Síléc kötés alpesi síhez, freeride-hoz és túrasíeléshez Salomon Shift 13 MNC

184 990 Ft

Freeride-hoz és túrasíeléshez. Az S/LAB SHIFT MNC optimális választás a modern, szélesebb lécekhez. Hegymenethez és lesikláshoz is ideális.

A forradalmian új SHIFT MNC 13 túrasí kötés egyesíti az inzertes (Low Tech) túrasí kötések hatékonyságát az alpesi sí és freeride kötések teljesítményével.

Méret:

Méretválasztó
120 MM
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Könnyű súly

Alacsony súlya megkönnyíti a fóka használatát.

Stabilitás

Kialakításának köszönhetően stabilan tartja a síbakancsot.

Kompatibilitás

Minden, alpesi- és túrasí bakancsra vonatkozó szabvány.

Teljesítmény

Az első gép kialakítása kivételes erőátvitelt eredményez

Leírás

Leírás

Az S/LAB SHIFT úttörő az új generációs freeride kötések között: egyesíti az inzertes (Low Tech) túrasí kötések hatékonyságát az alpesi sí és freeride kötések teljesítményével. Ha szeretnéd legyőzni saját korlátaidat, válaszd a SHIFT-et, és tapasztald meg az első, valóban kompromisszummentes kötés nyújtotta élményt!120 mm széles sífék.

Súly (g / kötés)

880 g egy kötés, 1760 g egy pár.

A S/LAB SHIFT kötés Patrol sílécre szerelve 203 g-mal könnyebb lécet eredményez, mintha Tyrolia Attack² 11 AT DEMO kötést használnál. Egy pár lécnél ez 176 g.

A S/LAB SHIFT kötés Slash sílécre szerelve 313 g-mal könnyebb lécet eredményez, mintha Look NX 12 Konnect kötést használnál. Egy pár lécnél ez 686 g.

A S/LAB SHIFT kötés Pow chaser sílécre szerelve 423 g-mal könnyebb lécet eredményez, mintha Look SPX 12 Konnect kötést használnál. Egy pár lécnél ez 876 g.

DIN-értékek

4-13

Beállítás tartománya (mm)

A hátsó szerkezet 30 mm-es tartományban állítható.

Magasság

30 mm. Mivel a Demo vagy Location kötésekhez képest lejjebb helyezkedik el, fokozott kontrollt biztosít, toleránsabb.

KOMPATIBILITÁS ÉS SZABVÁNYOK

Több szabványnak is megfelel
Bármilyen szabvány szerinti bakancsnál ugyanolyan teljesítményt garantál.Több szabványnak is megfelelő kialakításának (MNC), valamint az első gép állítható pedáljának köszönhetően az S/LAB hibrid kötés az összes síbakancs-szabvánnyal kompatibilis.
TÜV
A biztonsági szabványok területén referenciának számító TÜV által tesztelt és jóváhagyott kötés.

GYALOGLÓ MÓD

A SHIFT inzertes első gépének és teljes mértékben elfordítható saroktámaszának köszönhetően hatékony gyaloglást tesz lehetővé. Egy kar segítségével könnyedén válthatsz síelésről gyaloglásra, hogy kitaposd a saját utadat.
A sarokemelő a síbot segítségével állítható.
A kötéshez speciális firnvasak rögzíthetők. (100 VAGY 120 mm-es, KÜLÖN KAPHATÓ)
SAROKEMELŐ: 2° és 10°

BIZTONSÁG

Rugalmasabb
Fokozottan rugalmas kialakítás az első gépnél. Erősen tartja a bakancsot nagy rázkódás esetén is, minimálisra csökkenti a véletlen leoldódást.

Optimális lesikláskor

Az első gép nagyméretű nyúlványainak 47 mm-es tágulási útjuknak köszönhetően a Shift maximális ütéscsillapítást és hatékony energiaátvitelt biztosít.

Vélemények

Betöltés...