Utcai futball-labda Barrio

6 990 Ft

8733516

Betonfelületen, aszfalton, műfüves vagy padlószőnyeggel borított pályán futballozó játékosok számára terveztük.

Urald a pályát a BARRIO futball-labdával, amelyet utcai futballozáshoz terveztünk. Mindegy hol játszol, egy grundon, egy udvarban vagy a kert végében, biztosan ellenáll a legvadabb cseleknek is.

Szín:

Világosszürke

Méret:

Méretválasztó
4
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Tartós használat

A strapabíró anyagok és a rejtett varrások révén nagyon tartós.

Pontosság

Csökkentett méret és közepesen magas felpattanás a gyors és cseles játékhoz.

Tartósan felfújt állapotban marad

Garantált nyomástartás a butil és természetes gumibelsőnek köszönhetően.

Labdaérintés

100% PU texturált borítása strapabíró és kényelmes érzetet biztosít a rúgásoknál.

Leírás

BARRIO projekt: egy történet kezdete

Az utcai futball rajongóinak és legendáinak találkozásából született meg a BARRIO projekt, a közös vágy a sportág népszerűsítésére. A legszabadabb és világszinten a legelterjedtebb ága a labdarúgásnak. Itt születnek a legizgalmasabb történetek. Ha egy vagy azok közül, akik sose tudnak leállni, lépj be a körbe és légy te is részese a BARRIO történetének.

Made in Street design

A híres S3 Freestyle csapattal együttműködve versenyt indítottunk, hogy megtervezzük a Street Footballnak szentelt első labdánkat. A versenyben 20 terv vett rész, amelyekre több ezer szavazat érkezett. A nyertes pedig @haniazg művész lett a Barrio labda grafikai tervével. Ezután tervezőcsapataink azon dolgoztak, hogy megvalósítsák a rajzot.

Egyedülálló kialakítás és a legjobb játékélményhez

A street futball szenvedélyes rajongói a futball játékosokkal folytatott közös játékok és eszmecserék révén hozták ki a maximumot ebből a labdából, minden téren, hogy a legjobb játékélményt biztosítsa aszfalton, műfüves pályán és padlószőnyegen egyaránt. Csökkentett mérete és mérsékelt felpattanása (magasabb, mint egy teremfutball-labdáé, de alacsonyabb, mint egy nagypályás labdáé) és strapabíró, texturált borítása miatt kiváló társ lesz a pályán.

A labda, amely az aszfaltnak is ellenáll

Számos különféle anyagot teszteltünk egy sajátos protokoll szerint, hogy javítsuk a labda ellenálló képességét durva felületen mint az aszfalt, a műfű és a padlószőnyeg. minden prototípust 120 km/h sebességgel lőttünk 100-szor aszfaltozott felületre. A teszt lehetővé tette, hogy kiválasszuk a legstrapabíróbb és leginkább kopásálló anyagot.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Lap/rétegek 70% Gumi - Természetes gumi - Száraz, 30% Gumi - Sztirol-butadién - Latex Külső burok 60% Poliuretán, 30% , 10% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Használat után száraz helyen tartandó.

Tesztek

Kültéren teszteltük a legdurvább pályafelületeken

Jóváhagyta

A gyorsaságot, pontosságot és tartósságot kedvelő játékosoknak, bármilyen városi pályára.

Karbantartási tanácsok

Nedvesítsd meg a tűt!.

Vélemények

Betöltés...