Kizárólag áruházakban
SZÚNYOGIRTÓ SPIRÁL 100ML

SZÚNYOGIRTÓ SPIRÁL 100ML

690 Ft
8380975

A szúnyogirtó spirál a szabadban repülő rovarok elriasztására, alkalmas.

A szúnyogirtó spirál szabadban (teraszon, kertben, kempingben stb.) repülő rovarok elpusztítására, illetve elriasztására alkalmas.

Csak áruházban elérhető
Áruházi készlet

Termékelőnyök

Egyszerű használat

A szúnyogirtó spirál szabadban repülő rovarok elpusztítására. elriasztására.

Technikai információ

Termékinformáció:

Szélvédett helyen a füst a rovarokat kb. 8 órán keresztül 15 m-es hatósugárban folyamatosan távol tartja, illetve elpusztítja. Amennyiben a folyamatos füstölés nem szükséges, úgy a kültéri rovarriasztó spirálról a parázsló részt törje le, a maradék rész később ismét meggyújtható. Elérhető levendula, citrus, illetve geránium illatban.

Figyelmeztetés:

Ne használja zárt térben. Ne nyelje le. Kerülje, hogy érzékeny személyek a vegyszert folyamatosan belélegezzék. Tartsa távol ételtől, italtól és takarmánytól. Ne engedje csatornába.

Használati útmutató:

1.A tasakból a spirált vegye ki, fogja a közepét a hüvelyk és mutatóujjai közé, és rázza meg könnyedén, hogy a két spirál kettéváljon.
2.A dobozban található fémtartó váz nyelvét emelje fel, majd a nyelvet illessze a spirál közepén található résbe.
3.A kültéri rovarriasztó spirál végét gyújtsa meg, majd a látható lángot oltsa el, mert a rovarirtó hatását a parázsló spirál füstje biztosítja.
Szélvédett helyen a füst a szúnyogokat kb. 6 órán keresztül folyamatosan távol tartja illetve elpusztítja.

Jó tanács:

Amennyiben a folyamatos füstölés nem szükséges, úgy a spirálról a parázsló részt törje le, a maradék rész pedig ismét meggyújtható, valamint minden letört darab is használható.

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek