SÚLYZÓ PÁR FITNESZHEZ, 2x5 kg, fekete

11 990 Ft
Egységár 5 995 Ft/darab

8336580

A súlyzó nélkülözhetetlen és tökéletes a test izmainak erősítéséhez, 6 féle súlyban kapható, igény szerint. Kizárólag magánfelhasználásra, hobbi sportoláshoz.

Szeretni fogod:ergonómikus kialakítását, kényelmes fogását és hogy nem gurul el, ha a földre teszed. Imádni fogod: Sokoldalúsága segítségével intenzívebbé teheted a guggolást, kitörést...stb

Szín:

Fekete / Szürke

Méret:

Méretválasztó
2*5 KG
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Sokoldalúság

0,5 kg - 5 kg, 6 modell igényed szerint!A gyakorlatokat bemutató poszterrel.

Stabilitás

Praktikus, nem gurul, miután letetted a földre.

Könnyű karbantartás

Sima felülete könnyen tisztítható és nem hagy nyomot a padlón.

Leírás

Hogyan válassz súlyzókat?

A kiválasztandó súlyzók súlya függ a szintedtől és a megdolgozandó izomtól. A Neked való súly az, amelyik megfelel a tudásszintednek.Az ismétlések végére el kell, hogy fáradj.Az alsótest izmai (comb- ,fenékizmok) sokkal nagyobbak, mint a felsőtest izmai (vállak, bicepsz)
Vagyis a guggoláshoz vagy a kitöréshez válassz nehezebb súlyokat (2 kg-tól) és könnyebbeket a felsőtest izmainak erősítéséhez (1 kg).

Milyen gyakorlatokat végezz súlyzókkal?

Nem tudod milyen gyakorlattal kezdd, vagy hogy milyen a helyes testtartás? Nézd meg az alábbi posztert: https://contents.mediadecathlon.com/s839587/k$f50a938fc6d427f41f23dccaee7056d6/20a4%.pdf(Másold ki, majd illeszd be a linket a böngészőbe)Tervezőcsapatunk szakképzett edzőkkel közösen fejlesztett ki egy tucat gyakorlatot, amelyet a telefonodra letölthető poszteren is megtalálsz!

Hogyan tudsz fejlődni a súlyokkal?

Fontos, hogy mindig kis súlyokkal végezd a bemelegítést, hogy felkészítsd az izmaid az edzésre és elkerüld a sérüléseket.A kezdők kis súllyal kezdjenek (1 kg), amíg elsajátítják a mozdulatok technikáját.Miután elérted a középhaladó szintet, fokozatosan kezd el emelni a súlyokat - 0,5 kg-t 2 edzésenként.

Termékelőny

Váltogasd az edzéseid, hogy növeld a hatékonyságot. Játssz a mozdulatok sebességével, súlyával és a kiterjesztésével.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Rúd 100% Vas Bevonat 100% Polivinil-klorid (PVC)

Tárolási tanácsok

Tiszta, száraz, napfénytől védett helyen tárold 25 °C alatti hőmérsékleten.
Ne érintkezzen lakkozott felülettel vagy meleggel: radiátor, meleg padlófűtés, tűző nap.

Használatra vonatkozó korlátozások

Ne dobd a földre!

Tesztek

Káros anyagoktól mentesen készült. Teszteket végzünk azért, hogy garantálni tudjuk a súlyzók megfelelő súlyát és méretét.Nem gurul és nem hagy nyomot a padlón.

Jóváhagyta

"Kiváló a szörf edzéseimhez és a karom rehabilitációjához.A legkönnyebb súlyokkal kezdtem.Folytatom, mert hatékony!" Catherine, Decathlonos vásárló

Karbantartási tanácsok

Tisztítsd nedves ruhával!.

Vélemények

Betöltés...