Roller kitámasztóval SC MID 7, szürke, kék, fehér

27 990 Ft

8549430

Tervezőcsapatunk tizenévesek (1,25 m - 1,75 m testmagaság) számára, rövid távú (2 km) városi közlekedéshez és rövidebb távok megtételéhez tervezte a rollert.

Haladj két keréken kétszer gyorsabban és messzebbre, mint gyalog! Könnyű és kompakt roller nagy kerekekkel. Ideális modell rövidebb távok megtételére és városi közlekedésre 9-14 éveseknek.

Szín:

Világoskék / Fehér

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Kiváló csúszás/siklás/gördülés

2 db nagy, 175 mm-es PU kerék. ABEC 5 csapágyak. Taposófék hátul.

Leírás

Milyen biztonsági előírásokat kell betartani a Mid 7 használatánál?

Ahogy gördeszkázásnál, ajánlott a védőfelszerelés viselése (sisak, térdvédő, könyökvédő) hogy teljes biztonságban használhassuk a rollert.Ajánlott minden használat előtt és után ellenőrizni a roller állapotát, hogy meggyőződjünk róla, hogy nincsenek rajta a normálistól eltérő hibák, repedések vagy éles szélek. Közismert, hogy kerekek és a csapágyak a használat során elkopnak. Rendszeresen ellenőrizze és cserélje azokat, ha szükséges.

Hogyan kell a rollert karbantartani?

A kerekek és a csapágyak kopásnak kitett alkatrészek. Rendszeresen ellenőrizze és cserélje azokat, ha szükséges. A cserélhető alkatrészek meghosszabbíthatják a roller élettartamát, a Decathlon műhelyében rendelhetsz új alkatrészt rolleredhez. Az Oxelo Youtube-csatornáján további hasznos karbantartási tanácsokat találhatsz.

Mire használható a Mid 7 roller?

Ajánlott bárkinek 125-175 cm testmagasság között. Azaz mindenkinek!Ez a Mid 7 roller titka:magassága állítható, jól felszerelt, alakítható roller.Kisebb városi utak, családi kirándulás... ez a Decathlon roller bárhová elvisz legalább háromszor gyorsabban, mint gyalog.

Lehet ezt a rollert városban használni?

Igen! Ez az Oxelo roller összecsukható (összecsukott mérete:90 cm) és magassága könnyen állítható.Vállpántjával könnyen cipelhető, ha szükséges.Nagy kerekei (175 mm) lehetővé teszik a kisebb akadályokon való átsiklást, emellett sárvédője megvéd a felverődő szennyeződésektől esős időben.

Milyen utakat tervezhetünk a Mid 7-tel?

A Mid 7 rollert maximum 2 kilométeres távolságokra tervezték. Hosszabb utakhoz érdemes jobban felszerelt rollert választani, például nagyobb kerekű változatot.A roller maximum 100 kg-ig használható.

Eső esetén a nadrág fogja fel a vizet?

Egyáltalán nem, eső esetén a hátsó sárvédő megvéd a felcsapódásoktól.

Hogyan teszteljük termékeinket?

Minden rollert laboratóriumban tesztelünk. A rollereket a használatukra vonatkozó európai normáknak megfelelően és kopástesztek alapján hagyjuk jóvá (például az összecsukó rendszer tesztelésekor egy gép 10 000 alkalommal csukja össze a rollert). A laboratóriumi teszteket gyakorlati tesztek egészítik ki, amelyek közül némelyek mérhetők, míg mások a tesztelők benyomásain alapulnak, akik komoly igénybevételnek teszik ki a terméket. Eredmény: tesztelt, elfogadott termék.

Jótállás

2 év, kivéve az elhasználódó alkatrészekre (kerekek, csapágyak, fékek, markolat és fogantyú).

Súly

5.288 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Szerkezet 100% Acél Fogantyú 100% Gumi

Tárolási tanácsok

Nedvességtől és naptól védett helyen tárolandó!

Használatra vonatkozó korlátozások

Akrobatikára és ugrásra nem alkalmas. Max. 100 kg.

Tesztek

A roller megfelel az EN14619 sport rollerekre vonatkozó európai szabvány követelményeinek.

További ajánlatunk

Képek

Roller kitámasztóval SC MID 7, szürke, kék, fehér
Roller kitámasztóval SC MID 7, szürke, kék, fehér
Roller kitámasztóval SC MID 7, szürke, kék, fehér
Roller kitámasztóval SC MID 7, szürke, kék, fehér
Roller kitámasztóval SC MID 7, szürke, kék, fehér

Vélemények

Betöltés...