A fehérjék szerepe
Három makrotápanyag létezik : fehérjék, zsírok és szénhidrátok.Ezek többek között kalória formájában energiát biztosítanak a szervezet számára.
A szénhidrátok a szervezet elsődleges energiaforrásai, és ideális üzemanyag az erőfeszítéseinkhez.
A fehérje a három makrotápanyag egyike és elengedhetetlen az izomtömeg építéséhez és testünk megfelelő működéséhez.
Hogyan készítsd el a tejsavófehérje port?
Keverj össze két kanál (30 g) tejsavófehérje port 150 ml vízzel, egy szűrővel rendelkező shakerben!
A víz mennyiségét csökkentheted vagy növelheted a saját igényeidnek megfelelően.
30 másodperc rázás után fogyasztható.
Hogy még krémesebb legyen, 150 ml növényi itallal vagy tejjel is összekeverhető.
1 órán belül fogyaszd el a shaker tartalmát.
Ismerjük meg a BCAA-t
Tudod, mi rejlik e négy betű mögött ?
A fehérjék aminosavak sorozatai.20 különböző van, amelyek közül 9-et nevezünk "alapvetőnek" (a szervezet nem szintetizálja őket, és a táplálékkal kell biztosítani).Közülük 3 aminosav.Ezeket angolul "Branched-Chain Amino Acids" (BCAA)-nak nevezik : leucin, izoleucin és valin.
Alakjuk miatt nevezik őket elágazónak (branched). Részt vesznek az izomépítésben és a regenerációs folyamatban.
Mi az a WHEY PROTEIN ?
A Whey Protein tejsavófehérje por.
Gyorsan felszívódik és serkenti az anabolizmust (izomépítés), ami tökéletes a regenerációs időszakban.
Miért fogyassz tejsavófehérje port ?
- A napi fehérjeszükséglet könnyebb elérése érdekében
- Javítja az izomtömeg fenntartását edzés után
- Változatos fehérjeforrás
- Praktikus (az edzőterembe vagy a munkahelyre is elvihető)
Elfogultságunk a WHEY PROTEIN iránt
21 g fehérje és 5,2 g BCAA / shaker a céljaid eléréséhez
Ez az új WHEY PROTEIN Franciaországban készült.
Természetes aromák és steviából (dél-amerikai növény) származó édesítő molekulák használata.
Egyszerű íz és rövid recept
Azon dolgoztunk, hogy kiegyensúlyozott és hosszantartó ízű fehérjét kínáljunk.
Ha a mesterséges édesítőszereket tartalmazó fehérjeporokhoz vagy szokva, új tejsavófehérjéink első alkalommal könnyedebbnek tűnhetnek.
Az íz fokozása érdekében variálhatod a porral elkevert folyadék mennyiségét. Például 50 ml eltérés jelentős hatással van az ízre és az állagra.
A tesztek alapján a mi javaslatunk 150 ml adagonként.
A GYÁRTÁS MINŐSÉGE ÉS HITELESÍTÉS
A WHEY PROTEIN Franciaországban készül.
Az elsődleges összetevő 50%-a Franciaországból származik (fehérje) - 50%-a Hollandiából, Németországból és Belgiumból.
IFS Food tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzem
A termékek előállítása a helyes gyártási gyakorlatoknak és a HACCP-elveknek és -módszereknek megfelel.
ISO 26 000 szabványok
A késztermékek fizikai-kémiai, érzékszervi, mikrobiológiai és toxikológiai minőségellenőrzése: Biztosítjuk az ízminőséget és az egészségügyi megfelelőséget.
MIKOR IGYÁL TEJSAVÓFEHÉRJE PORT?
Sportolás után 30 perccel fogyassz egy adagot regenerációként.
Javasoljuk, hogy fogyasztás után azonnal mosd el a shakert.
Étrendkiegészítőként fogyaszthatod reggelire és edzés előtt is!
Használati tanácsok
A fizikai tevékenység kiegészítéseként fontos a változatos és kiegyensúlyozott étrend, és az egészséges életmód megőrzése.
Tartós fogyasztás (> 6-8 hét) esetén orvosi tanácsot szükséges kérni.
A termék fogyasztása nem ajánlott vese- és májelégtelenségben szenvedők, várandós nők és 14 év alattiak számára. Gyerekek elől elzárva tartandó!
Laktóztartalom 100 g-ban
+/- 8,4 g
Tápérték
Tápanyagtáblázat:100 g-os adagonként:
Energia: 366 kcal | 110 kcal.
Energia: 1560 kJ | 468 kJ.
Zsírok: 2,5 g | 0,8 g
ebből telített zsírsavak: 1,3 g | 0,4 g.
Szénhidrát: 18 g | 5,4 g.
ebből cukor: 9,5 g | 2,9 g.
Rostok: 2 g | 0,6 g.
Fehérje: 69 g | 21 g.
Só: 1,2 g | 0,36 g.
Tápérték
Tápanyagtáblázat: 100 g | 30 g Energia: 366 kcal | 110 kcal
1560 kJ | 468 kJ
Zsírok : 2.5 g | 0,8 g
ebből telített zsírsavak: 1.3 g | 0.4 g
Szénhidrátok: 18 g | 5.4 g
ebből cukor: 9.5 g | 2,9 g. Fehérje: 69 g | 21 g
Só: 1,2 g | 0,36 g