Női ujjatlan felső fitneszhez MY TOP, fekete

1 790 Ft
8125767

Egyszerű és kényelmes ujjatlan felső, amely mindenhez passzol és alapdarab minden típusú fitnesz edzéshez.

Légáteresztő, könnyű anyaga és testhezálló szabása miatt ez az ujjatlan felső nagyon kedvelt. Ezen felül, több vidám színben is kapható : a választás lesz a legnehezebb!

Szín: Fekete
Méret: Méretválasztó

Termékelőnyök

Rugalmas anyag

Mozogj! Úgy terveztük, hogy minden mozdulatodhoz megfelelő legyen.

Izzadság-elvezetés

Légáteresztő, gyorsan száradó anyaga szárazon tart!

Könnyű súly

Laza, könnyed és rugalmas anyaga maximális kényelmet nyújt.

Technikai információ

Nélkülözhetetlen ujjatlan felső fitneszhez !

Légáteresztő, rugalmas és könnyű anyagával ez az ujjatlan My Top felső a legjobb választás minden fitnesz edzéshez. Imádjuk kiváló ár-érték arányát.

Testhezálló szabás

Pehelykönnyű!A My Top ujjatlan felső minden mozdulatodhoz alkalmazkodik. Imádni fogod testhezálló szabását, rugalmas anyagát és úszóhát kialakítását.

Imádni fogod a színválasztékot!

A My Top ujjatlan felső több vidám és semlegesebb színben is kapható. Mindegyik összeillik a női fitnesz kollekció összes termékével (leggings, rövidnadrág, térdnadrág, combközépig érő nadrág...) !

Tesztelési folyamat

Természetesen! Minden anyagunkat szigorú laboratóriumi teszteknek vetjük alá, hogy garantálni tudjuk az örömteli, biztonságos használatot. Teszteljük színtartásukat, izzadságelvezetésüket, azt, hogy mennyire bírják a mosást. És még? Ez minden? Nem, még folytatódik. Az olyan sportolók, mint te, tesztelik termékeinket. Meghallgatjuk, elemezzük a véleményüket és ezek alapján fejlesztjük termékeinket. Kész a sportöltözeted!

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 82% Szilikon, 18% Elasztán

TESZTEK

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
0,37 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: A
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet