Női túranadrágszoknya - NH500

5 990 Ft

8554686

Túrázó csapatunk környezettudatos módon tervezte ezt a nadrágszoknyát túrázáshoz síkon, erdőben vagy vízparton.

A rövidnadrág nyújtotta szabad mozgás és a szoknya formavilága egy modellben.Rendkívül kényelmes, a két zsebes rövidnadrág rugalmas anyagának köszönhetően.

Szín:

Sötétszürke / Sötétszürke

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Szabad mozgás

Bő szabás | Oldalt sliccelt szoknya | Beépített rövidnadrág rugalmas anyagból.

Könnyű szállítás

2 oldalzseb a rövidnadrágon, a szoknya takarásában.

Univerzális méretek

Derékzsinór | 9 méretben kapható: 34-48

Kényelem

Széles, gumírozott derék | Takarja a hasat és a veséket

Légáteresztés

A rövidnadrág szabása jól szellőző | Poliészter anyaga könnyen szárad.

Könnyű súly

A nadrágszoknya súlya: 245 g a 40-es méret.

Leírás

Miért választottunk biogazdálkodásból származó pamutot?

A túrázáshoz gyártott termékek teljesítményének, puhaságának és strapabírásának megőrzése érdekében biogazdálkodásból származó pamutot használunk. Vegyi műtrágyák, peszticidek vagy GMO-k nélkül termesztik, amely csökkenti a talaj és a talajvíz szennyezésének kockázatát.A nadrágszoknya biogazdálkodásból származó pamutból készült (kivéve a szürke színt,amelyet dope dyed eljárással színeztünk, hogy csökkentsük a környezeti hatást, azaz a szövetszálat anyagában festettük)

MIÉRT HASZNÁLTUNK ÚJRAHASZNOSÍTOTT POLIÉSZTERT?

A poliészter előállításához újrahasznosított műanyag palackokat használtunk, így csökkentjük az ásványolaj-erőforrások felhasználását, miközben megőrizzük az anyag technikai tulajdonságait használat közben. Ez a nadrágszoknya újrahasznosított poliésztert tartalmaz.

Zsebek tervezése

Két zseb a rövidnadrág 2 oldalán a szoknya takarásában.Bennük biztonságban tarhthatod a holmijaid és a telefonod is kézközelben marad.Sztreccs anyagának köszönhetően könnyen eléred a zsebeket.

34-től 50-es méretig

Mi a célunk? Hogy a túraruhák minden alakformához megfelelőek legyenek! Hogy a túrázók teljes kényelemben túrázhassanak. Ezért a nadrágszoknya 34 - 50-es méretben kapható.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 79% Pamut, 19% Polietilén-tereftalát (PET), 2% Elasztán Belső anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 87% Polietilén-tereftalát (PET), 13% Elasztán Másodlagos bélés 83% Polietilén-tereftalát (PET), 17% Elasztán

Tárolási tanácsok

Összehajtva vagy vállfán száraz helyen tárold!

Tesztek

A Quechua tervezőközpontja Passy-ban található, a Mont Blanc lábánál, Haute Savoie régióban. Ez a helyszín lehetővé teszi, hogy a termékeket természetes terepen teszteljük. A nadrágszoknyán kopásálló teszteket végeztek. Kiválasztás előtt a nadrágszoknya anyagát és az övet a Decathlon Sportslabban tesztelték, majd gyártás után egy megtöltött hátizsákkal 10 óra gyaloglás közben viselték.

Jóváhagyta

Ezt a nadrágszoknyát egy tesztelőcsapat tesztelte és hagyta jóvá egy félnapos kirándulás során 2019 áprilisban, Réunion szigetén.Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, sportnagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Képek

Női túranadrágszoknya - NH500

Videók

Vélemények

Betöltés...