SÚLYZÓ PÁR FITNESZHEZ, 2x2 kg, KÉK

5 990 Ft
Egységár 2 995 Ft/darab

A súlyzó nélkülözhetetlen és tökéletes a test izmainak erősítéséhez, 6 féle súlyban kapható, igény szerint. Kizárólag magánfelhasználásra, hobbi sportoláshoz.

A súlyzók elengedhetetlenek a fitneszedzésekhez. Formájának köszönhetően könnyen kézbevehető és nem gurul el, miután a padlóra helyezted.

Szín: Kék / Kék
Méret: Méretválasztó
2*2 KG
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

TERMÉKELŐNYÖK

Sokoldalúság

A választékunkban 6 modell szerepel 0,5 kg-tól 5 kg-ig.

Stabilitás

Nem gurul, miután letetted a földre.nem kell többé futnod utánuk ;) !

Könnyű karbantartás

Sima borításuk által könnyen tisztíthatók.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

HOGYAN VÁLASSZ SÚLYZÓT ?

Bármilyen szinten is vagy, olyan súlyzót használj, amellyel hatékony és helyes mozdulatokat tudsz végezni : elsősorban mindig a minőség a fontos nem pedig a mennyiség. Az edzésed végén érezned kell, hogy az izmaid jól meg lettek dolgoztatva.
A súlyzó nehézségének kiválasztása attól is függ, hogy melyik izmon szeretné dolgozni : 2 kg-tól felfelé válassz súlyzót, ha az alsótesteden szeretnél dolgozni, ezt oszd el 2-vel, ha a felsőtesteden dolgoznál.

NEM TUDOM MILYEN GYAKORLATOKAT VÉGEZZEK... ÖTLETEK ?

Természetesen vannak ötleteink! Javasoljuk, hogy másold be a következő címet a böngésződbe :

https://contents.mediadecathlon.com/s839587/k$f50a938fc6d427f41f23dccaee7056d6/fiche%20dumbells%20a4.pdf

Ez egy ingyenes plakát, amely letölthető okostelefonra, és könnyen kinyomtatható. Képzett edzőkkel együttműködve fejlesztettük ki, tucatnyi gyakorlatot találsz, amelyekkel az egész testedet megdolgoztathatod.

Hogyan tudok fejlődni a súlyokkal?

Hogy felkészítsd a tested az erőkifejtésre, fontos, hogy minden fitneszedzést teljes testre kiterjedő bemelegítéssel kezdj könnyű súlyok használatával.
Ha kezdő vagy, szintén könnyű súlyokat használj (0,5 kg-tól kezdődően), hogy biztosan helyes végezd a gyakorlatokat. Ha már több tapasztalatot szereztél, akkor fokozatosan növelheted a terhelést (0,5 kg-ot kb. 2 edzésenként).

Termékelőny

Az edzés változatossága és a még nagyobb fejlődés érdekében ne habozz játszani a mozgások terjedelmével és sebességével. Ne feledj zsonglőrködni a súlyokkal... Persze nem szó szerint ;) !

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Rúd 100% Vas Bevonat 100% Polivinil-klorid (PVC)

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Tiszta, száraz, napfénytől védett helyen tárold 25 °C alatti hőmérsékleten.
Ne érintkezzen lakkozott felülettel vagy meleggel: radiátor, meleg padlófűtés, tűző nap.

Használatra vonatkozó korlátozások

Nem javasoljuk, hogy dobva helyezd őket a talajra.

TESZTEK

A súlyzók minőségének biztosítása érdekében számos tesztet végeztünk. Emellett fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ezek a termékek tanúsított és káros anyagoktól mentes anyagokból készülnek.

Jóváhagyta

"Tökéletes a szörfözésre való felkészüléshez, a karom rehabilitációjához és az izmaim kíméletes felépítéséhez" - mondja Catherine, aki a könnyebb súlyzókkal kezdte az edzést."

Mosási tanácsok

Tisztítsd nedves ruhával!.

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK