás és kiváló tapadás.

Kopásállóság

100% gumi talpa ellenáll a kopásnak.

Kényelem

Bélelt és légáteresztő belső rész a garantált kényelem érdekében.

Súly

Gyalogolj könnyed léptekkel: 1,14 kg a 43-as pár

Hasonló termékek

Képek

Vadászbakancs Crosshunt 300, vízhatlan, khaki
Vadászbakancs Crosshunt 300, vízhatlan, khaki
Vadászbakancs Crosshunt 300, vízhatlan, khaki

Technikai információ

Tartósság

Kerüld el a cipő idő előtti elhasználódását: ez a tervezőcsapatunk egyik elsődleges feladata. a külső anyagok ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak. Varrásai és illesztései is teszteken estek át, hogy mindenfajta környezetben helytálljanak. Orrvédővel megerősített a teljes alsó részen: sarok, orr, oldalai. A kampók és a fűzőlyukak fémből, a talp 100% gumiból készült, amely ellenáll a kopásnak.

Vízhatlanság

Esős időben is szárazon tartja a lábat! Ez a bakancs víztaszító kezeléssel ellátott anyagok felhasználásával készült, ezáltal vízhatlan. Légáteresztő membránja lehetővé teszi a verejték kivezetését. Szárazon tartja a lábadat akkor is, ha esőben vadászol vagy nedves növényzetben gyalogolsz. Ezt a bakancsot 8000 dinamikus hajlítással teszteltük vízben, ami megfelel egy kb. 10 km-es sétának majdnem bokáig érő vízben.

Ütéscsillapító talp

Őrizd meg a tested és az ízületeid épségét az ütéscsillapító hatásával! A talp kétféle anyagból készült: A külső talp kopásálló, természetes gumi, a közbülső talp poliuretán szivacs, amely kényelmessé teszi a bakancsot és megőrzi annak rugalmasságát a lábfej hajlításához.

Tapadás - megkapaszkodás

A kiváló tapadás érdekében csapataink ezt a bakancsot lépcsőzetesen formázott és elferdített barázdákkal látták el. Az aszimmetrikus és széles barázdák biztosítják a tapadást mindenféle terepen: az erdőben vagy a mocsaras vidékeken... A barázdák közötti távolság lehetővé teszi a sár természetes kivezetését. A vadászat végén ütögesd egymásnak a két bakancsot, így a maradék sár is eltávolítható a talpból.

Kényelem

Mindig sokkal kellemesebb érzés egy kényelmes cipőben róni a kilométereket, ezért ezt a bakancsot elláttuk egy kivehető, formázott talpbetéttel a fokozott ütéscsillapítás érdekében. A szivaccsal bélelt belső rész egyszerre légáteresztő és kényelmes. A magas szár és a nyelv csökkenti a víz, a növények, a föld és a homok bejutását. Ráadásul nagyon könnyű: 1,14 kg a 43-as pár.

Karbantartás

Mi sem könnyebb, mint ennek a bakancsnak a karbantartása! Egyszerűen tisztítsd meg vízzel és szappannal. Ne használj zsírt vagy mosószert. Szükség szerint fújd le impregnáló spray-vel miután megszáradt, hogy újra aktiváld a bőr víztaszító képességét. Őrizd meg az felsőrész puhaságát, ne szárítsd erős hőforrás közelében!

Koncepció és technológia

Összetétel

Felsőrész 70% Polietilén-tereftalát (PET), 30% Bőr - Szarvasmarha - Hasított Alsó rész 50% Poliuretán, 50% Gumi Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Száraz, jól szellőző helyen tárolandó.
Nyílt lángtól tartsd távol!

Vélemények

Betöltés...