Sporttáska küzdősportokhoz 900-as, 60 l, fekete

21 990 Ft

8510131

60 l-es sporttáska küzdősportokhoz, a felszerelés és a személyes holmi rendezett tárolásához, szállításához.

Eleged van a földre rakott felszerelésekből? Praktikus táska a holmik elrendezéséhez: rekeszeinek hála nem kell többet a feladatok között a táskában keresgélned!

Szín:

Fekete

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Kopásállóság

Laminált anyagának köszönhetően tartós, bárhová magaddal viheted.

Szellőzés

Perforált habszivacsa és mesh anyaga jó szellőzést biztosít.

Sokoldalúság

2 pánttal és 2 fogantyúval: kézben vagy háton is viheted.

Több rekeszes tárolás

Rekeszeinek köszönhetően elválaszthatod edzőfelszerelésedet a személyes holmitól

Leírás

Rekeszeiben külön tárolható a felszerelés és a személyes holmi?

Rekeszes táska, mellyel elkerülheted, hogy a táskád lomtárrá, a box terem padlója pedig kirakodóvásárrá váljon! A táska teljes hosszában nyitható, mint egy bőrönd, így elrendezheted eszközeidet, védőfelszereléseidet! A táska fedelén található széles nyílás két hálós rekesze a személyes holmik tárolására szolgál. A foganytú mellett található zsebébe belefér a kulcs, a bandázs, a fogvédő és az okostelefon.

Vidd magaddal mindenhova, úgy, ahogy szeretnéd!

Strapabíró, laminált anyagának köszönhetően a táskát sokszor és sokáig használhatod! Több fogantyújának hála úgy hordod, ahogy csak szeretnéd: - a táska tetején található fogantyúval hordozhatod függőlegesen, egy kézzel. - két, mesh béléses pántjával hordhatod válltáskaként, vagy oldalasan, „duffel táskaként”.

Simon, az Outshock tervezője, bemutatja nektek a 900-as táskát

„Olyan táskát szerettünk volna készíteni, melyben el lehet rendezni a holmikat. Olyat, amelyben külön lehet választani a személyes holmit a felszerelésektől. Először is arra gondoltunk, hogy a táska legyen boxzsák alakú. A küzdősportokból indultunk ki, hiszen ott használják a legtöbb felszerelést. Ezért terveztük a táskát 60 literesre. Mivel ez egy izzasztó sportág, a táska két oldala szellőző mesh-sel bélelt, perforált habszivacsból készült. Szellőzik, de nem ázik át.

Örömmel mutatjuk be...

... egy termék, mely egyszerűbbé teszi az életet! Először is, szerettünk volna, hogy a táska stílusa passzoljon az ökölvíváshoz. Ahhoz pedig, hogy el tudd pakolni a holmidat és a felszerelésedet, tervezőcsapatunk a DECATHLON táskakészítésben szerzett tapasztalatára támaszkodott. Ezek után egy éven át prototípusokat gyártottunk, teszteltük a modellek tartós kialakítását és folyamatosan kikértük boxolók véleményét is. A végeredmény? „El tudod rendezni a felszereléseidet. Hatékony és strapabíró."

Hogyan rendezd be a boxtáskát?

Julien, az Outshock termékmenedzsere bemutatja a 900-as, küzdősportokhoz való táskát : „Onnan jött az ötlet, hogy a boxteremben mindenki a földre pakolja a felszerelést. Ebben a sportban sok a felszerelés. Praktikus, technikai és optimalizált terméket szerettünk volna létrehozni. Gyakran kezdünk ugrókötelezéssel, aztán feltekerjük a bandázst és betesszük a fogvédőt. Ezért készítettünk egy zsebet a kisebb tárgyaknak.

Méretek

HOSSZ : 72,4 CM / SZÉLESSÉG : 46,8 CM / MAGASSÁG : 25,6 CM

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 50% Poliuretán, 50% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) 70% Habosított polietilén, 30% Etilén-vinil-acetát (EVA) Háló 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Jóváhagyta

Ezt a terméket boxolók tesztelték és hagyták jóvá használat közben.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Sporttáska küzdősportokhoz 900-as, 60 l, fekete
Sporttáska küzdősportokhoz 900-as, 60 l, fekete
Sporttáska küzdősportokhoz 900-as, 60 l, fekete
Sporttáska küzdősportokhoz 900-as, 60 l, fekete

Videók

Vélemények

Betöltés...