Túrahátizsák, 20 literes - MH500

19 990 Ft

8786732

A Mont Blanc lábánál dolgozó csapatunk rendszeres hegyi túrázáshoz tervezte ezt a kényelmes, jól szellőző hátrésszel rendelkező hátizsákot.

A testalkatodtól függően 2 méretet kínálunk: 170 cm alatt (S-es méret)/170 cm vagy efölött (L-es méret).A kulacsok eléréséhez nem kell levenned a hátizsákot.

Szín:

Bézs / Sötétszürke

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Kényelem

Előformázott öv, állítható szivacspántok. Hüvelykujj-pihentető.

Szellőzés

Hálós hátrész (AirCooling) az izzadság szabályozására.

Tárhely

20 l / Méretek: M: 60 cm,Sz: 30 cm; M 20 cm Kézipoggyász méret.

Több rekeszes tárolás

9 zseb, ebből 2 a kulacsnak,1 víztasak rekesz,2 széles deréköv

Védelem

Vízlepergető anyag, a zsák aljába beépített esőhuzat.

Könnyű nyithatóság / zárhatóság

Oldalsó cipzárazott nyílás a táska fő rekeszéhez.

Könnyű súly

20 l: csak 1100 g az S-es méret, 1270 g az L-es

Tartós használat

10 év jótállás.

Leírás

10 év jótállás.

Fontos számunkra a kopásállóság, azért, hogy a hátizsák tartós legyen. A K+F részleg, a Quechua kutatásért és a termékek jóváhagyásáért felelős partner részlege teszteket végez (anyag, varrások, végtermék) a hátizsák öregedését szimulálva. Eredményei alapján a Quechua 10 év jótállást vállal a tesztelt hátizsákokra, amely a vásárláskor kapott pénztári blokkon feltüntetett időponttól lép életbe.

NE DOBJUK KI, JAVÍTSUK MEG!

Termékeink megfelelnek hegyi túrázáshoz.
Idővel, ahogy hordod, elöregszik, bizonyos részei elhasználódnak vagy elromlik. A javítás megkönnyítéséhez javasoljuk a "Hátizsák kiegészítők" részlegen található csatokat és mellhevederket. Ne dobjuk ki, javítsuk meg!

MI A KÜLÖNBSÉG AZ ELŐZŐ MH500-AS MODELLHEZ KÉPEST?

A hátizsák hátrészét teljesen átalakítottuk a nagyobb kényelem érdekében: a kerettel rendelkező feszes háló nagyobb helyet biztosít a hátad és a hátizsák között, így kevésbé lesz nedves a hátad. A hátrészen használt mesh háló szintén puhább, mint az előző modellen lévő. Emellett ez az új modell 2 méretben kapható.
A csípőnél lévő 2 zseb tágasabb és rugalmasabb és a kulacsok is jobban hozzáférhetőek az oldalán.

MILYEN MÉRETET VÁLASSZ?

Terepen, különböző testalkatú túrázókkal végzett teszteket követően észrevettük, hogy a 20-40 literes hátizsákok esetében a kényelem a hátizsák magasságával volt összefüggésben. Ezért minden modellt 2 méretben áruljuk. Ha 170 cm-nél magasabb vagy, válaszd az L-es méretet. Ha 170 cm-nél alacsonyabb vagy, az S-es méret kényelmesebb lesz számodra.

Folyadékpótlás

1, 2 vagy 3 literes víztasak tehető bele. Ne feledd azonban, hogy minél nagyobb a zseb, annál több helyet foglal más holmik kárára. Az oldalsó zsebekbe maximum 1 literes kulacs tehető.

MIÉRT NARANCSSÁRGA SZÍNŰ AZ ESŐHUZAT?

Szándékosan választottuk ezt a színt, mert úgy gondoljuk, hogy fontos, hogy probléma vagy köd esetén látható maradj a hegyekben. A narancssárga szín előnye, hogy helikopterből is látható.
Országúton is jól látható, ha esetleg kerékpározáskor használod.

KÉZIPOGGYÁSZ

Ha repülőgéppel utazol, a kézipoggyász méretei: 55x35x25 cm maximum (figyelem, ez légitársaságoktól függően változhat).
Vagyis ez a hátizsák felvihető a repülőgépre, ha nem pakolod meg túlságosan.

Hogyan állítsd be a hátizsákot?

