Termosz, vákumos duplafalú inox, 0,95 literes - MH100

9 990 Ft

8734375

A meleg vagy hideg italok tárolására több órán keresztül. Inox termosz széles nyílással.

A termosz (vákumos dupla falú inox) melegen vagy hidegen tartja az italt. Csavarok kupak fogantyúval és széles nyílással. 0,95 liter.

Szín:

Sötétszürke

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Hőtartás

95 °C-ról: 78 °C 6 óra elteltével. Óvatosan a forró folyadékkal!

Egyszerű használat

Csavarok kupak lehajtható fogantyúval, széles nyílás. Inox test. 476 g.

Könnyű karbantartás

Letekerhető kupakja révén könnyen tisztítható. Rozsdamentes acél belső fal

Tartós használat

Dupla falú rozsdamentes acél szerkezet, nincs levegő a két fal között:18/8 (304)

Leírás

Tanácsunk a hőszigetelés hatékonyságának növeléséhez.


Minél jobban megtöltöd a termoszt, annál jobb lesz a hőszigetelő hatása.Vigyázat a forró italok használatakor, mert a termosz sokáig megtartja a hőt! Dupla falú rozsdamentes acél, légteres technológiát alkalmazunk azért, hogy megakadályozzuk az áramlásból vagy a hővezetésből származó hőátadást. A hősugárzásból származó hőátadás megakadályozására egy vékony rézréteget helyeztünk a belső falra.

Funkciók

A termposz széles nyílással rendelkezik (6 cm), így könnyen megtölthető, különösen jégockákkal. Könnyen nyílik: ellenkező irányba kell terkerni. Lehajtható fogantyúval rendelkezik a könnyű szállítás és tárolás érdekében. A kupakon található egy kis vízhatlan tárolóhely ahová teheted a használt teafiltert például, vagy a tablettákat esetleg táplálékkiegészítőt.

Használati tanácsok

A termék mosogatógépben mosható. Ilyenkor figyelni kell, nehogy elvesszen a kupak tömítése! Nyitott kupakkal kell megszárítani! Az alapos tisztításhoz kézzel levehető az egész kupak, viszont jegyezd meg, hogyan kell visszatenni!

Az első használat

Az első használat előtt az egész terméket háromszor, tiszta vízzel mosd ki!

Összetevők és szabályozás

Valamennyi felhasznált anyag megfelel a hatályos jogszabályi előírásoknak. A termék biszfenol A-mentes (BPA) (a hatályos francia jogszabályoknak megfelelően).A termosz anyaga egy élelmiszerbiztonság szempontjából elismert rozsdamentes acél18/8 (304), a kupak anyaga hő- és ütésálló polipropilén.

Súly és méretek

Térfogat: 0,95 liter
Méretek: Ø 8,9 cm x 24 cm
Tömeg: 476 gramm (Termosz 392 g és kupak 84 g)

Környezettudatos eljárás (1/2)

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében. A kulacs esetében egy nagyon strapabíró (rozsdamentes acél 18/8 jelzésű), könnyen újrahasznosítható anyagot használtunk, amely tartóssági és élelmiszerbiztonsági szempontból elismert, nem használunk védőréteget sem kívül, sem belül.
A termékre 5 év jótállás vonatkozik normál használati körülmények mellett.

Környezettudatos eljárás (2/2)

Amit még alkalmaztunk:
- Lézergravírozást, amelyhez nem volt szükség oldószerre. - Az oldószermentes festék (porbevonat vagy powder coating) szemcséket tartalmaz és korlátozza a kondenzációt és javítja a tapadást. - A termék csomagolásának és a szállítási csomagolás maximális csökkentése. - Gyártás: 100%-ban megújuló energiát használó üzemben.

A TERMÉKEK TERVEZÉSE: SZAKÉRTELMÜNK

A Quechua tervezőközpontja Passy-ban található, a Mont-Blanc lábánál, Haute Savoie régióban.
Ez a hely a legideálisabb arra, hogy csapatunk tagjai (designerek, mérnökök és termékmenedzserek) találkozzanak a kültéri sportok szerelmeseivel.
Kihasználjuk, hogy igazi túrázó termékeket gyárthassunk minden szakértelmünkkel.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Palack 100% Rozsdamentes acél Kupak 90% Polipropilén, 5% Szilikon, 5% Akrilnitril-butadién-sztirol (ABS)

Tárolási tanácsok

Tárolás előtt javasolt kimosni és megszárítani. Tiszta, száraz helyen tárolandó!

Használatra vonatkozó korlátozások

Ne tedd fagyasztóba és mikrohullámú sütőbe!

Tesztek

Ezt a hőtartó terméket az alábbi protokoll szerint tesztelték: A termoszba 95 °C-os vizet tesznek, majd ezt egy 20 °C-os sütőbe helyezik. 6 óra után megmérik, hogy mennyivel csökkent a víz hőmérséklete, 78°C. 12 óra: 67 °C, 24 óra: 52 °C.

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, sportnagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.

Karbantartási tanácsok

Nem mosható

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...