Utazótáska Essential, 105 l, fekete

34 990 Ft

Az Essential 105 literes utazótáska görgőkkel megkönnyíti a sportfelszerelés szállítását az utazások során. Nagy űrtartalma miatt elengedhetetlen társad lesz.

Szeretnéd megkönnyíteni a sportfelszerelés tárolását és szállítását? Ezért alkottuk meg a 105 literes, görgős, strapabíró és praktikus utazótáskát.

Szín:

Fekete / Fekete

Méret:

Méretválasztó
105L
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Tárhely

105 liter. Méret: 75 x 39 x 36 cm

Több rekeszes tárolás

4 rekesz (2 fő rekesz, 2 kisebb méretű).

Tartós használat

Laboratóriumban tesztelve: terheléses teszt, intenzív görgetés.

Stabilitás

Merev kialakítása miatt állítva is tárolható.

Védelem

Cipzárjába lopásgátló lakatot rögzíthetsz.

Szellőzés

A cipőtároló rekesz szellőzőlyukakkal van ellátva.

Személyre szabható

A címkén feltüntetheted a személyes adataidat.

Leírás

Kialakítás

Mivel a nagy mennyiségű sportfelszerelés szállításához rendezettség szükséges, az Essential 105 literes utazótáskát számos praktikus zsebbel és rekesszel láttuk el. A táska fő rekesze így ketté osztható, hogy a cipőt külön lehessen tárolni a tiszta felszereléstől. helyzetben van. A rugalmas tartópántok pedig a helyükön tartják a vasalt ruhadarabokat, ha a táska függőleges helyzetben van. A táska elülső, két kisebb zsebében személyes holmijaidat tárolhatod.

A 105 literes Essential utazótáska méretei és súlya

Magasság: 36 cm
Hosszúság: 75 cm
Szélesség: 39 cm
4,260 kg.

Környezettudatos

Az anyagok festése sok vizet igényel, így a festékfürdők nagy mennyiségű használt vizet termelnek. Hogy csökkentsük ezt a környezeti hatást, csak minden második fonalat festünk meg, ezáltal csökkentjük a vízfogyasztásunkat és a vízkészletekre gyakorolt hatásainkat. A táska belseje kéttónusú anyagból készült (egy festett és egy nem festett szál), ami lehetővé tette, hogy 8%-kal csökkentsük a CO² hatást.

Laboratóriumi tesztek

A táskát sorozatosan vízhatlansági, tartóssági, színtartási és görgetési (32 km) teszteknek vetettük alá, hogy ellenőrizzük, hogy tartja a formáját színét, hogy állja a vizet szemerkélő esőben és mennyire bírja a hordást. A különböző laboratóriumokban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását végig a tervezési, gyártási folyamaton.

ESSENTIAL termékcsalád

Mindegy, hogy amatőr vagy profi játékosunk vagyunk-e, a sportfelszerelésünket mindig cipelni kell napközben, utazás során. Ezért alkottuk meg az ESSENTIAL termékcsaládot, amely különféle módon hordható táskákat tartalmaz, nélkülözhetetlen zsebekkel a tiszta és piszkos ruházat elkülönítéséhez. Alapvető funkciókkal és egyszerű vonalakkal rendelkeznek, praktikusak és tartósak.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán

Tárolási tanácsok

Száraz, napfénytől védett helyen tárold! A kellemetlen szagok elkerülése érdekében rendszeresen ürítsd ki!

Tesztek

A Kipstánál és a Decathlonnál nagy hangsúlyt fektetünk a termékeink tartós kialakítására Számos tesztet végzünk a pályán, hogy jóváhagyjuk a használatukat, emellett laboratóriumban is vizsgáljuk őket, hogy biztosítsuk a tartósságukat. Ezen tesztek között a rántási (jerk) teszt vizsgálja az ellenállást a nagy súllyal szemben (10000-szer ismételt ciklus), a húzási teszt az anyagot, a gurulási teszt akadályokon keresztül pedig a kerekek élettartamát.

Jóváhagyta

MI A KIPSTA TANÚSÍTÓ EGYSÉGE? A Kipsta tanúsító egységét képzett és elismert terepi tesztmérnökökből álló csapat alkotja, akik az alábbiakért felelősek: A termékek használatával kapcsolatos egyedi protokollok és tesztek végrehajtása | A szükséges tudásszinttel rendelkező, képzett tesztelők toborzása a termék funkcióinak értékeléséhez | Az eredmények objektív elemzése statisztikai eszközökkel.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...