Sporttáska Essential 55 l, fekete

5 990 Ft

8558317

Vállra vehető, 55 literes Essential sporttáska a sportfelszerelés szállításához. A zsebébe hajtogatható.

Nem tudod, hol tárold táskádat, ha nem használod? Az Essential táska kompakt és strapabíró, saját zsebébe hajtogatható, így könnyen tárolható.

Szín:

Sötétszürke / Fekete

Méret:

Méretválasztó
55 LITER
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Tárhely

55 L-es űrtartalom| Méretek: 59,5 x 30,5 x 27 cm

Kis csomagméret

Oldalsó zsebébe hajtogatható táska.

Több rekeszes tárolás

4 zsebének köszönhetően mindent elkülönítve tárolhatsz. (3 fő rekesz).

Tartós használat

Teherbíró és kopásálló anyag. Laboratóriumban tesztelve.

Szellőzés

Szellőzőlyukak a cipőzsebeken.

Leírás

A Essential 55 l sporttáska koncepciója

Sok játékos szembesül ugyanazzal a problémával a táska bepakolása során: hogyan különítse el a piszkos cipőt a ruházattól és a többi felszereléstől? Ezért az Essential sporttáskát egy különálló cipőtartó zsebbel láttuk el, hogy megoldást kínáljunk erre a kérdésre. Hasznos jellemzője, hogy a zsebébe hajtogatható, így bárhová magaddal viheted és otthon is kényelmesen tárolhatod. A táska használható utazáshoz is.

Környezettudatos eljárás - kéttónusú festés

Az anyagok festése sok vizet igényel, így a festékfürdők nagy mennyiségű használt vizet termelnek. Hogy csökkentsük ezt a környezeti hatást, csak minden második fonalat festünk meg, ezáltal csökkentjük a vízfogyasztásunkat és a vízkészletekre gyakorolt hatásainkat. A táska belseje kéttónusú anyagból készült (egy festett és egy nem festett szál), ami lehetővé tette, hogy 11,8%-kal csökkentsük a CO² hatást a fekete színű modell esetében (8558317).

Méret és tömeg

Méret kihajtva: 30,5 x 27 x 12 cm.Méret kihajtva: 59,5 x 30,5 x 27 cm.Súly: 547 g.

Laboratóriumi tesztek.

Teszteltük a táska szakadás- és kopásállását.
A különböző laboratóriumokban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását végig a tervezési, gyártási folyamaton.

ESSENTIAL termékcsalád

Mindegy, hogy amatőr vagy profi játékosunk vagyunk-e, a sportfelszerelésünket mindig cipelni kell napközben, utazás során. Ezért alkottuk meg az ESSENTIAL termékcsaládot, amely különféle módon hordható táskákat tartalmaz, nélkülözhetetlen zsebekkel a tiszta és piszkos ruházat elkülönítéséhez. Alapvető funkciókkal és egyszerű vonalakkal rendelkeznek, praktikusak és tartósak.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Száraz helyen tárolandó. A kellemetlen szagok elkerülése érdekében rendszeresen ürítsd ki!

Tesztek

A Kipstánál és a Decathlonnál elkötelezettek vagyunk a termékek tartóssága mellett. Számos tesztet végzünk a pályán, hogy jóváhagyjuk a használatukat, emellett laboratóriumban is vizsgáljuk őket, hogy biztosítsuk a tartósságukat. Ezek közül a tesztek közül a rántási teszt a terhelés ellenőrzésére szolgáló (ismételt igénybevételek 10 000 ciklusig), a szöveten és az alkatrészeken végzett szakítószilárdsági vizsgálat.

Jóváhagyta

MI A KIPSTA TANÚSÍTÓ EGYSÉGE?
A Kipsta Tanúsító Egységét egy gyakorlati tesztmérnökökből álló csapat alkotja, akiknek a feladata: A termékek használatával kapcsolatos egyedi protokollok és tesztek végrehajtása | A szükséges tudásszinttel rendelkező, képzett tesztelők toborzása a termék funkcióinak értékeléséhez | Az eredmények objektív elemzése statisztikai eszközökkel.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...