Női úszódressz, Kamiye+, egyrészes, kék, rózsaszín

5 490 Ft
8645680

Tervezőcsapataink középhaladó úszók számára tervezte ezt az egyrészes úszódresszt rendszeres használathoz.

Fejlődni szeretnél az úszásban? Ez az egyrészes úszódressz rendkívül ellenálló a klórral szemben, nem mozdul el úszás közben és lehetővé teszi, hogy szabadon mozogj.

Szín:

Sötétkék / Rózsaszín

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Klórral szembeni ellenállás

Még tovább használhatod ezt az úszódresszt, mivel ellenálló a klórral szemben.

Jó tartás

Széles pántjai és V alakú hátkialakítása érezhetően jó stabilitást biztosít.

Képek

Női úszódressz, Kamiye+, egyrészes, kék, rózsaszín
Női úszódressz, Kamiye+, egyrészes, kék, rózsaszín
Női úszódressz, Kamiye+, egyrészes, kék, rózsaszín

Technikai információ

Aquaresist technológia

Az AQUARESIST védjeggyel ellátott termékek garantáltan ellenállnak a klór roncsoló hatásának. Megőrzik a rugalmasságukat, ellenállnak az UV-sugárzásnak is. Ezért ajánljuk rendszeresen és intenzíven uszodában edzőknek.

Anyag

Fő anyag: 100% poliészter. Mérnökeink olyan poliészter alapanyagot fejlesztettek ki, melyben az elasztán szálat PBT szálra cserélték. Az így létrehozott termék megfelelően rugalmas, kényelmes és ellenáll a klór roncsoló hatásának. A PBT további előnye, hogy gyorsan szárad. Az anyag ellenállása csupán 3-4%-ot veszít teljes élettartama alatt. További előny: A színeit megtartja, még az élénkek sem fakulnak ki az idő során.

Bélés

Az úszódressz elöl bélelt, újrahasznosított anyaggal.

Ecodesign

Az új modell környezeti hatása 17%-kal alacsonyabb a késztermék esetében, a korábbi modellhez képest: - a bélés 100% újrahasznosított poliészter felhasználásával készült
- az előző modell egésze rendelkezett béléssel, míg az új csak elöl, így gyorsabban szárad és kényelmesebb érzetet nyújt.

Miért nincs higiéniai matrica az úszódresszben?

2022-től minden Decathlon által tervezett női úszódressz műanyag higiéniai matrica nélkül készül. Ha minden matricát egymás után ragasztanánk, 940 km hosszú műanyag szalagot kapnánk minden egyes évben!
Döntésünket a bolygónk védelme és a műanyagok gyártásának csökkentése érdekében hoztuk meg.
Legyen ez a felelősségvállalás egy közös elköteleződés, és kérünk, a fürdőruhákat az alsónemű levétele nélkül próbáld fel a próbafülkékben. "

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 100% Újrahasznosított poliészter

TESZTEK

Az AQUARESIST védjeggyel ellátott termékeket ciklikusan ismétlődő nyújtással teszteltük 240 órán keresztül, klóros vízzel teli medencében. Ez idő alatt az anyag semmit sem veszített rugalmasságából. A hagyományos úszódresszekkel ellentétben a termék változatlan maradt.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
4,55 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: B
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet