Úszómellény, karúszó + úszóöv, Tiswim

7 990 Ft −12%
6 990 Ft
*A leárazás kezdete: 2023. 06. 15.

8732396

TISWIM karúszó+ úszóöv 2-6 éves (15-30 kg-os) gyerekek számára a víz és az úszás felfedezéséhez.

1 termék, 3 lehetőség! A TISWIM követi gyermekedet az úszás különböző fázisaiban, a függőleges pozíciótól a vízszintes pozícióig. Gyerekek kizárólag felnőtt felügyelete mellett használhatják!

Szín:

Menta / Menta

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Fenntart a vízfelszínen

Nagymértékű felhajtóerő (nagyobb mint, amit az EN 13138-1 szabvány megkövetel).

Sokoldalúság

A gyerek fejlődéséhez igazítható: 3 felhasználási mód.

Leírás

Az úszástanulás segíti a gyerekek pszichomotoros fejlődését.

A Nabaiji 3-féle vízi élményt kínál: "A víz felfedezése", "Az úszás megtanulása" és "A víz alatti mozgás fejlesztése".
Mindegyik használatnak megvannak a saját termékei.

A Tiswim karúszó+úszóöv "A víz felfedezése" kategóriába tartoznak:

Átalakíthatósága révén végigkíséri a gyerekeket a fejlődés minden szakaszában. A különböző részek lecsatolásával az úszástudáshoz igazítható a felhajtóerő mértéke, így a gyerekek különféle testhelyzetben mozoghatnak a vízben.

Miért válassz átalakítható úszómellényt?

A Nabaiji azért hozta létre a Tiswim úszóövet, mert gyakran nehéz megtalálni azt a vízfelszínén tartó segédeszközt a gyerek számára, ami megfelel a magabiztosságának és a tudásszintjének. A Tiswim átalakítható, így a gyerek biztonságban és játékosan tanulhat meg úszni, vízszintesen és függőlegesen mozogni a vízben és a víz alá merülni.

A Tiswim használatának 3 módja

1. szakasz: kezdetben a TISWIMet minden részével együtt kell használni (karúszó a karokon és öv a felsőtesten).

2. szakasz: használja a gyermek csak a karúszókat, hogy megtanuljon függőleges testhelyzetben mozogni a vízben.

3. szakasz: használhatja csak az övet a hátán, hogy felvegye az úszótesthelyzetet (vízszintes) és megtegye az első úszómozdulatokat.

Használati ajánlás

Ajánlott egy póló viselete a mellény alatt, hogy megakadályozza a bőr kidörzsölődését abban az esetben, ha nincs jól beállítva a gyerek testalkatának megfelelően.

Biztonsági csat

Kialakítása megakadályozza, hogy a gyerek levegye magáról a mellényt. A csat kioldásához két egyidejű vagy egymást követő műveletre van szükség, hogy ne csatolódjon ki véletlenül.

Hogyan működik az úszóöv szelepe?

Karúszóink a leeresztést megakadályozó zárószeleppel ellátott, PVC szeleppel rendelkeznek.
Hogy megfelelően fel tudd fújni a terméket, a zárószelepet a szelep alját lenyomva ki kell nyitnod.
A zárószelep kb. 2 másodperc után, mechanikusan záródik. Amíg ez nem következik be, normális, ha a termék felfújása után egy kevés levegő távozik belőle. Ezért fontos, hogy gyorsan lezárd a dugót.

Hogyan állítsd be az övrészt a hason?

Az övrészt a has felső részéhez kell helyezni, oly módon, hogy letakarja a mellkas alsó felét. Állítsd be megfelelően szorosra, majd fújd fel az övet. Ne fújd túl! Az öv így tökéletesen fog illeszkedni a gyerek testalkatához.

Hogyan kerüljem el a termék dörzsölése okozta bőrirritációt?

A gyerekek bőre nagyon érzékeny. A használat módjától és időtartamától függően az úszást segítő eszközök bőrirritációt okozhatnak. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk egy UV-szűrő felső viseletét.

Hova helyezd fel az övrészt a hason?

Az övet a has felső részéhez kell igazítani. Ügyelj arra, hogy ne takarja le a mellkast, mert a túl magasra helyezett övet nem lehet megfelelően rögzíteni. A terméket úgy helyezd el, hogy a légkamra a felsőtest alsó részénél helyezkedjen el!

Hogyan fújd fel a Tiswim úszómellény különböző részeit?

Az úszómellény különböző használati módjainak megfelelően, különböző mértékben kell felfújni.
A karúszókat mindig teljesen fel kell fújni. A második kamrát a karra való felhelyezést követően fújd fel.
A hasra helyezett övrészt olyan mértékben kell felfújni, hogy megfelelően illeszkedjen a gyerek testalkatához.
Ha a gyerek hátára helyezed az övet, még a felvétel előtt fújd fel teljesen, anélkül, hogy túlfújnád.

Hogyan fújd fel a hasra helyezett övet?

Mivel minden gyerek különbözik, a Tiswim úszóövet úgy fújhatod fel, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a testalkatukhoz.
Először állítsd be a heveder pántot közvetlenül a gyerek hasán, még mielőtt az övet felfújnád. Ezt követően fújd fel a hasra helyezett övet.

