Legjobbra értékelt
TÉLI KERÉKPÁROS KANTÁROS NADRÁG RC100
TÉLI KERÉKPÁROS KANTÁROS NADRÁG RC100
TÉLI KERÉKPÁROS KANTÁROS NADRÁG RC100
TÉLI KERÉKPÁROS KANTÁROS NADRÁG RC100
TÉLI KERÉKPÁROS KANTÁROS NADRÁG RC100
TÉLI KERÉKPÁROS KANTÁROS NADRÁG RC100

TÉLI KERÉKPÁROS KANTÁROS NADRÁG RC100

12 990 Ft
8644131

Kezdőknek fejlesztettük ki ezt a nadrágot 2 órás vagy 50 km-es kerékpározáshoz hideg időben

Különös figyelmet fordítottunk a száraljra és a kantárakra, az eredmény: kiváló tartás, túlzott nyomás nélkül!

Szín: Fekete / Neon zöld
Méret: Méretválasztó

Termékelőnyök

Kényelmes

Előformázott "Medium Density" ülőbetét Vastagság: 13 mm Sűrűség: 100 kg/m3

Meleg

85% újrahasznosított poliészter, 15% elasztán. 240 g/m2

Izzadság-elvezetés

Légáteresztő anyag a nagyobb kényelem érdekében.

Technikai információ

ÚJ, "Közepes sűrűségű" ÜLŐBETÉT

A még nagyobb kényelem érdekében "Közepes sűrűségű".ülőbetéttel láttuk el a nadrágot.Puha és légáteresztő anyag. Puha, megerősített zóna, 100 kg/m3 sűrű és 13 mm vastag. Perforált anyag a jobb izzadság-elvezetésért. Az ülőbetét kényelmet garantál kb. 2 órás kerékpározás közben

Az ülőbetét formája

Az megerősítések alakját (vastagabb habszivacs) egy nyomólapon végzett vizsgálattal határozták meg, amelyet a mintatervezők terveztek egy próbababán végzett öntvény alapján, majd több próba és felhasználási teszt után validáltak.Eza kerékpárosok által végzett teszt a nyeregre gyakorolt nyomáspontok meghatározásából áll. A megerősített részek lefedik azokat az érintkezési pontokat, ahol a legnagyobb a nyomás. Tökéletesen igazodik a testedhez.

Megerősítések

Védi a lágyékot és a gátat. A megerősített rész eléggé széles a lábak között ahhoz, hogy ne irritáljon pedálozás közben. A megerősítésben a csatornák domborúak, így rugalmasabbak.

Tisztítási tanácsok

Mosógépben 30 °C-on mosható. Szintetikus programon. Kifordítva. Öblítőszer nélkül. Meleg, jól szellőző helyen szárítandó! GÉPBEN NEM SZÁRÍTHATÓ! Vegytisztítani nem ajánlott! KLÓRTARTALMÚ SZER NÉLKÜL. RADIÁTORON NEM SZÁRÍTHATÓ!

Terméktesztek

Lille város BTWIN VILLAGE-ben dolgozó tervezőcsapatunk folyamatos kutatásokat folytat kerékpáros vásárlóink kényelmének további növelése érdekében.
Célkitűzésünk, hogy a felhasználók igényeinek megfelelően fejlesszük termékeinket, minél kényelmesebbé téve számukra a használatot.
Ezt követően terepen teszteljük a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy kizárólag a kerékpározási körülményekhez hasonló valós élethelyzetek alapján tudunk folyamatos fejlesztést végrehajtani.

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 85% Polietilén-tereftalát (PET), 15% Elasztán Szivacsbetét 100% Poliuretán Párna - Külső szövet 80.45% Poliamid, 19.55% Elasztán Felső rész - Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
11,17 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. További részletek termékeink ökológiai lábnyomának méréséről