Vadászbakancs Crosshunt 100, vízhatlan, zöld

17 990 Ft

Csapatunk mindenfajta vadászathoz tervezte ezt a bakancsot esős időre, enyhén technikás terepre és mérsékelten vad növényzethez.

Strapabíró, vízhatlan és egyszerűen karbantartható. Ideális alkalmankénti használatra mérsékelten technikás terepen, kevés tüskés növényzettel.

Méret: Méretválasztó

TERMÉKELŐNYÖK

Ellenáll a tüskés bozótnak

Orrvédővel ellátott, hogy ellenálljon a töviseknek.

Vízhatlanság

Szárazon tart: vízhatlan összetevők és lélegző membrán.

Tapadás

Mélyen barázdált, sártaszító kialakítás és kiváló tapadás.

Kopásállóság

100% gumi talp: kopásálló.

Súly

Gyalogolj könnyed léptekkel: 1,11 kg a 43-as pár.

KÉPEK

Vadászbakancs Crosshunt 100, vízhatlan, zöld
Vadászbakancs Crosshunt 100, vízhatlan, zöld
Vadászbakancs Crosshunt 100, vízhatlan, zöld
Vadászbakancs Crosshunt 100, vízhatlan, zöld

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Vízhatlanság

Mivel sosem kellemes esős időben vadászni, tervezőcsapatunk gondolt rád! Ez a bakancs szintetikus, víztaszító kezeléssel ellátott anyagok felhasználásával készült, ezáltal vízhatlan. Légáteresztő membránja lehetővé teszi a verejték kivezetését. Szárazon tartja a lábadat akkor is, ha esőben vadászol vagy nedves növényzetben gyalogolsz. Ezt a bakancsot 4000 hajlítással teszteltük vízben.

Tartósság

Tervezőink ezt a bakancsot alkalmankénti használathoz képzelték el, mérsékelten vad növényzetben (kevés tüske, tövis). Külső anyagai ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak (laboratóriumban tesztelt). Varrásai és illesztései is teszteken estek át, hogy mindenfajta környezetben helytálljanak. Orrvédővel megerősített a teljes alsó részensarok, orr, oldalai. A kampók és a fűzőlyukak fémből, a talp 100% gumiból készült, amely ellenáll a kopásnak.

Tapadás

Nagy barázdák a talpán, melyek biztosítják a kiváló tapadást mezőn, földön, sáros terepen... Elöl és hátul pedig lépcsőzetes barázdák segítik a tapadást. Járás közben segítik, hogy a föld és a sár könnyen leperegjen a talpról, és ha séta után egymáshoz ütögeti a két cipőt.

Kényelem

Belül jól szellőző mesh és könnyű, vékony szivacs bélés: kényelem és légáteresztő hatás. 4 mm-es kivehető szivacs talpbetét, mely hatékonyan csillapítja az ütéseket. Fém fűzőbújtatók: egyszerűen, gyorsan, egyenletesen megszorítható a fűző és kevésbé dörzsölődik. A magas szár és a levart cipőnyelv megakadályozza, hogy a víz, növényzet és homok, stb. a cipőbe jusson.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Nyeregvédő 100% Gumi Réz 80% Poliuretán, 20% Poliészter Monoblokk 100% Poliészter

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Száraz, jól szellőző helyen tárolandó.
Nyílt lángtól tartsd távol!

TESZTEK

Minden Solognac cipőnket laboratóriumban teszteljük és hagyjuk jóvá A modell tökéletes vízhatlanságát teszt igazolja: egymás után 4000-szer hajlítottuk meg víz alatt.

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK