Teljes pool biliárdkészlet BT 700

329 990 Ft

8640449

Szeretnél az egész családdal játszani? Csapatunk kifejezetten erre tervezte ezt a biliárdkészletet!

Számos kiegészítővel felszerelt, tartós és jó minőségű pool biliárdasztal.Ideális, hogy együtt éljétek át egy igazi biliárd játszma élményét, és a játékmódokat is variálhatjátok (snooker vagy pool).

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Kis csomagméret

Asztal mérete: 2,22 m x 1,26 m. 20 m2-en elfér!

Egyszerű használat

Játssz azonnal :az asztal kész a játékra és tartalmazza a kiegészítőket.

Pontosság

2 merevítőjének köszönhetően az asztallap rendkívül sima.

Sokoldalúság

A készlet az összes kiegészítőt tartalmazza, így még több lehetőséget nyújt!

Leírás

A TELJES KÉSZLET TARTALMA:

- 4 db biliárddákó: 2 db 500 US ,145 cm-es dákó , 2 db 300 US, 122 cm-es és 145 cm-es dákó.
- 1 db hosszabbító nyél 1 db híddal és 1 db kereszttel.
- 15 db számozott, 57,2 mm-es, 162 g-os pool biliárdgolyó + 1 fehér golyó.
- 15 db, 57,2 mm-es, 162 g-os snooker biliárdgolyó (piros és sárga) + 1 fehér golyó.
- 1 db háromszög és 1 db rombusz a 9-es játékoz.
- 1 db dákótartó állvány.
- 4 db kréta (kék) és 2 db krétatartó.
- 1 db kefe és 1 db védőhuzat.

A CSOMAG MÉRETEI

A BT 700 biliárdasztal szétszedve kapható. A csomag 126 cm magas, 222 cm hosszú, 19 cm vastag, átlósan pedig 255 cm. Teljes súlya 109 kg.

HOGYAN SZERELD ÖSSZE A BT 700 BILIÁRDASZTALT?

A biliárdasztal összeszereléséhez két fő és kb. 30 perc szükséges:)
1. A tartozék kulcs segítségével szereld össze az asztal 4 lábát. 2. Csavard be a 4 állítható lábat!
3. Rögzítsd a háromszög- és golyótartókat.4. Fordítsd meg az asztalt anélkül, hogy a lábakra nehezkednél! És ezután? Játssz!
*Útmutató a csomagban.

Méret és súly:

A készlet súlya 109 kg, melyből 90 kg az asztal.
A készlet súlya 105 kg, melyből 90 kg az asztal. Magassága 80 cm, hossza 214 cm, szélessége 118 cm. A játékfelület 96 x 192 cm-es .Az asztal szélei 37 mm magasak, az asztallap 18 mm vastag.A zsebek nyílása 12 cm-es, egy zsebben legfeljebb 7 golyó fér el.

AZ ASZTALLAP SZERKEZETE

Az asztallap közepes sűrűségű farostlemezből, úgynevezett Medium Density Fiberboardból (MDF) készült. Ennek az anyagnak köszönhető, hogy a biliárdasztal könnyű, sík, sima és strapabíró. Hogy az asztallapot még ellenállóbbá tegyük a hőmérséklet-ingadozással és a nedvességgel, valamint a játékból adódó folyamatos nyomásokkal szemben, a repülőgépgyártásból vett ötlet alapján az alján merevítőket helyeztünk el.

A biliárdasztal különlegessége: a merevítők

A repülőgépek szárnyainak gyártása során használt merevítők a géptörzs vázával és szárnybordákkal együtt merevvé teszik a gép vázát, amitől ellenáll a nyomásnak és a deformáló erőhatásoknak. Ebből kiindulva az asztallap alján fém merevítőket és hossztartókat helyeztünk el. Az innovatív, megerősített kialakításnak köszönhetően az asztallap nem süpped be, ami a nem megfelelő tartószerkezettel rendelkező biliárdasztalok gyakori hibája.

Az asztal előnyei

A pontosabb lökések érdekében az asztal szélén jelölések találhatók. A zsebek és a hálók anyaga nem kelt zajt. A posztó strapabíró. A fém lábak állíthatók. A rozsdamentes acélból készült megerősített sarkak a fokozott biztonság érdekében lekerekítettek. És végül: az asztal FSC-védjeggyel (Forest Stewardship Council) rendelkezik: ez garantálja, hogy az alapanyag felelős erdőgazdálkodásból származik.

POOL BILIÁRD ÉS SNOOKER: MI A KÜLÖNBSÉG?

Elsősorban a golyók alapján különböztetjük meg a két típust.A pool biliárdot színes, számozott teli és csíkos golyókkal játszák, míg a snookert sárga és piros golyókkal.
A szabályaik és taktikáik terén is eltérőek.Például, a pool biliárd során inkább a "támadó" játék jellemző, míg a snookerben a "védekező" játékot részesítik előnyben.

Mekkora térre van szükség a kényelmes játékhoz?

A biliárdozáshoz nélkülözhetetlen a kényelem, ami többek között a megfelelő játéktéren is múlik. Lehetőleg az asztal minden oldalától egy dákónyi (kb. 145 cm) szabad helyet hagyj! Ezt toldd meg 5 cm-rel, hogy a dákó mozgatásához is legyen elég helyed a lökés során!
Összefoglalva: A BT 700 biliárdasztal használatához 21,5 m2-nyi helyre van szükség.

NÉHÁNY TIPP A BILIÁRDASZTAL KARBANTARTÁSÁHOZ

Tervezőcsapatunk ajánlása szerint minden használat után takarítsd le a biliárdasztalt. A használattól függően időnként porszívót is használj a takarításhoz.
Kerüld az áthelyezését.
Figyelj a hőmérséklet és a páratartalom változásaira.
Minden használat után takard le a ponyvával.
A golyókat tiszta vízzel és egy kevés mosogatószerrel tisztítsd meg, majd egy puha ronggyal töröld szárazra.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Szörfdeszka 80% Fa, 20% Rozsdamentes acél Váz 80% Fa, 20% Rozsdamentes acél Lábak 100% Fa Szőnyeg 100% Polietilén-tereftalát (PET) Ütéscsillapítás 100% Gumi Zseb 100% Polietilén-tereftalát (PET) Állítható láb 80% Rozsdamentes acél, 20% Gumi

Tárolási tanácsok

Az asztalt fedd le a mellékelt huzattal, portól és fénytől védett helyen tárold!Vízszintesen tárold a biliárddákókat, így nem deformálódnak el!

Használatra vonatkozó korlátozások

A posztó nem cserélhető!

Tesztek

Partnereink több, mint 2000 mérkőzést játszottak az asztalon, hogy intenzív használat során tudjuk tesztelni. Ez 6 hónapon át napi több óra játékot jelent.

Jóváhagyta

„Lehetőségem volt tesztelni a BT 700 biliárdasztalt. A versenyasztalokéhoz hasonló minősége lenyűgözött. Ha igazán jó biliárdasztalt szeretnél, én ezt ajánlom.” Valódi biliárdasztal otthonra!”
Erwan DRAPEAU - 2012: junior világbajnok / 2015: Francia bajnok

Képek

Teljes pool biliárdkészlet BT 700
Teljes pool biliárdkészlet BT 700
Teljes pool biliárdkészlet BT 700
Teljes pool biliárdkészlet BT 700

Vélemények

Betöltés...