Ecodesign
Sportmelltartó, közepes tartás - 500-as
Sportmelltartó, közepes tartás - 500-as
Sportmelltartó, közepes tartás - 500-as
Sportmelltartó, közepes tartás - 500-as
DOMYOS

Sportmelltartó, közepes tartás - 500-as

6 990 Ft
Ref. : 8667270

Légáteresztő, nyomott mintás, közepes tartást biztosító sportmelltartó a magabiztos és stílusos sportoláshoz.

Ez a közepes tartást biztosító sportmelltartó tökéletes kardióedzéshez, fitnesz tánchoz vagy steppados edzéshez.

Szín: Sötétszürke / Fekete

  • XS 10 elérhető termék
  • S 10 elérhető termék
  • M 10 elérhető termék
  • L 10 elérhető termék
  • XL 10 elérhető termék

Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetési lehetőség
  • Ingyenes kiszállítás áruházi átvételkor
  • 2 év kellékszavatosság a termékekre
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

Előnyök

Tartás

Közepes tartás azon sportokhoz ajánlott, ahol mérsékelt erősségű a rázkódás.

Izzadság-elvezetés

Légáteresztő, gyorsan száradó anyaga szárazon tart.

Rugalmas anyag

Elasztán tartalmú anyaga kényelmes mozgást biztosít.

Alakformáló

A melltartót kivehető szivacsbetéttel láttuk el a teltebb dekoltázsért.

Leírás

Milyen típusú kosara van a fitnesz sportmelltartónak?

2 szivacsbetéttel.

Miért alkalmas a sportmelltartó kis rázkódással járó mozgáshoz?

Mérsékelt rázkódással járó sportokhoz ajánljuk ezt a melltartót. (kardióedzés, fitnesz tánc)

A sportfelszerelés elengedhetetlen darabja!

Sportolás közben a melleket sokkal nagyobb terhelés éri, mint a hétköznapokban. Mozgás közben tömegüknek akár 5-szöröse terhelheti a szalagokat, intenzitástól függően. A sportmelltartó tartást és kényelmet biztosít fizikai sporttevékenység közben.

Védd a melled:

A kosár mérete vagy az életkor nem számít a mell terhelésénél sportolás közben. Érzékeny testrész, amelyet szinte csak a bőr tart, így speciális és megfelelő tartást igényel. A hétköznapi melltartó kevésbé tart, így ha sportolásnál hosszú távon azt viseled, fájdalmat és megereszkedést okoz. A sportmelltartó ugyanolyan fontos, mint a ruházat többi része vagy a cipő, védi melled a zökkenések hatásától.

3 erősségű tartás a sporttól függően:

- Enyhe tartás (pilates, kímélő torna, izomerősítés…) olyan sporthoz ajánlott, ahol enyhe erősségű a rázkódás. - Közepes tartás (fitness dance, kardioedzés, step…) olyan sporthoz ajánlott, ahol közepes erősségű, és nem ismétlődő a rázkódás.- Erős tartás (hiit, kardio köredzés, cross training, futópad...) olyan mozgáshoz, ahol intenzív a rázkódás.

Hogyan válassz méretet?

A megfelelő méret garantáltan jól tart és kényelmes. A melltartó méretének kiválasztásához mérd meg melled körméretét:** Melltartó nélkül mérd! * Állj szemben a tükörrel!* Vízszintesen tedd a mérőszalagot a hát felső részéhez, a lapocka alá! * Vezesd a mérőszalagot végig a mellkason! Anélkül, hogy megszorítanád, olvasd le a méretet!A mérés alapján a mérettáblázat segítségével megtalálhatod a megfelelő méretet.

Hogyan készülnek a DOMYOS sportmelltartók?

Termékeink optimális kényelmet biztosítanak, és segítenek megelőzni az egészségügyi problémákat: * merevítő nélkül (nincs sérülésveszély, a nyirokcsomókat nem nyomja meg) * a lehető legkevesebb varrás a mellbimbónál (nincs irritáció) * izzadság-elvezetést segítő anyagok használata (növeli a kényelmet, jelentősen csökkenti a bőrirritáció esélyét).

Hogyan teszteltük a DOMYOS sportmelltartókat?

Valamennyi termékünket laboratóriumunkban teszteljük melltartási tesztünkkel (a mell sportolás közbeni gyorsulásának csökkenését mérjük). Mérjük és osztályozzuk őket az eredmények alapján:
1: enyhe tartás
3: közepes tartás
5: erős tartás

*Sportmelltartóink jobban csökkentik a mell rázkódását, mint a hagyományos melltartók. Minimum 10%-os (1. szint), maximum 50%-os (5. szint) csökkentés.

Tesztelési folyamat

Természetesen! Minden anyagunkat szigorú laboratóriumi teszteknek vetjük alá, hogy garantálni tudjuk az örömteli, biztonságos használatot. Teszteljük színtartásukat, izzadságelvezetésüket, azt, hogy mennyire bírják a mosást.És még? Ez minden? Nem, még nincs vége. Az olyan sportolók, mint te, tesztelik termékeinket. Meghallgatjuk, elemezzük a véleményüket és ezek alapján fejlesztjük termékeinket. Kész a sportöltözeted!

A Domyos elkötelezte magát a bolygó védelme iránt

A termékbe 70%-ban újrahasznosított poliésztert építettünk be. Mit jelent ez?A termék tervezésekor a technikai jellemzőkön kívül figyelembe vettük a termék környezeti hatását is. Röviden:a poliészter fonal kőolajból készül. Az újrahasznosított poliészter használatához feldolgozzuk, átalakítjuk a kidobásra szánt termékeket, mint pl. az anyaghulladék vagy a műanyag palackok, ahelyett, hogy új kőolajforrásokat használnánk fel. Így már jobban hangzik, igaz?

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 92% Polietilén-tereftalát (PET), 8% Elasztán Hát anyaga 76% Polietilén-tereftalát (PET), 24% Elasztán Mellkosárbélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 100% Poliamid Gumis pánt 72.3% Poliamid, 18.2% Természetes latex gumi, 9.5% Polietilén-tereftalát (PET)

Tesztek

Javasoljuk, hogy a mosásnál vedd ki a habszivacs betétet a melltartóból. Javasolt külön mosni egy mosózsákban.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...