Felnőtt alsókesztyű túrázáshoz MT 500, selyem, fekete

3 990 Ft

8396267

A selyemből készült alsókesztyű plusz meleget és puhaságot biztosít. Kapacitív kesztyű.

Kesztyű alatt viselve plusz 3 °C-kal melegebb hőérzet használat közben. A selyem érzékeny szövet, ezért javasoljunk, hogy kizárólag alsókesztyűként használd!

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Meleg

+3 °C meleget biztosít a kesztyű alatt viselve.

Hatékonyság

Kapacitív funkció: a mutató- és hüvelykujjal használható az érintőképernyő.

Légáteresztés

A selyem anyag kivezeti a vízgőzt, így száraz marad a kezed.

Jobb kezes

A selyem természetes rugalmassága és finomsága a szabad mozgás érdekében.

Leírás

Milyen javításokat végeztünk a kesztyűn?

Az MT 500-as kesztyűn folyamatosan javítunk a vásárlói visszajelzéseknek köszönhetően. Tehát a visszajelzéseiteknek köszönhetően javítottunk a kesztyű illeszkedésén, így a kar mozgása közben jobban tart. Szintén a visszajelzéseknek köszönhetően, a nagyobb kényelem érdekében meghosszabbítottuk a csuklórészt és a kapacitív rész is jobban működik.

Hogyan védd a kezedet a hidegtől?

A több réteg egymásra helyezésének elvét alkalmazva optimális hőtartást biztosíthatsz a kezednek. Ha alsókesztyűt veszel a kesztyű alá, több légtréteg alakul ki a kezed körül, így hatékonyan véd a hidegtől. Ehhez fontos, hogy inkább nagyobb kesztyűt válassz, hogy az ujjaid ne legyenek összenyomva. A kompresszió lassítja a vérkeringést az ujjakban, ezért nem tart melegen a kesztyű.

Hogyan maradjon meleg a kezünk a megfelelő ruházat viselésével?

A test mozgás közben hőt termel, melyet a ruházat hőszigetelő hatása révén megtart. Ha ez utóbbi nem megfelelő, akkor a test kihűl, lassul a végtagok (kezek) vérkeringése azért, hogy melegen tartsa a mellkast. A ruházat szerepet játszik a kezek melegen tartásában.

Mit jelent a kesztyű esetében a kézügyesség?

A kesztyű kézügyessége az a tulajdonság, hogy hogyan tudod benne kényelmesen mozgatni a tárgyakat. Kesztyűinket laboratóriumban, 1-5-ös skálán osztályoztuk. Minél közelebb vagyunk az 5-ös számhoz, annál jobban lehet a tárgyakat mozgatni a kesztyűben, annál inkább olyan, mintha ezt puszta kézzel tennénk. A kesztyű kézügyesség értéke 5/5-ös.Azt is tesztelték, hogy mennyire könnyen lehet a kesztyűben lehúzni a cipzárt.

Használati tanácsok

A selyem egy természetes szál, amelynek számos előnye van. Ezért javasoljuk az alsókesztyű viselését egy másik kesztyű alatt. Az idő előtti kopás elkerülése érdekében ne hordd önmagában, különösen az olyan sportoknál, ahol botot használsz, mint például a sífutás, a túrasí vagy a nordic walking.

FIGYELEM:

Az alsókesztyű nem véd a vírusok vagy mikróbák terjedésétől.

Súly

XS : 0.026 kg
S : 0.026 kg
M : 0.026 kg
L : 0.032 kg
XL : 0.026 kg
2XL : 0.026 kg
egy pár

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Selyem Csukló 98% Poliamid, 2% Elasztán Betét 48% Magas sűrűségű polietilén (HDPE), 45% Polietilén-tereftalát (PET), 7% Elasztán

Tárolási tanácsok

Tiszta, száraz helyen tárold.

Használatra vonatkozó korlátozások

Sífutás, túrasí, nordic walking, sportgyaloglás

Tesztek

Fejlesztőközpontunk a Mont-Blanc lábánál található, Franciaországban. Csapatunk egész évben a termékek fejlesztésén, javításán, szépítésén dolgozik. A kész termékeket ezután szigorú teszteknek vetjük alá terepen, mert meggyőződésünk, hogy csak a valós körülmények között végzett tesztek vezethetnek a termékek folyamatos fejlődéséhez.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...