Női úszódressz, Lexa Gani, egyrészes, fekete, sárga

9 990 Ft

Tervezőcsapataink kifejlesztették ezt az egyrészes úszódresszt azok számára, akik jó tartást és sportos formát keresnek.

Nyitott fazonú, de jó tartást biztosító, egyrészes úszódresszt keresel? Testhezálló fazonja és elasztikus pántjai révén ez az úszódressz olyan, mint egy második bőr, megakadályozza a víz beáramlását.

Szín: Fekete / Korall
Méret: Méretválasztó

TERMÉKELŐNYÖK

Klórral szembeni ellenállás

Több, mint 200 óra használatra az anyag károsodása nélkül.

Jó tartás

Érezhetően jó tartás az X alakú hát és a vékony, elasztikus pántok révén.

KÉPEK

Női úszódressz, Lexa Gani, egyrészes, fekete, sárga
Női úszódressz, Lexa Gani, egyrészes, fekete, sárga
Női úszódressz, Lexa Gani, egyrészes, fekete, sárga
Női úszódressz, Lexa Gani, egyrészes, fekete, sárga

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Úszódressz méret

Az úszó 173 cm magas és a 38-as méretet viseli.
Tekintsd meg a mérettáblázatot, hogy megtudd a méretedet a mellkörméret, a csípőkörméret és a testmagasság alapján.

Fazon

Hátul keresztezett vállpántok: fontos, hogy az úszódressz legyen kényelmes, hogy szabadon, kellemetlenségek és sérülések nélkül úszhass.
Éppen ezért, a hát kialakításának fontos szerepe van az úszódressz kiválasztásakor. Az X alakú hát kifejezetten ideális úszáshoz. A lapockát szabadon hagyó pántok megfelelő mozgásszabadságot biztosítanak.

Anyag

Mérnökeink egy olyan poliészter alapú szövetet fejlesztettek ki, melyben az elasztán szálat elasztolefin szálra cserélték, így megfelelő rugalmasságot biztosít, kényelmes, és ellenáll a klór roncsoló hatásának. A fonal előnye, hogy gyorsan szárad. További előny: A színeit megtartja, még az élénkek sem fakulnak ki az idő során.

AQUARESIST TECHNOLÓGIA

Az AQUARESIST védjeggyel ellátott termékek nagyon tartósak, ellenállnak a klór roncsoló hatásának. Ezért ajánljuk rendszeresen és intenzíven uszodában edzőknek.

Használat

A haladó szintű úszó általában egy egyesületben edz egy edző irányításával a fizikai állóképességének és a teljesítményének növelése érdekében. Mind a 4 úszásnemet gyakorolja, kiválóan teljesít a fejesugrásoknál, a bukófordulóknál és a siklásoknál.Az egyesület keretein belül részt vesz versenyeken a sportszezon ideje alatt.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Fő anyag 78% Poliészter, 22% Elasztolefin Harmonikabetét 100% Poliamid

TESZTEK

Az AQUARESIST védjeggyel ellátott termékeket ciklikusan ismétlődő nyújtással teszteltük 240 órán keresztül, klóros vízzel teli medencében. Ez idő alatt az anyag semmit sem veszített rugalmasságából. A hagyományos úszódresszekkel ellentétben a termék változatlan maradt.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 40°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK