Női úszódressz, Kamyleon All Tra

9 990 Ft

8732008

Tervezőcsapataink középhaladó úszók számára tervezte ezt az egyrészes úszódresszt rendszeres használathoz.

Nincs kedved minden hossz után az úszódresszedet igazgatni? Ez a shorty fazonú úszódressz széles pántokkal és Y alakú hátrésszel készült, ezért nagyon jó tartást garantál.

Szín:

Tengerészkék / Piros

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Klórral szembeni ellenállás

Használd hosszabb ideig a klórral szemben ellenálló anyagának köszönhetően.

Jó tartás

Széles pántjai és Y alakú hátkialakítása érezhetően jó stabilitást biztosítanak.

Szabad mozgás

Ússz szabadon a mérsékelten nyitott szabása és Y alakú hátrésze révén.

Leírás

Használat típusa

A KAMYLEON egyrészes úszódressz ideális középhaladó szintű úszók számára. A középhaladó szintű úszók rendszeresen úsznak és fontos számukra a fejlődés. Olyan úszódresszre van szükségük, amely jól illeszkedik a testükhöz, nem mozdul el a használat során és ellenáll a klóros víznek.
A Nabaiji úszódresszek és -nadrágok széles választékát kínálja nekik, melyeket testalkattól függetlenül bárki viselhet és megfelel az igényeiknek (tartás, kényelmes és szabad mozgás.

Az úszódressz illeszkedése

Ez az egyrészes úszódressz tökéletesen illeszkedik a testre, biztosítva a kiváló stabilitást. Ezen okból az úszódressz egy kicsit sportosabb kialakítású, de tökéletes tartást garantál a gyakorlat teljes ideje alatt. Nem kell többé aggódnod a pántok miatt, amelyek minden hossz után lecsúsznak. Nem marad más, csak az örömteli fürdőzés!

Aquaresist technológia

Az AQUARESIST védjeggyel ellátott termékek garantáltan ellenállnak a klór roncsoló hatásának. Laboratóriumban teszteltük és klóros vizes medencébe merítettük több mint 200 órán keresztül. Az úszás teljes ideje alatt megőrzik rugalmasságukat és ellenállnak az UV-sugaraknak. Ezért ajánljuk az AQUARESIST védjeggyel ellátott dresszeket rendszeresen és intenzíven uszodában edzőknek.

Anyag

Mérnökeink olyan poliészter alapanyagot fejlesztettek ki, melyben az elasztán szálat elasztolefin szálra cserélték. Az így létrehozott termék megfelelően rugalmas, kényelmes és ellenáll a klór roncsoló hatásának. A fonal előnye, hogy gyorsan szárad. További előny: A színeit megtartja, még az élénkek sem fakulnak ki az idő során.

Bélés

Az úszódressz rendelkezik elülső béléssel és higiéniai betéttel.

Miért nincs higiéniai matrica az úszódresszben?

2022-től minden Decathlon által tervezett női úszódressz műanyag higiéniai matrica nélkül készül. Ha minden matricát egymás után ragasztanánk, 940 km hosszú műanyag szalagot kapnánk minden egyes évben!
Döntésünket a bolygónk védelme és a műanyagok gyártásának csökkentése érdekében hoztuk meg.
Legyen ez a felelősségvállalás egy közös elköteleződés, és kérünk, a fürdőruhákat az alsónemű levétele nélkül próbáld fel a próbafülkékben. "

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 78% Polietilén-tereftalát (PET), 22% Elasztolefin Bélés 100% Poliamid Külső anyag 86% Polietilén-tereftalát (PET), 14% Elasztán

Tesztek

Az AQUARESIST védjeggyel ellátott termékeket ciklikusan ismétlődő nyújtással teszteltük 240 órán keresztül, klóros vízzel teli medencében. Ez idő alatt az anyag semmit sem veszített rugalmasságából. A hagyományos úszódresszekkel ellentétben a termék változatlan maradt.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Női úszódressz, Kamyleon All Tra
Női úszódressz, Kamyleon All Tra
Női úszódressz, Kamyleon All Tra
Női úszódressz, Kamyleon All Tra

Vélemények

Betöltés...