Női túranadrág, átalakítható - MH550

19 990 Ft

8786706

A Mont Blanc lábánál tervezőcsapatunk megalkotta ezt a rövidnadrággá átalakítható nadrágot olyan túrázók számára, akik alkalmazkodni szeretnének a változó időjáráshoz.

A rövidnadrággá átalakítható nadrág könnyű bi-stretch anyaga optimális kényelmet biztosít

Szín:

Sötétbordó

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Szabad mozgás

Rugalmas anyaga (14% elasztán) és előformázott térde szabad mozgást biztosít.

Légáteresztés

Könnyű szintetikus anyaga kivezeti az izzadságot.

Könnyű súly

341 g az M-es méret.

Izzadság-elvezetés

A szövet kivezeti a nedvességet.

Gyors száradás

Az átizzadt szövet nagyon gyorsan szárad.

Sokoldalúság

Egyszerűen rövidnadrággá alakítható a cipő levétele nélkül.

Zsebek

2 cipzáras zseb, 1 cipzáras zseb a combon

Leírás

Szabás

Sportos fazonú nadrág, könnyű bi-stretch anyagból (14% elasztán), mely kényelmes mozgást biztosít.Beépített övének köszönhetően jobban illeszkedik a derékhoz.

IZZADSÁGELVEZETÉS

Több szempontból vizsgáljuk, hogyan képes az anyag elvezetni az izzadságot: az anyag nedvszívó képességét, azon tulajdonságát, hogy nem látszik rajta az izzadság, a száradás idejét stb.
Az 1/5-ös szint a gyenge intenzitású tevékenységeket jelöli.Minden nadrágunk teljesítménye 3/5.

CSÖKKENTETTÜK A TERMÉK KÖRNYEZETRE GYAKOROLT HATÁSÁT

Ezt a terméket környezettudatos eljárással fejlesztettük tovább, optimalizáltuk a nadrág fő anyagának súlyát. Az előző modellhez képest 17%-kal csökkentettük a CO2 kibocsátást.

A TERMÉKEK TERVEZÉSE: SZAKÉRTELMÜNK

A Quechua tervezőközpontja Passy-ban található, a Mont Blanc lábánál, Haute Savoie régióban.
Ez a hely a legideálisabb arra, hogy csapatunk tagjai (designerek, mérnökök és termékmenedzserek) találkozzanak a kültéri sportok szerelmeseivel.
Kihasználjuk, hogy igazi túrázó termékeket gyárthassunk minden szakértelmünkkel.

HONNAN SZÁRMAZNAK AZ MH550 NADRÁGOK?

A nadrágot Franciaországban, a Mont Blanc lábánál lévő nemzetközi központunkban terveztük, majd beszállítóink Vietnamban és Bangladesben gyártották. Olyan partnerekről van szó, akikkel szorosan együttműködünk, és akik igazi szakértelemmel rendelkeznek a nadrágok gyártásában. Ez a partnereinkkel fennálló bizalmi kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi, technikai termékeket hozzunk létre.

Munkakörülmények a gyártó országokban

Garantáljuk, hogy beszállítóink betartják az etikai kódexet, akik gyakran jelen vannak a fejlődő országokban, ahol jelenlétünk elősegíti a munkahelyteremtést. Az auditoknak és a helyi csapatoknak köszönhetően biztosítjuk, hogy a munkavállalók a tiszteleten, az emberek fejlődésén és a környezet megőrzésén alapuló minőségi munkakörnyezetben részesülnek.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 86% Poliamid, 14% Elasztán Zseb 86% Polietilén-tereftalát (PET), 14% Elasztán Bélés 100% Pamut Másodlagos bélés 74% Polietilén-tereftalát (PET), 26% Elasztán

Tárolási tanácsok

Tiszta, száraz helyen tárold.

Tesztek

A Lille-ben található Decathlon Sportslab laboratórium hozzájárul a Quechua termékek innovációjához és fejlesztéséhez. A terepen vézett tesztek mellett laboratóriumban is teszteltük a terméket a kívánt tulajdonság szerint (pl: zuhanyteszt a vízhatlanságra, szélalagútban végezett teszt a szélálló tulajdonságara, stb).

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, márka nagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Női túranadrág, átalakítható - MH550
Női túranadrág, átalakítható - MH550

Videók

Vélemények

Betöltés...