KIPSTA

Utazótáska Essential, 105 l, fekete

29 990 Ft
Ref. : 8753748

Az Essential 105 literes utazótáska görgőkkel megkönnyíti a sportfelszerelés szállítását az utazások során. Nagy űrtartalma miatt elengedhetetlen társad lesz.

Szeretnéd megkönnyíteni a sportfelszerelés tárolását és szállítását? Ezért alkottuk meg a 105 literes, görgős, strapabíró és praktikus utazótáskát.

Szín: fekete / fekete

105L
Online készlet

Áruházi készlet

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Befogadóképesség

  105 liter. Méret: 75 x 39 x 36 cm

  Több rekeszes tárolás

  4 rekesz (2 fő rekesz, 2 kisebb méretű).

  Tartós használat

  Laboratóriumban tesztelve: terheléses teszt, intenzív görgetés.

  stabilitás

  Merev kialakítása miatt állítva is tárolható.

  Védelem

  Cipzárjába lopásgátló lakatot rögzíthetsz.

  Szellőzés

  A cipőtároló rekesz szellőzőlyukakkal van ellátva.

  Személyre szabható

  A címkén feltüntetheted a személyes adataidat.

  Leírás

  Kialakítás

  Mivel a nagy mennyiségű sportfelszerelés szállításához rendezettség szükséges, az Essential 105 literes utazótáskát számos praktikus zsebbel és rekesszel láttuk el. A táska fő rekesze így ketté osztható, hogy a cipőt külön lehessen tárolni a tiszta felszereléstől. helyzetben van. A rugalmas tartópántok pedig a helyükön tartják a vasalt ruhadarabokat, ha a táska függőleges helyzetben van. A táska elülső, két kisebb zsebében személyes holmijaidat tárolhatod.

  A 105 literes Essential utazótáska méretei és súlya

  Magasság: 36 cm
  Hosszúság: 75 cm
  Szélesség: 39 cm
  4,260 kg.

  Környezettudatos

  Az anyagok festése sok vizet igényel, így a festékfürdők nagy mennyiségű használt vizet termelnek. Hogy csökkentsük ezt a környezeti hatást, csak minden második fonalat festünk meg, ezáltal csökkentjük a vízfogyasztásunkat és a vízkészletekre gyakorolt hatásainkat. A táska belseje kéttónusú anyagból készült (egy festett és egy nem festett szál), ami lehetővé tette, hogy 8%-kal csökkentsük a CO² hatást.

  Laboratóriumi tesztek

  A táskát sorozatosan vízhatlansági, tartóssági, színtartási és görgetési (32 km) teszteknek vetettük alá, hogy ellenőrizzük, hogy tartja a formáját színét, hogy állja a vizet szemerkélő esőben és mennyire bírja a hordást. A különböző laboratóriumokban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását végig a tervezési, gyártási folyamaton.

  ESSENTIAL termékcsalád

  Mindegy, hogy amatőr vagy profi játékosunk vagyunk-e, a sportfelszerelésünket mindig cipelni kell napközben, utazás során. Ezért alkottuk meg az ESSENTIAL termékcsaládot, amely különféle módon hordható táskákat tartalmaz, nélkülözhetetlen zsebekkel a tiszta és piszkos ruházat elkülönítéséhez. Alapvető funkciókkal és egyszerű vonalakkal rendelkeznek, praktikusak és tartósak.

  Jótállás (év)

  2

  Súly

  4.262 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő anyag: 100.0% Poliészter Bélés: 100.0% Poliészter Bevonat: 100.0% Poliuretán

  Tárolási tanácsok

  Száraz, napfénytől védett helyen tárold! A kellemetlen szagok elkerülése érdekében rendszeresen ürítsd ki!

  Tesztek

  A Kipstánál és a Decathlonnál nagy hangsúlyt fektetünk a termékeink tartós kialakítására Számos tesztet végzünk a pályán, hogy jóváhagyjuk a használatukat, emellett laboratóriumban is vizsgáljuk őket, hogy biztosítsuk a tartósságukat. Ezen tesztek között a rántási (jerk) teszt vizsgálja az ellenállást a nagy súllyal szemben (10000-szer ismételt ciklus), a húzási teszt az anyagot, a gurulási teszt akadályokon keresztül pedig a kerekek élettartamát.

  Jóváhagyta

  MI A KIPSTA TANÚSÍTÓ EGYSÉGE? A Kipsta tanúsító egységét képzett és elismert terepi tesztmérnökökből álló csapat alkotja, akik az alábbiakért felelősek: A termékek használatával kapcsolatos egyedi protokollok és tesztek végrehajtása | A szükséges tudásszinttel rendelkező, képzett tesztelők toborzása a termék funkcióinak értékeléséhez | Az eredmények objektív elemzése statisztikai eszközökkel.

  Karbantartási tanácsok

  Maximális mosási hőmérséklet 95°C. - Normál kezelés.

  Vasalás legfeljebb 200°C-os vasalótalpas hőmérsékleten.

  Maximális mosási hőmérséklet 70°C. - Normál kezelés.

  Vasalás legfeljebb 150°C-os vasalótalpas hőmérsékleten.

  Maximális mosási hőmérséklet 30°C. - Nagyon mérsékelt kezelés.

  Vélemények