1 - Engedd ki a hevedereket (vállpántok, öv, teheremelő hevederek)! 2 - Vedd fel a hátizsákot!
3 - Helyezd az övet a derekadra és szorítsd meg.4 - Ezek után húzd meg a vállpántokat! 5 - Végül állítsd be a teheremelő hevedereket is úgy, hogy kényelmes legyen!

Hogyan pakolj a hátizsákba?

A hátizsák aljába az alváshoz szükséges felszerelésed helyezd, a hátadhoz közel pedig a nehezet.A víztasakot a neki megfelelő rekeszbe tedd.
A zsák tetejére az esőkabátot és a polár pulóvert.
A zsebekbe tedd a naptejet, térképet, sapkát és napszemüveget.A müzliszeleteket és a telefont a legkönnyebben elérhető derékövbe tedd.
A hátizsák aljára egy sátrat rögzíthetsz a pántokkal.

A HÁTIZSÁK TISZTÍTÁSA

Javasoljuk, hogy mosd ki a hátizsákot.Használj langyos szappanos vizet és egy kefét, különösen a testtel érintkező részeken (pántok, hátrész, mellheveder), ahol a legjobban izzadsz.
Ez a legjobb módja annak, hogy megőrizzük a tulajdonságait, különösen a vízlepergetést.
Ezután langyos vízzel alaposan öblítsd le és szárítsd meg napfénytől védett, száraz helyen (nem radiátoron).Száraz helyen tárold!

KÖRNYEZETTUDATOS ELJÁRÁS

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében.
Jelenleg ez a termék nem környezettudatos, viszont nap, mint nap azon dolgozunk, hogy az legyen: a környezettudatos gyártás, a javíthatóság és a tartósság, a fejlesztésünk szívügyei.

A TERMÉKEK TERVEZÉSE: SZAKÉRTELMÜNK

A Quechua tervezőközpontja Passy-ban található, a Mont Blanc lábánál, Haute Savoie régióban.
Ez a hely a legideálisabb arra, hogy csapatunk tagjai (designerek, mérnökök és termékmenedzserek) találkozzanak a kültéri sportok szerelmeseivel.
Kihasználjuk, hogy igazi túrázó termékeket gyárthassunk minden szakértelmünkkel.

HONNAN SZÁRMAZNAK AZ MH500 HÁTIZSÁKOK?

A terméket Franciaországban, a Mont Blanc lábánál lévő nemzetközi központunkban terveztük, majd beszállítóink Kínában és Vietnamban gyártották.
Olyan partnerekről van szó, akikkel szorosan együttműködünk, és akik igazi szakértelemmel rendelkeznek a hátizsákok gyártásában. Ez a partnereinkkel fennálló bizalmi kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi, technikai termékeket hozzunk létre.

Munkakörülmények a gyártó országokban

Garantáljuk, hogy beszállítóink betartják az etikai kódexet, akik gyakran jelen vannak a fejlődő országokban, ahol jelenlétünk elősegíti a munkahelyteremtést. Az auditoknak és a helyi csapatoknak köszönhetően biztosítjuk, hogy a munkavállalók a tiszteleten, az emberek fejlődésén és a környezet megőrzésén alapuló minőségi munkakörnyezetben részesülnek.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 88% Polietilén-tereftalát (PET), 12% Poliuretán Bélés 90% Polietilén-tereftalát (PET), 10% Poliuretán Hát anyaga 100% Polietilén-tereftalát (PET) Zseb 85% Poliamid, 15% Elasztán Betét 85% Polietilén-tereftalát (PET), 15% Poliuretán Pánt 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Száraz helyen tárold!

Használatra vonatkozó korlátozások

Esőben használd az esőhuzatot.

Tesztek

A Lille-ben található Decathlon Sportslab laboratórium hozzájárul a Quechua termékek innovációjához és fejlesztéséhez.
4 téma köré csoportosul, ahol mindnek megvan a maga helye és technológiai eszköze:
Morfológia (különösen a 3D analízisnek köszönhetően)
Mozgástudományok
Termikus kényelem (négy klímakamrában)
Viselkedési és érzékszervi tudományok
+ a termékkel kapcsolatos teszt sajátossága (pl. zuhanyteszt, stb.)

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, márka nagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Túrahátizsák, 20 literes - MH500
Túrahátizsák, 20 literes - MH500
Túrahátizsák, 20 literes - MH500
Túrahátizsák, 20 literes - MH500

Vélemények

Betöltés...