Pilates soft ball, 240 mm átmérő

1 990 Ft

8736370

A gyakorlatok intenzívebbé tételéhez vagy a megfelelő testtartáshoz izomerősítés közben. Kizárólag magánfelhasználásra, hobbi sportoláshoz.

A fúvószál segítségével felfújható softball javítja a testtartásodat, segít aktiválni a mély stabilizáló izmokat ülő, álló vagy fekvő helyzetben végzett gyakorlatok közben.

Szín:

Kékeszöld / Jégkék

Méret:

Méretválasztó
M
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Sokoldalúság

Testtartás fejlesztés, izomerősítés és nyújtás egyetlen eszközzel.

Kis csomagméret

Könnyű a felfújása és leeresztése a csomagban található fúvószál segítségével.

Leírás

Mire jó a softball?

A labda instabilitása fokozza az edzések hatékonyságát. A munka fokozása érdekében támaszkodhatsz rá plank közben, vagy a medenceemelések közben a combjaid közé szoríthatod a labdát.

Hogyan kell felfújni a Softballt ?

A felfújáshoz elegendő belefújni a fúvószálba (tartozék). A kényelmes használathoz fújd fel a megfelelő keménységűre. Ezután vedd ki a fúvószálat és helyezd vissza a dugót. Csak rajtad áll!

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Labda 100% Polivinil-klorid (PVC)

Tárolási tanácsok

Javasoljuk, hogy száraz, tiszta helyen tárold a szőnyeget, melegtől távol (radiátor, fűtött padló, napfényes ablaküveg, lakkozott vagy fényezett felületek, stb.)

Tesztek

A termékek minőségének biztosítása érdekében számos tesztet végeztünk (különösen a lyukadásállóság tekintetében). Emellett fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ezek a termékek tanúsított és káros anyagoktól mentes anyagokból készülnek.

Jóváhagyta

" Kiváló termék !Gyakran használom izomerősítéshez és a hát hajlékonyságának javításához .", meséli Gilles, az egyik felhasználónk.

Karbantartási tanácsok

Tisztítsd nedves ruhával!.

Képek

Pilates soft ball, 240 mm átmérő
Pilates soft ball, 240 mm átmérő
Pilates soft ball, 240 mm átmérő
Pilates soft ball, 240 mm átmérő

Vélemények

Betöltés...