OKOSKARKÖTŐ AMAZFIT BAND 5, FEKETE

14 990 Ft
8675142

Az okoskarkötővel egész nap követheted a fizikai egészséged.

Mondj búcsút a mindennapos töltésnek. A teljesen feltöltött Amazfit Band 5-höz nem szükséges töltőt vinned egy két hetes nyaralásra!

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Termékelőnyök

Az eredmények mérése

Edzések, véroxigéntszint, alvásminőség, szívritmus

Vízállóság

50 méterig vízálló, izzadság-, eső- és cseppálló.

Sokoldalúság

Multisport: 11 beépített sport.

Könnyű súly

24 g

Szinkronizálhatóság

Az Amazfit Zepp alkalmazáson keresztül automatikus adatszinkronizálás Stravával.

Hasonló termékek

Technikai információ

SPORT

11 féle sport beleértve az úszást. Edzés közben nézi a távolságot, sebességet, a pulzust, az elégetett kalóriákat és más adatokat. 5 ATM-ig vízálló, az Amazfit Band 5 ellenáll a mindennapi aktivitásoknak, viselheted úszás közben, elmenti az úszás adatokat.

Tartsd szemmel a pulzusod

Az exkluzív Amazfit bio-tracking BioTrackerTM 2 PPG optikai érzékelőt használja a rendkívül pontos pulzusméréshez a hét minden napján, 24 órán keresztül, és figyelmeztet ha az túl magas.

STRESSZ KÖVETÉS és légzőgyakorlatok

Ellenőrizd a strassz szintedet - pihenés, normál, közepes, magas - amikor csak érzed a nyomást vagy a stresszt, és javaslatokat is kaphatsz annak szintjének csökkentésére. Olyan ellenőrzött légzőgyakorlatok is rendelkezésedre állnak, amelyeket kifejezetten a túlzott stressz csökkentésére terveztek.

ALVÁSMINŐSÉG

Hogy jobban megértsd az alvási szokásaid, az Amazfit Band 5 profi szinten értelmezi az alvásodat és minden alvási szakaszban elemzi az alvásminőséget annak javítása érdekében. A délutáni 20 perces sziesztádat is felügyeli.

OXIGÉNSZINT

Amikor rosszabbul érzed magad, különösen hosszabb szellemi vagy fizikai munka közben, intenzív edzés közben, vagy magaslatok, ahol kevesebb az oxigén, mérni tudod a vér oxigén telítettségét és megérted a fizikai állapotod.

GLOBÁL & NŐI EGÉSZSÉG

Az Amazfit Band 5 intelligens karkötő folyamatosan kiszámítja az úgynevezett Huami-PAI pontszámot, egy innovatív egészségértékelési rendszert, amely a pulzus, a napi tevékenységek és az egyéb egészségügyi statisztikák összetett adatait egyetlen, intuitív mutatóvá alakítja a fizikai állapot áttekintése érdekében.

Az Amazfit Band 5 a menstruációs ciklus és az ovulációs periódus monitorozására is használható és figyelmeztet előtte.

MARADJ INFORMÁLT

Az Amazfit Band 5 karkötőn kommunikálhatsz Amazon Alexával. Kérdezz Alexától, végezz fordítást, állítsd be a stoppert vagy az időzítőt, készíts bevásárlólistát, nézd meg az időjárás-előrejelzést, ellenőrizd az okos háztartási gépeid...stb.Megjegyzés: Alexa nem minden országban elérhető. További információhoz nézd meg az Alexa internetes oldalt.

Maradjon kapcsolatban!

A Zepp alkalmazás egy hivatalos alkalmazás a Zepp és Amazfit eszközökhöz. A jobb felhasználói élmény és az egészségfigyelés több funkciója révén a Zepp alkalmazást fejlett digitális platformmá alakították az általános jólét érdekében. A fő adatelemzési képességek és a Zepp AI algoritmikus rendszere átfogó statisztikákat és információkat nyújt a sporttevékenységekről, az egészségről.

Formatervezés

Az új, színes AMOLED 1,1 hüvelykes érintőképernyő nagyobb és érthetőbb vizuális élményt nyújt. Két beépített személyre szabott háttér és több, mint 45 óra számlap letölthető az alkalmazásból, de választhatsz képet vagy akár a saját fényképedet is háttérként.

Üzemidő

Mondj búcsút a mindennapos töltésnek. A teljesen feltöltött Amazfit Band 5-höz nem szükséges töltőt vinned egy két hetes nyaralásra!

Koncepció és technológia

Összetétel

- Karkötő hossza: 162 - 235 mm - Szélessége: 15,55 mm - Az óra mérete: 47,2 x 18,5 x 12,4 mm - Súlya 24 g (a szíjjal) és 12 g (szíj nélkül) - Szíj anyaga: Hipoalergén TPU - Óra anyaga: Polikarbonát - AMOLED 1,1 hüvelykes színes érintőképernyő - Felbontás 126 x 294 - Üveg 2,5D + digitális ujjlenyoman-mentes bevonat - Bluetooth BT5.0/BLE - 3 tengelyes gyorsulásmérő, 3 tengelyes giroszenzor - Támogatás: Android 5.0 vagy iOS 10.0 és későbbi verziók

Vélemények

Betöltés...