Szügyelő, 5 pontos, nagyló és póni, sötétbarna

29 990 Ft

A szügyelő megakadályozza a nyereg hátracsúszását. Az 5 rögzítési pontnak köszönhetően nem csúszik a nyereg sem oldalirányba, sem hátra.

Anatómiai kialakítású 5 pontos szügyelőt keresel a lovadnak? Anatómiai kialakítása révén nem gátolja a ló vállainak szabad mozgását.

Szín: Barna
Méret: Méretválasztó
Szolgáltatásaink:
  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetési lehetőség
  • Drive in vagy áruházi átvétel
  • Többféle kiszállítási mód

TERMÉKELŐNYÖK

Univerzális méretek

Anatómiai kialakítása a ló vállánál és a marnál eloszlatja a nyomást.

Hatékonyság

Állítható és levehető villa.

Egyszerű használat

A rögzítési pontok és a karikák csatolhatók.

KÉPEK

Szügyelő, 5 pontos, nagyló és póni, sötétbarna
Szügyelő, 5 pontos, nagyló és póni, sötétbarna
Szügyelő, 5 pontos, nagyló és póni, sötétbarna
Szügyelő, 5 pontos, nagyló és póni, sötétbarna
Szügyelő, 5 pontos, nagyló és póni, sötétbarna

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Kialakítás

Dinamikus megjelenését a díjugratás során termelődő adrenalin és a sebesség ihlette. Kialakítása révén illeszkedik a ló testalkatához és szabad mozgást biztosít. A sportág eleganciájának és dinamizmusának ötvözését finom részletekkel, kontrasztos fehér díszvarrással, valamint ezüst színű FOUGANZA névtáblával hangsúlyozzuk.

Méret:

2 méretben kapható: CS: „D” póniknak és kislovaknak, FS: nagylovaknak.

Beállítás

Többféleképpen rögzíthető. A nyereghevederhez rögzítését karabiner biztosítja. Levehető, ha nincs rá szükség. Hasonlóképpen, a nyeregszárnyhoz rögzítés állítható, két levehető karabinerrel történik. A karikák hasonlóképpen rögzíthetők a kantárszárhoz, a villa két csattal állítható.

Tanácsaink a szügyelő beállításához

Ha nem megfelelően van felszerelve, a szügyelő akadályozhatja a ló mozgását, különösen a marnál és a vállnál. Ennek elkerülése érdekében, úgy alakítottuk ki a szügyelőt, hogy a vállpántok a váll fölé essenek. Ezért fontos, hogy a beállítás mindenhol megfelelő legyen (nyeregszárny, heveder és felrántószíj) annak érdekében, hogy a szügyelő a váll vonala fölé kerüljön, hogy segítse a ló támaszkodását, elengedettségét.

Tanácsaink a beállításához

Ha nem megfelelően van beállítva, a martingál villa akadályozhatja a ló mozgását. Ezért javasoljuk, hogy edzés előtt mindig szánj időt a megfelelő beállításra! A villa hosszát általában a nyak 2/3-ához állítják. A beállítás a két elasztikus betétet összekötő bújtató segítségével finomítható. A balesetek elkerülése érdekében ügyelj arra, hogy a szügyelő és a hevederbújtató jól legyen beállítva, ne legyen túl szoros.

Könnyen állítható méretek

Az elasztikus betéteken egy-egy karika található. Nem szükséges a kantárszárat levenni, a karikák egy pillanat alatt rögzíthetők. Hasonlóképpen, a hevederhez erős, levehető karabinerrel rögzíthető.

Tanácsok tisztításhoz

A szügyelő megóvása érdekében, javasoljuk, hogy rendszeresen tisztítsd meg nyeregszappanal és langyos vizes nedves szivaccsal. Majd hidratáld bőrápoló zsírral, amihez használj sima rongyot vagy speciális bőr törlőkendőt. Ha úgy érzed, hogy a bőr száraz és durva tapintású, használj bőrápoló tejet, mely mélyen táplálja a bőrt.

Sokoldalúan használható

Megfelelő univerzális nyereghez, normál vagy dupla nyeregszárnnyal.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Fő anyag 100% Marhabőr Bélés 100% Csatok 100% Rozsdamentes acél

Mosási tanácsok

Nem mosható

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK