Felnőtt roller Town 5 XL, szürke

39 990 Ft

8549024

Tervezőcsapatunk alkalomszerű használatra, rövid távolságok megtételére (legfeljebb 2 km) alakította ki a rollert. Méret: 1,45 m -1,95 m.

Nélkülözhetetlen eszköz alkalomszerű használatra. Érj messzebbre és haladj gyorsabban, mint gyalog!

Szín:

Szürke

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Egyszerű használat

Klasszikus módon, két mozdulattal összecsukható. Roller súlya: 5,1 kg.

Leírás

Milyen biztonsági előírások vonatkoznak a rollerre?

Figyelem! Rollerezés közben védőfelszerelés használata ajánlott (sisak, térd- és könyökvédő).
A súlyos balesetek döntő többsége a használat első hónapjaiban következik be. Fordíts kellő időt a roller használatához szükséges alapok elsajátítására, hogy az időjárási körülményektől függetlenül (különösen nedves talajon) uralni tudd a sebességet, és minden vészhelyzetben megfelelően használd a féket. Ne használd csúszós talajon!

Milyen a Town 5 XL gördülési minősége?

A jó teljesítmény érdekében tervezőink 200 mm átmérőjű "magas felpattanású" PU gumikerekekkel látták el a rollert. A nagyméretű kerék megkönnyíti a lendületet, miközben az erőfeszítést minimálisra csökkenti. Az ABEC 5 csapágyak kiváló minőségű gördülést biztosítanak, ezért kevesebb elrugaszkodás szükséges, tehát kevésbé fáradsz el.

Milyen a Town 5 XL roller felszereltsége?

Kiváló fékhatású, hosszú és jól takaró hátsó taposófék, amely egyúttal sárvédőként is szolgál, és véd a felfröccsenések ellen.

És a világítás? Hogyan lehet megoldani a világítást?

A TOWN 5 XL roller hátsó sárvédőjén és kormányának markolatán külön foglalat található a B'TWIN” VIOO CLIP 500 (külön kapható) LED-világítás számára.

A Town 5 XL könnyen kezelhető?

A döntött kormány révén könnyebb az irányítás és a környezet áttekintése.
A beosztásokkal ellátott kormány segít abban, hogy minden alkalommal ugyanarra a magasságra állítsd vissza a kormányt. Le akarod állítani? Bárhol parkolhatsz vele az oldalsó kitámasztó segítségével.

Milyen súlyú a Town 5 XL?

5,1 kg.

Mire kell ügyelni a roller élettartamának megóvása érdekében?

Minden használat előtt és után ellenőrizd a roller állapotát! Vizsgáld meg, hogy nem keletkezett-e sérülés, vagy nincs-e éles szél és rendellenesen működő alkatrész a rolleren. A kerekek és a csapágyak kopásnak kitett alkatrészek. Rendszeresen ellenőrizd és, szükség esetén, cseréld azokat. A Decathlon áruház műhelyében rendelhető, megbízható minőségű alkatrészekkel megjavíthatod a rolleredet és meghosszabbíthatod annak élettartamát.

Hogyan történik a termékek tesztelése?

Minden rollert laboratóriumban tesztelünk. A rollereket a használatukra vonatkozó európai normáknak megfelelően és kopástesztek alapján hagyjuk jóvá (például az összecsukó rendszer tesztelésekor egy gép 10 000 alkalommal hajtja össze a rollert). A laboratóriumi teszteket kiegészítve terepen is vizsgáljuk a terméket, egyes tesztek mérhetők, míg más esetben, intenzív terhelést követően, a tesztelők véleményére hagyatkozunk. Az eredmény: tesztelt, jóváhagyott termék.

Jótállás

2 év, kivéve a kopó alkatrészeket (kerekek, csapágyak, markolat, fékek).

Súly

5.1 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Váz 100% Gyapjú Szerkezet 70% Gyapjú, 30% Acél Kerekek 60% Polipropilén, 40% Poliuretán Csomagolás 100% Cellulóz Fogantyú 100% Gumi - Kloroprén Csavar 100% Acél Csapágy 100% Acél Grip 100% Gumi

Tárolási tanácsok

Nedvességtől és naptól védett helyen tárolandó.

Használatra vonatkozó korlátozások

Akrobatikára és ugrásra nem alkalmas! Max. 100 kg testsúlyig.

Tesztek

A roller megfelel az EN14619 sport rollerekre vonatkozó európai szabvány követelményeinek.

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...