Terepfutó hátizsák, 8 l, 2 db 500 ml-es kulaccsal, mentazöld

29 990 Ft

Ezt a terepfutó hátizsákot 100%-ban a női testalkatra alakítottuk ki, a kötelező felszerelés szállítására 60 km-es távokig.

Több hónapig tartó kutatás és tesztelés után kifejlesztettük ezt a 8 literes terepfutó hátizsákot, amely tökéletesen illeszkedik a női testhez, azáltal, hogy megszabadítja mellkasukat minden nyomástól!

Szín:

Zöld / Sötétszürke

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Tárhely

8L tárolási lehetőség, különböző rekeszekkel és a felszerelés rögzítésének lehetőségével.

Jó tartás

Szabadalmaztatott szorítórendszer és állítható pántok tartják a táskát a helyén

Univerzális méretek

Kutatási és fejlesztési laboratóriumunk úgy dolgozta ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a női testhez

Folyadékbevitel

Könnyű hidratálás a 2 db 500 ml-es, állítható szívócsővel ellátott kulacsnak köszönhetően

Több rekeszes tárolás

Összesen 11 zseb: 5 elől, 2 oldalt, 4 hátul.

Egyszerű használat

Három szabadalmaztatott innovációnak köszönhetően, a zsebek alkalmazkodnak a tartalmukhoz.

Kompatibilitás

Tegez rögzítő rendszer, így nem a mellkason kell szállítani a botokat.

Leírás

EGY HÁTIZSÁK NŐKNEK, 3 MÉRETBEN: XXS/XS, S/M és L/XL.

" Kutatási és fejlesztési laboratóriumunk felülvizsgálta a kulacsok elhelyezkedését, és a női testalkatra alakítottuk ki a hátizsákot, hogy a helyén maradjon, felszabadítsa a mellkast és tökéletesen illeszkedjen a derékra.Sok nőt kérdeztünk meg a témával kapcsolatban és megkértük őket, hogy fussanak különböző hátizsákokkal a hátukon.Ezenkívül divattervezőink számtalan mérést végeztek, és együtt dolgoztunk, azokkal a munkatársakkal is, akik a Decathlonnál a melltartókat fejlesztik. ", meséli Gaëtan, termékmenedzser.

HOGYAN ALAKÍTOTTUK A HÁTIZSÁKOT A NŐI TESTALKATRA?

Eleged van a válladon össze-vissza ugráló hátizsákokból?A hátizsák stabil tartásának érdekében kifejlesztettünk egy szabadalmaztatott oldalsó szorítórendszert, amely tökéletesen illeszkedik a vonalaidhoz, valamint két magasságban állítható elülső pántot és egy állítható elülső pántot. Újragondoltuk a kulacsok formáját, hogy ne nyomják a mellkasodat.Az állítható hosszúságú szívócsővel ellátott kulacsok kisebbek és alacsonyabban helyezkednek el, mint egy normál hátizsák esetében.

8L ÉS 11 ZSEB: KÜLÖN REKESZEK MINDEN TÚRAFELSZERELÉSEDNEK

Elöl 5 zseb van: 2 db az 500 ml-es puha kulacsoknak (tartozék), 1 db szabadalmaztatott vízálló telefonzseb, 2 db a zseléknek és szeleteknek. Ezenkívül van még 2 db zseb oldalt és 4 db zseb hátul:1 db szabadalmaztatott kenguru zseb, 1 db nagy oldalsó cipzáras rekesz, amely maga is egy cipzáras zsebet tartalmaz, valamint 1 db nagy zseb, 1 literes víztasak számára (nem tartozék).

EBBEN A HÁTIZSÁKBAN KÖNNYEN ELÉRHETED ÉS SZÁLLÍTHATOD ITALODAT, ÍGY KÖNNYEN HIDRATÁLHATSZ

Ismert tény, hogy futás, és ezáltal terepfutás során is átlagosan 500 ml vizet iszunk óránként, és tudjuk, hogy ebben a hátizsákban 2 liter vizet tudsz magaddal vinni, így tehát 4 órán keresztül biztosított a vízellátásod. Nyugodtan futhatsz a frissítőpontok között, hiszen a hátsó 1 literes víztasak zseb (nem tartozék) és a 2 db 500 ml-es kulacs (tartozék és kíméli a mellkast)tárolására alkalmas zsebek bőségesen ellátnak vízzel.

