Orsó Nexave 4000 HG FE pergető horgászathoz

19 990 Ft

Műcsalis horgászathoz középhaladóknak.

Az új Nexave FE a híres Nexave FD továbbfejlesztett verziója. Az orsó első fékje ideális édesvízben könnyű és mérsékelt műcsalis vagy könnyűszerelékes horgászathoz pisztrángra, sügérre, csukára, stb.

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

TERMÉKELŐNYÖK

A gördülés élménye

Az orsó futása kellemes horgászatot biztosít.

Teljesítmény

Könnyű és masszív, segítségével kifoghatod a legtöbb édesvízi halat.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Termékjellemzők

- BEHÚZÁS: 91 cm
- Súly: 325 g
- Zsinórkapacitás: 180 m/0,30 mm
- Fék: 8,5 kg
- Áttétel: 5,8:1

NEXAVE

Az új Nexave FE a híres Nexave FD továbbfejlesztett verziója. Az orsó első fékje ideális édesvízben könnyű és mérsékelt műcsalis, könnyűszerelékes, matchbotos vagy feeder horgászathoz pisztrángra, sügérre, csukára vagy süllőre. A 3 rozsdamentes csapágynak köszönhetően az orsó futása rendkívül jó, ahogy a Shimanótól megszokhattuk. A fék teljesen állítható, a legnagyobb testű halak is nehézség nélkül fáraszthatók.

ARC dob

Szabadalmaztatott kialakítású, V alakú perem, amely a kis spiráloknak köszönhetően hosszabb és pontosabb dobásokat biztosít. AR-C dob: a zsinór nem gubancolódik össze AR-C dobbal szerelik fel a legtöbb Shimano orsót.

Varispeed II

A „VariSpeed II” rendszer a „Varispeed” továbbfejlesztett változata, amely két különböző dobemelési sebességgel dolgozik a tökéletes zsinórfektetés érdekében. Ennek köszönhetően könnyebben és messzebbre lehet bedobni.

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK