Női túranadrág - NH500 Regular

11 990 Ft

8513143

Szenvedélyes túrázó tervezőink fejlesztették ki ezt a nadrágot rendszeres, egész napos túrázáshoz síkon, erdőben vagy vízparton.

Ez a klasszikus szabású nadrág túrázáshoz minden testalkathoz illik, és kényelmes, szabad mozgást biztosít!Számos zsebei közül 2 az övben van elrejtve.

Szín:

Sötétszürke / Sötétszürke

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Szabad mozgás

Rugalmas anyag (2% elasztán), sztreccs betétek a comb belső oldalán.

Könnyű szállítás

7 zseb, ebből 1 cipzáras (telefon), 2 zseb a derékon (kulcs, papírok, pénz)

Univerzális méretek

Rugalmas a csípőn | Derékzsinór | 9 méretben kapható: 34-48

Kényelem

Zsinórral behúzható széles derék. fogja a csípőt, védi a derekat.

Lágy tapintás

Puha tapintású pamut anyaga kellemes a bőrnek.

Gyors száradás

Fő anyaga 19% poliésztert tartalmaz, ettől gyorsan szárad.

Könnyű súly

A nadrág súlya: 330 g a 40-es méret.

Leírás

34-től 50-es méretig

Mi a célunk? Hogy a túraruhák minden alakformához megfelelőek legyenek! Hogy a túrázók teljes kényelemben túrázhassanak. Ezért ez a nadrág 34 - 50-es méretben kapható.

Minden testalkathoz megfelelő

Kidolgozása révén alul felhajtható, méretre állítható. A nagyon rugalmas betétet a csípő külsejére helyeztük el, így a nadrág minden testalkathoz alkalmazkodik.Elasztán összetevő. Ha két méret közé esik méreted, válaszd a kisebb méretet! Vásárláskor vagy mosás után a nadrág feszesnek tűnhet, de a használat során kicsit nyúlik (mint egy farmernadrág, amely elasztánt tartalmaz).

Környezetvédelmi víziónk

A Quechua tovább szeretné fejleszteni termékeit, ezért választottunk speciális anyagokat.A világ jelenleg biopamut hiánnyal küzd. Idén nem tudtuk ebből a pamutból gyártani ezt a terméket. Viszont a környezettudatos eljárás a szívügyünk: ezért azon dolgozunk, hogy újra ebből készülhessen a nadrág.

ELKÖTELEZŐDÉSÜNK A KEVESEBB VÍZFOGYASZTÁS IRÁNT

A szövetek festése sok vizet igényel, ugyanakkor a festőkádakban nagy mennyiségű szennyvíz keletkezik. Tömegében történő festéssel készül, vagyis a gyártásnál színpigmenteket integrálunk a fonálba.

Ezt a környezettudatos eljárást alkalmazzuk a szürke színű nadrág gyártásához.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 79% Pamut, 19% Polietilén-tereftalát (PET), 2% Elasztán Betét 53% Pamut, 35% Polietilén-tereftalát (PET), 12% Elasztán

Tárolási tanácsok

Vállfán, vagy összehajtva száraz helyen tárold!

Használatra vonatkozó korlátozások

Bozótban ne viseld!

Tesztek

A Quechua tervezőközpontja Passy-ban található, a Mont Blanc lábánál, Haute Savoie régióban. Ez a helyszín lehetővé teszi, hogy a termékeket természetes terepen teszteljük. A nadrágon kopásállósági teszteket végeztünk. Kiválasztása előtt a nadrág anyagát a Decathlon Sportlabban teszteltük; majd gyártás után egy megtöltött hátizsákkal 10 óra gyaloglás közben viselték.

Jóváhagyta

Ezt a nadrágot múlt év áprilisában tesztelte és hagyta jóvá egy csapat egy egy napos kirándulás során, Bretagne-ban.Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, márka nagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Képek

Női túranadrág - NH500 Regular

Vélemények

Betöltés...