Hátizsák Urban 25 l, fekete, fényvisszaverő

11 990 Ft

8649385

Csapatunk ezt a 25 literes Urban hátizsákot sportolók számára fejlesztette ki a felszerelés szállításához. Párnázott pántjainak köszönhetően nagyon kényelmes

Praktikus hátizsákot keresel? Az Urban hátizsákot extra zsebekkel terveztük a sportfelszerelésed és a hétköznapi tárgyaid számára, mint pl. a laptop.

Szín:

Sötétkék / Fekete

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Tárhely

Állítható űrtartalom: 25-28 l. Kézipoggyász méretű. Méret: 48x31x18 cm.

Több rekeszes tárolás

8 zseb, ebből 3 központi zseb.

Tartós használat

A súlynak és a kopásnak ellenálló anyag. Jerk teszttel ellenőrzött termék.

Kényelem

A hátrész és a pántok párnázottak a nagyobb kényelem érdekében.

Univerzális méretek

Testalkatnak megfelelően állítható vállpántok.

Vízlepergetés

Vízlepergető összetevője védi a felszerelést az időjárás viszontagságaitól.

Leírás

Kialakítás

Tervezőcsapatunk az Urban hátizsák kialakításakor a városban közlekedő sportolók problémáira kívánt megoldást találni (tömegközlekedés, kerékpározás, stb.) A táska praktikus kialakítású a számos zsebnek köszönhetően, melyből ideális a személyes tárgyak tárolására. Divatos, kényelmes és igazodik a testalkathoz.

Az Urban 25 l sporttáska zsebei

8 zsebbel rendelkezik, amelyek biztosítják a holmik rendszerezett szállítását, elkülönítve a sport- és hétköznapi felszerelést. egy zseb a cipőnek (45-ös méretig), egy a ruházatnak, egy a kiegészítőknek, egy a törölközőnek, egy a laptopnak, egy a személyes tárgyaknak és kettő a kulacsoknak.

Praktikus táska

A termék kialakításakor arra törekedtünk, hogy hatékonyan elrejtsük a zsebeket, nagyobb védelmet nyújtva ezáltal személyes holmijaidnak, különösen a tömegközlekedési eszközökön.

Kézipoggyász

Ez a poggyász megfelel a légi közlekedési szabványoknak (IATA), és kézipoggyászként használható repülőgépes utazás közben. Javasoljuk, hogy a kézipoggyászok súlyára és méretére vonatkozó, érvényben lévő korlátozások megismeréséhez fordulj a légitársaságodhoz!

Laboratóriumi tesztek

Ezt a táskát számos tesztnek vetettük alá: vízlepergetés, használatból eredő kopásnak való ellenállás és színmegtartás. A különböző laboratóriumokban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását végig a tervezési, gyártási folyamaton.

URBAN termékcsalád

Mivel nem mindannyian autóval érkezünk a sportpályára, egyetlen táskában kell cipeljük a sportfelszerelésünket és a hétköznapi holmijainkat. Csapatunk ezért megtervezte az URBAN termékcsaládot, amely ideális a tömegközlekedéshez rövid és hosszú távokon egyaránt. A kollekcióban különféle módon hordható táskákat találsz, amelyek alkalmazkodnak a sportolók és az utazók igényeihez alkalmankénti utazáshoz vagy mindennapos használathoz.

Méretek és súly

Méret: 48x31x18 cm
Súly: 760 g
A laptop tárolására alkalmas zseb mérete: 37,5x30 cm

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Elsődleges bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán

Tárolási tanácsok

Nedvességtől védve tárolandó.

Tesztek

A Kipstánál és a Decathlonnál nagy hangsúlyt fektetünk a termékeink tartós kialakítására Számos tesztet végzünk a pályán, hogy jóváhagyjuk a használatukat, emellett laboratóriumban is vizsgáljuk őket, hogy biztosítsuk a tartósságukat. Ezek közül a tesztek közül a rántási teszt a terhelés ellenőrzésére szolgáló (ismételt igénybevételek 10 000 ciklusig), a szöveten és az alkatrészeken végzett szakítószilárdsági vizsgálat.

Jóváhagyta

MI A KIPSTA TANÚSÍTÓ EGYSÉGE? A Kipsta tanúsító egységét képzett és elismert terepi tesztmérnökökből álló csapat alkotja, akik az alábbiakért felelősek: A termékek használatával kapcsolatos egyedi protokollok és tesztek végrehajtása | A szükséges tudásszinttel rendelkező, képzett tesztelők toborzása a termék funkcióinak értékeléséhez | Az eredmények objektív elemzése statisztikai eszközökkel.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Hátizsák Urban 25 l, fekete, fényvisszaverő
Hátizsák Urban 25 l, fekete, fényvisszaverő
Hátizsák Urban 25 l, fekete, fényvisszaverő
Hátizsák Urban 25 l, fekete, fényvisszaverő
Hátizsák Urban 25 l, fekete, fényvisszaverő

Videók

Vélemények

Betöltés...