Túrahátizsák, 10 literes - NH Escape 150

8 990 Ft

8644687

Alkalmankénti túrázáshoz síkon, erdőben vagy tengerparton.

Célunk: egy kényelmes, és jól hozzáférhető hátizsákot tervezni, hogy élvezd a túrákat! 8 zsebében rendszerezheted a mindennapi holmidat.

Szín:

Kék

Méret:

Méretválasztó
10 LITER
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Kényelem

10 mm szivacs hát és vállpántok, 2 hüvelykujj-pihentető, 2 fogantyú

Több rekeszes tárolás

1 fő rekesz, egy hajtóka, cipzáras, mágneses zár

Űrtartalom

Térfogat: 10 l / Súly: 460 g / Méretek: 37 x 25 x 10 cm

Zsebek

2 cipzáras zseb | 2 kulacstartó | 1 laptop 13" rekesz | 1 tablet 10" rekesz

Szellőzés

2 vastag és lyukacsos párna a háton, szellőző pántok

Kopásállóság

Kopásálló összetevő alul és a háton.

Leírás

ELKÖTELEZŐDÉSÜNK A KEVESEBB VÍZFOGYASZTÁS IRÁNT

Környezettudatos eljárással gyártottuk ezt a terméket.
A szövetek festése sok vizet igényel, ugyanakkor a festőkádakban nagy mennyiségű szennyvíz keletkezik. Minden második szálat festünk csak, így védjük környezetünket. A környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében a szövetszálat anyagában festjük, vagyis a gyártás során színpigmenteket fecskendezünk be a fonal belsejébe (az alábbi modelleknél: kék 8644687 és fekete 8602241).

VÍZHATLANSÁG

A hátizsák anyaga vízlepergető, vagyis ideiglenesen véd az enyhe esőtől. Figyelem: a hátizsák nem vízhatlan/vízálló és az esőhuzat nem tartozék.
Ha esőben szeretnél kirándulni, az alábbi terméket javasoljuk: "esőhuzat 10-20 literes hátizsákhoz", megtalálod a honlapunkon az alábbi kód alatt: 8772113.

Hogyan határozzuk meg egy táska űrtartalmát?

Minden hátizsákot egy standard módszerrel mérünk meg: a fő rekeszt és minden zsebet kis golyókkal töltünk meg. Ezután kiöntjük a labdákat egy fokbeosztásos edénybe, amely megadja az űrtartalmat.

Hogyan kell beállítani a hátizsákot?

1 - Engedd ki a pántokat.
2 - Vedd fel a megpakolt hátizsákot.
3 - Húzd meg a pántokat.

Hogyan pakolj a hátizsákba?

Az aljába helyezd a nehéz holmikat. Köré ruhákat helyezz. A vízhatlan kabát és/vagy a polár felső legyen kéznél. A zsebekbe tedd a mindennap használt kisebb holmikat (naptej, térkép, szemüveg). A kulacsot az e célból kialakított rekeszbe helyezd!

Tartóssági és strapabírásra vonatkozó tesztek

A hátizsák összetevőit számos laboratóriumi teszttel vizsgáljuk: anyag, csatok, pántok, habszivacs, cipzárak. Az anyag esetében például a kopás- és szakadásállóságot, az UV-fény és a mosás hatására jelentkező fakulást, valamint a vízhatlanságot ellenőrizzük. Teszteket végzünk a hátizsák ellenállósságára vonatkozóan is, egy próbababa segítségével a túrázó mozgását imitáljuk, hogy a hátizsák több év alatti kopását reprodukáljuk.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 80% Polietilén-tereftalát (PET), 20% Poliamid Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán Bélelt rész 100% Habosított poliuretán

Tárolási tanácsok

Száraz helyen tárold!

Használatra vonatkozó korlátozások

Nem vízálló anyag.Használj huzatot! (nem tartozék)

Tesztek

Tervezőcsapatunk Franciaországban, a Mont Blanc lábánál álmodja meg, tervezi és gyártja a Quechua termékeket.
Termékeinket terepen teszteljük kirándulókkal, hogy megbizonyosodjunk azok kényelméről és tartósságáról. Bretagne, Korzika, Réunion-sziget stb. A lehető legtöbb utat járjuk be, mindenféle időjárási körülmények között. A séták során a beszélgetések segítségével megismerjük a visszajelzéseket, melyek előrevetítik a következő termékeinket.

Jóváhagyta

Ezt a hátizsákot több, mint harminc tesztelő tesztelte és hagyta jóvá. A Quechua termékeket a természetben is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, márka nagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Túrahátizsák, 10 literes - NH Escape 150
Túrahátizsák, 10 literes - NH Escape 150
Túrahátizsák, 10 literes - NH Escape 150

Videók

Vélemények

Betöltés...