Miért csúszik fel a hasi rész a gyerek álláig használat közben?

Az esetek többségében a túlfújt vagy rosszul beállított öv miatt csúszik fel a termék.
Figyelj rá, hogy az öv a gyerek hasának a felső részénél helyezkedjen el! A terméket a gyerek testfelépítéséhez igazodva fújd fel és állítsd be, hogy ne csússzon fel a vízben, használat közben!
Ha túlságosan felcsúszik, a termék bőrirritációt okozhat az állnál.

Miért fordul át a gyerek a hátára?

Ha a gyerek a hátára fordul úszás közben, azt jelenti, hogy a hasra helyezett öv nem megfelelően lett felfújva.
Fontos megjegyezni, hogy a Tiswim úszómellény használatához a gyereknek fejlett mozgáskoordinációval kell rendelkeznie, ahhoz, hogy megtartsa az egyensúlyát és fenn tudja tartani a fejét. Ha mindig a hátára fordul, fújj levegőt a hasi légkamrába, hogy a gyerek visszanyerje egyensúlyát.

Előre bukhat a víz alá?

Nem. Ha a karúszókat és az övet is viseli, nem bukhat előre a vízbe. Fontos megjegyezni, hogy a Tiswim úszómellény használatához a gyereknek fejlett mozgáskoordinációval kell rendelkeznie, ahhoz, hogy megtartsa az egyensúlyát és fenn tudja tartani a fejét. Ha vékony testalkattal rendelkezik, fújd fel jobban az övet, hogy szorosabban illeszkedjen a mellkas alsó részén.

Hogyan állítsd be az övrészt a háton?

A hátra helyezett övvel a gyerek elsajátíthatja a vízszintes mozgást a vízben. Ehhez megfelelően fújd fel az övet, anélkül, hogy túlfújnád, majd add rá a gyerekre és állítsd be a hevedert kellően szorosra. Igazítsd meg a hevedert takaró nyelveket, hogy kényelmesebb legyen a hasnál.

Lehet-e a Tiswim úszómellénnyel a vízbe ugrani?

Igen, de figyelem: ha a mellény (öv és karúszók) megfelelően vannak felhelyezve, a gyerek beugorhat a vízbe anélkül, hogy az állát vagy a hóna alatt kidörzsölné. Mivel a karúszók lebegést segítő eszközök, maximum a testmagasságával megegyező magasságból ugorhat le. Ha a gyerek magabiztosan ugrik a vízbe, javasolt az öv levétele, így szabadabban tud mozogni csak a karúszókkal.

Használhatja-e a gyerek a Tiswim úszómellényt, ha kevesebb, mint 15 kg?

Nem. A Tiswim úszómellényt biztonsági okokból kizárólag 15-30 kg-os gyerekek használhatják. Ezen felül a karúszók túl nagyok lennének a számára, nem tudna fejlődni velük. Mivel nem tudja megfelelően szabályozni a mozgását, a hátára fordulhat vagy előre bukhat, és nem tudna visszafordulni a hasára. Vedd figyelembe a súlyhatárokat! A gyerek testalkata szintén fontos szempont a termék kiválasztásakor.

Mit csináljak, ha a termék leereszt, miközben felfújom?

Ezt a szelep meghibásodása okozhatja. A zárószelep nem zár rendesen, a dugó bezárása előtt pedig túl sok levegő távozik a termékből. A megfelelő működés visszaállításához 2-3 alkalommal csípd össze a szelepet, majd fújd fel teljesen a terméket és zárd vissza a dugót! A zárószelepnek így a helyére kell kerülni.

Termék ápolása

Használat után a terméket öblítsd le és ne tárold a napon!Tilos a TISWIM terméket mosógépben mosni, mivel kárt tehet a varrásokban, ezáltal csökkenhet a biztonság. Javasoljuk, hogy kézzel mosd, majd egy törölközőben nyomkodd ki a vizet.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Hálófülke/Alapanyag 100% Polivinil-klorid (PVC) Külső anyag 50% Poliamid, 50% Polietilén-tereftalát (PET) Hab 100% Magas sűrűségű polietilén (HDPE) Csatok 100% Polioximetilén (POM) Pánt 100% Polipropilén

Tárolási tanácsok

Használat után öblítsd le tiszta vízzel, majd szabad levegőn hagyd megszáradni. Fénytől védett, száraz, jól szellőző helyen tárold.

Használatra vonatkozó korlátozások

Póló viselése ajánlott. Csak felnőtt felügyeletével használható!

Tesztek

A terméket használat közben Hendaye-ban és laboratóriumban is tesztelték, így a minőség garantált rendeltetésnek megfelelő használat esetén.

.

Jóváhagyta

A Nabaiji Tiswim karúszó-úszóöv megfelel az EN 13138-1 európai szabványnak (Felszínen tartó segédeszközök úszástanításhoz). A szabványban meghatározottnál nagyobb felhajtóerőt biztosít (50 N a teljes mellény, 30 N a karúszók az előírt 25 N helyett).

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Úszómellény, karúszó + úszóöv, Tiswim
Úszómellény, karúszó + úszóöv, Tiswim
Úszómellény, karúszó + úszóöv, Tiswim

Videók

Vélemények

Betöltés...