Női versenynadrág díjlovagláshoz, classic grip - 900-as

22 990 Ft

Tervezőcsapatunk olyan díjugrató lovasok számára tervezte, akik a szilikon rátétek révén csúszásmentes, feszes vonalú lovaglónadrágot keresnek.

Feszes vonalú, elegáns versenynadrágot keresel? Elasztikus összetevője révén feszes vonalú, magas derekú lovaglónadrág.

Szín:

Fehér

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Univerzális méretek

Fő anyaga rendkívül elasztikus, kiváló feszes vonalú kialakítás

Szabad mozgás

Két irányban rugalmas, puha felületű anyaga nagy mozgásszabadságot biztosít.

Tapadás

A térd hátsó részén található szilikon minta megfelelő tapadást biztosít.

Leírás

Kialakítás

Új választékunk termékeit a versenyek világában és kultúrájában terveztük. Ezáltal nőies, finom részletekkel gazdagított, összhangban a versenyruházat elegáns megjelenésével. Az elegancia szemléltetésére az elöl lévő zsebeket ezüst színű szegélyek díszítik. Magas derekán az ezüst színű gombok szintén elegáns megjelenésűek.

Lycra nadrágszár

A lycra nadrágszár lovaglózokni jellegű kialakítása révén kényelmetlen varrásoktól mentes, anyaga nem gyűrődik a csizmában.

Szabásvonal

Magas dereka hangsúlyozza a csípő vonalát. Szabásvonalának köszönhetően nem gyűrődik, nem redőződik, szépen kiemeli a lovas alakját.

Tapadás

A nadrág tapadását szilikon hullámminta biztosítja a térdnél és a combnál, ahol a nyereggel érintkezik. A szilikon minták segítik a lovas ülését és egyensúlyának megőrzését az ugratás során és azt követően. Szilikon anyaga enyhén tapad, hogy a térdízület szabad mozgása ugyanakkor biztosított legyen.

Tanácsok tisztításhoz

Mindig nehéz visszanyerni a nadrág eredeti fehérségét. Erős szennyeződés esetén, mielőtt a nadrágot mosógépbe tennéd, folteltávolító szappannal kezeld! Óvatosan dörzsöld be a szappant a foltba. Hagyd rajta 30 percig a folteltávolítót, majd most ki a nadrágot a szokásos programon. Az erős szennyeződéseket javasolt folteltávolítóval előkezelni.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 93% Poliamid, 7% Elasztán Betét 65% Poliamid, 35% Elasztán

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 40°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...