Tánc forgótalp

5 390 Ft

Csapatunk jazzbaletthez és modern tánchoz készítette ezt forgótalpat, mely fokozott tapadást biztosít a talajon.

Cipő nélkül szeretnél csúszni a padlón? A lábfejre simuló forgótalp fokozott stabilitást és védelmet biztosít. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!

Szín:

Közepes arany

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Rugalmas anyag

Rugalmas és kényelmes, felveszi a lábfej formáját.

Leírás

Miért viselj forgótalpat?

A forgótalp diszkrét, de annál hasznosabb kiegészítő. A lábfejre simulva véd a talaj okozta kellemetlen súrlódástól, modern tánc és jazzbalett közben. A forgótalppal ráadásul gyorsabb és stabilabb leszel! Segítségével könnyebben tudsz csúszni a padlón, mégis tapad valamennyire.

Hogyan válassz méretet?

A forgótalpat ajánlott vásárlás előtt kipróbálni. Méretválasztáskor használd az alábbi táblázatot:
S = 33/34
M = 35/36
L = 37/38
XL = 39/41

Mezítlábas érzet...

A forgótalpon lévő bőr párnák lehetővé teszik a mezítláb táncolást anélkül, hogy a forgások és csúszások közben a talaj megégetné a talpad elülső részét. Tökéletesen rásimul a lábfejre, miközben szabadon hagyja a lábujjakat a megfelelő támasz biztosítása érdekében.
A különböző bőrszínárnyalatokhoz készült mesh anyag lehetővé teszi, hogy a forgótalp diszkrét maradjon a táncórán és a színpadon. Könnyű és légáteresztő, úgy érzed, mintha semmi nem lenne a lábadon.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Külső anyag 100% Marhabőr

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Jóváhagyta

Tesztmérnökünk amatőr és hivatásos táncosok segítségével tesztelte termékeinket. Táncóra alatt viselték a terméket, majd elmondták negatív és pozitív tapasztalataikat. Ezen visszajelzéseknek köszönhetően dolgoztunk tovább, hogy még jobban megfeleljünk az elvárásoknak. Termékmérnökünk pedig minden új terméken méretpróbát végez, minden méretben, hogy a méretezés megfelelő legyen.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Tánc forgótalp
Tánc forgótalp
Tánc forgótalp

Videók

Vélemények

Betöltés...