SZÁLLÍTSD A BOTOKAT EGYSZERŰEN A TEGEZ RÖGZÍTŐ RENDSZERNEK KÖSZÖNHETŐEN

Tudjuk, hogy a bot sok terepfutó kedvenc tartozéka, ezért a 8 literes terepfutó hátizsákunkat beépített tegez rögzítő rendszerrel szereltük fel (a tegez külön kapható). Szállítsd a botokat anélkül, hogy azok nyomnák a mellkasodat vagy akadályoznák a hozzáférést az elülső zsebek tartalmához.Így, a botokat igényed és a szintkülönbség szerint bármikor előveheted és visszateheted a hátizsákba.

KÖNNYŰ, JÓL ILLESZKEDIK, TECHNIKAI

Szinte pehelykönnyű, üresen 240 g.3 méretben kapható, így könnyen beállíthatod a méretedre:XXS/XS, S/M, L/XL. Ráadásul kiválaszthatod a 2 pánt magasságát a mellkasodon, így a saját testalkatodhoz állíthatod be és rögzítheted a hátizsákot, hogy az ultra állóképességi próbákon még nagyobb kényelemben teljesíthess.Technikai és sztreccs anyagokból alkottuk meg, hogy kövesse a tested vonalát, de mégis hagyjon teret a mozgásnak.

3 SZABADALMAZTATOTT TECHNOLÓGIA A HÁTIZSÁK ÉS A TE TELJESÍTMÉNYED OPTIMALIZÁLÁSA ÉRDEKÉBEN!

Ez a hátizsák teljes mértékben a terepfutás szellemiségében készült: egyszerű öröm és önmagunk felülmúlása. Okostelefonhoz tervezett vízálló, dupla zsebében könnyen elfér a telefon, még akkor is, ha alatt egy kulacsot tárolunk.Az oldalsó szórítórendszerrel állítsd be és rögzítsd a hátizsákot a testalkatodnak megfelelően.Hátulra egy formabontó kenguru zsebet terveztünk ferde nyílással, hogy erőfeszítés nélkül elérd a széldzsekidet.

A HÁTIZSÁK ERŐSSÉGE A RÉSZLETEKBEN REJLIK

A hátsó cipzáras rekeszben egy vonalkód található:Szkenneld be és számos információt fedezhetsz fel a hátizsákról.A hátulján található zsinorfűzés, divattervezőnk kreatív keze munkáját dicséri.Ezenkívül a jobb első zsebébe egy 110 dB-es sípot helyeztünk el, mely számos terepfutó verseny kötelező eleme, főleg a hegyekben.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Betét 74% Polietilén-tereftalát (PET), 26% Elasztán Hát anyaga 80% Poliamid, 20% Elasztán Bélés 90% Polietilén-tereftalát (PET), 10% Poliuretán

Tárolási tanácsok

Javasoljuk, hogy a 8 literes terepfutó hátizsákot beltéren tárold.

Használatra vonatkozó korlátozások

Ami a kulacsokat illeti:ne hagyd benne a vizet több, mint 24 órán keresztül.

Tesztek

Ezt a hátizsákot számos, különböző testalkatú hölgy tesztelte. A legtöbb hivatalos versenyen a kötelező felszereléssel megpakolva futottak.Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük segítségüket és tanácsaikat: Az ő tanácsaik tették lehetővé számunkra, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki képességeinkből, és ennek eredményeképpen ennek az újdonságnak egy rendkívül sikeres változata született meg, amelyre különösen büszkék vagyunk.

Jóváhagyta

Ezt a hátizsákot a teljes tervezőcsapatunk és az összes felhasználó jóváhagyta, akik tesztelték és elősegítették a tovább fejlesztését. véleményük egybehangzó : ez a hátizsák olyan könnyű és kényelmesen illeszkedik, hogy szinte elfelejtjük, hogy a hátunkon van! Próbáld ki te is!

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Terepfutó hátizsák, 8 l, 2 db 500 ml-es kulaccsal, mentazöld
Terepfutó hátizsák, 8 l, 2 db 500 ml-es kulaccsal, mentazöld
Terepfutó hátizsák, 8 l, 2 db 500 ml-es kulaccsal, mentazöld
Terepfutó hátizsák, 8 l, 2 db 500 ml-es kulaccsal, mentazöld
Terepfutó hátizsák, 8 l, 2 db 500 ml-es kulaccsal, mentazöld
Terepfutó hátizsák, 8 l, 2 db 500 ml-es kulaccsal, mentazöld
Terepfutó hátizsák, 8 l, 2 db 500 ml-es kulaccsal, mentazöld
Terepfutó hátizsák, 8 l, 2 db 500 ml-es kulaccsal, mentazöld

Videók

Vélemények

Betöltés...